- Konu Sahibi aysegul359
-
kal kendınle..mücadeleni wer,geçmişinle savas..ve geçmisini yer.. Birını de Ya seversın ya sevmez.kımseyı sevmeye çalısma canım..
ah biz kızlar ah... keşke gönlümüzü avuçlarımıza alabilseydik..tüm hatıraları cıkarırdık temizler yerine koyardık..ohh miss.olmuyor canım seni çok iyi anlıyorum gecenin bu saatinde yeni ayrıldığım sevgilimin hatıraları beni buraya kadar kovaladı.şimdi yanıbaşımda durmuş seyrediyor ..dediğin gibi o gülüşüyle bana bakıyor tatlı tatlı..gözümdeki yaşlara hakim olamıyorum suan..keşke hatıralarda gözyasları gibi süzülse yanaklarımdan.geceleri duymasam sesini.öğrenebilsem bende onun gibi umursızca uyumayı.becerebilsem unutmayı.şimdi mesaj attım son kez konuşalım işe gitmeden ara diye bakalım arayacak mı
kal kendınle..mücadeleni wer,geçmişinle savas..ve geçmisini yer.. Birını de Ya seversın ya sevmez.kımseyı sevmeye çalısma canım..
ah biz kızlar ah... keşke gönlümüzü avuçlarımıza alabilseydik..tüm hatıraları cıkarırdık temizler yerine koyardık..ohh miss.olmuyor canım seni çok iyi anlıyorum gecenin bu saatinde yeni ayrıldığım sevgilimin hatıraları beni buraya kadar kovaladı.şimdi yanıbaşımda durmuş seyrediyor ..dediğin gibi o gülüşüyle bana bakıyor tatlı tatlı..gözümdeki yaşlara hakim olamıyorum suan..keşke hatıralarda gözyasları gibi süzülse yanaklarımdan.geceleri duymasam sesini.öğrenebilsem bende onun gibi umursızca uyumayı.becerebilsem unutmayı.şimdi mesaj attım son kez konuşalım işe gitmeden ara diye bakalım arayacak mı
ne kadar katılıyorum var yaaa.zorlayınca birini sevemiyorsun.en azından yapamıyorum.en azından nerelerde hata yaptığınızı görmüşsünüz.umut olarak en azından şimdilik almayın ve yolunuza devam edin.gerçekten yazgınızda o varsa her şeye rağmen döner dolaşır gene beraber olursunuz.örnekleri var.yalnız şimdilik yok.şimdiki koşullara uygun hareket etmelisiniz.bence hiç bir şeyi içinize atmayın.yazın yazın atın.avazınız çıktığı kadar bağırın.depinin.ah ah diye bağırın.yastıkları yumruklayın.vallaha böyle yapıyorum.altı kesmiyor.
Benzer bı hıkaye benımde basımdan gecti..Biz ayrıldıktan sonra 3 ay gecmeden evlendılerustelık aynı ıs yerındeydık.. Bır gun mutfakta kahvaltı ederken en yakın arkadası ben çay doldurduktan sonra ''Gelinimiz cok hamarat'' dıye başka bi arkadaşa anlatıyor 3ü aynı masadayken.. ıcımde bı kıpırtı oldu cok buyuk heyecan..sonra sozune devam ettiğinde anladım başkasından bahsettıklerını yüzüne bakamadım bi daha.. bi süre sonra hemen cıktım o iş yerinden..dugunune kalmadım yanı.. dayanamazdım..oda hemen evlendı..Bır kere bıle adını agzıma almadım.. Adı hatıraları hıc bırsey kalmadı gozumde..yıllar gectı aradan.. ) Bir gun benı facebooktan ekledi..Boşanıyorum Benimle evlenırmısın dedı... donup yuzune bıle bakmadım..ıcımden boyle kuslar gıttı uctu ozgurlugune kavustu..Sende sabret hak elbet yerını bulur.. bu acıda gecer.. kendıne kotuluk etme ve onune bak..
Aklınızda ve hatta gönlünüzde bir başkası varken hayatınıza birini alıp onu da kendiniz gibi heder etmeyin.
Zorla sevilmez.
Sevmeye çalışılmaz çünkü.
ama şuan sevgiye dair sahip olduğum tek şey o. onu da bırakırsam ben çok yalnız kalırım..
yazdıklarınızdan çok etkilendim.. ilahi adalet diye herhalde buna diyorlar..
ama bana gelse yıllar sonra aşkımdan ölsem acımdan ölsem içim kabul etmez onu. ben her gece yalnız yatağımda içim kan ağlayarak uyurken sen başka biriyle seviştin her gece. başka birine dokundu ellerin.. tenin nasıl kabul etti onu.. şimdi hangi yüzle hangi ellerle bana geliyorsun derdim heralde....
Üzüldüm senin adına. Çünkü geleceğimi gördüm.Umarım mesajına cevap verir, gururdan öteye geçirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?