Biz nasıl bu hale geldik.. ..

aysegul359

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
69
0
36
Eskişehir
Saat gecenin 3'ü. Kafam karmakarışık.... Uyku tutmuyor, içimde bir şeyler bir parça hüzünle beraber kıpır kıpır.. Bir yanda yeni başlamaya çalışan bir ilişkim var, bir yanda emin olmadığım duygularım. Geçmişim.. Herşeyiyle üç koca senemi verdiğim adam var aklımda, hayal meyal hatıralar var, sesi var biraz da, gülüşü var.. O adam ki aylar önce evlendi.. Nikahlandı daha doğrusu. Düğününe de çok az bir zaman kaldı. O adam ki delicesine sevdiğim.. O da beni çok sevdi biliyorum. Hissediyordum.. O adam ki kavuşamadığım.. İki tarafında saçma sapan gururu, bize birşey kazandırmayan inadı yüzünden. O şimdi yeni bir yol çizdi kendine. Vazgeçmeyi seçti demek ki, beni unutmayı seçti kendine. Doğru olanıda yaptı belki. Benimle mi uğraşacaktı :) Peki ben.. Ben ne olacağım, ne yapacağım şimdi.. Bi başıma bıraktı beni.. Tüm hayatımı onun üzerine kurmuştum. O gitti, hiç bir şey kalmadı ellerimde. Bir tek yeniden sevebilirim belki ümidi var.... Sevginin iyileştirici gücünü biliyorum çünkü. Ona tutunmaya çalışıyorum. Sevmeye çalışıyorum.. Sevmeye çalıştığım adam derseniz ayrı bir gariplik. Bazen çok ilgili davranıyor, bazen ilgisiz. İşleri çok yoğun, hep işle ilgileniyor. Ama keşke hiç bırakmasa beni kendi kendime.. Ben kendimle kaldıkça anılarıma kaçıyorum, ele geçiriyor işte böyle zihnimi. Keşke hep benimle ilgilense de ben de hiç hatırlamasam önceyi. Fırsatım olmasa.. Çünkü hala canımı yakıyor.. Hani sanki milyonlarca insanın bir yerlere yetişmeye çalıştığı koskoca bir meydanın tam ortasında kaybolmuş gibiyim. Öyle şaşkınım.. Öyle duruyorum.. Öyle nereye gideceğimi bilemiyorum..

ah biz kızlar ah... keşke gönlümüzü avuçlarımıza alabilseydik..tüm hatıraları cıkarırdık temizler yerine koyardık..ohh miss.olmuyor canım seni çok iyi anlıyorum gecenin bu saatinde yeni ayrıldığım sevgilimin hatıraları beni buraya kadar kovaladı.şimdi yanıbaşımda durmuş seyrediyor ..dediğin gibi o gülüşüyle bana bakıyor tatlı tatlı..gözümdeki yaşlara hakim olamıyorum suan..keşke hatıralarda gözyasları gibi süzülse yanaklarımdan.geceleri duymasam sesini.öğrenebilsem bende onun gibi umursızca uyumayı.becerebilsem unutmayı.şimdi mesaj attım son kez konuşalım işe gitmeden ara diye bakalım arayacak mı

kal kendınle..mücadeleni wer,geçmişinle savas..ve geçmisini yer.. Birını de Ya seversın ya sevmez.kımseyı sevmeye çalısma canım..

kal kendınle..mücadeleni wer,geçmişinle savas..ve geçmisini yer.. Birını de Ya seversın ya sevmez.kımseyı sevmeye çalısma canım..

ne kadar katılıyorum var yaaa.zorlayınca birini sevemiyorsun.en azından yapamıyorum.en azından nerelerde hata yaptığınızı görmüşsünüz.umut olarak en azından şimdilik almayın ve yolunuza devam edin.gerçekten yazgınızda o varsa her şeye rağmen döner dolaşır gene beraber olursunuz.örnekleri var.yalnız şimdilik yok.şimdiki koşullara uygun hareket etmelisiniz.bence hiç bir şeyi içinize atmayın.yazın yazın atın.avazınız çıktığı kadar bağırın.depinin.ah ah diye bağırın.yastıkları yumruklayın.vallaha böyle yapıyorum.altı kesmiyor.

yerinizde olsam cevap vermesede giderdim yanına.baskın yapar gibi değil.kibar ve zarifçe konuşursunuz.konuşmaya ikna edersiniz.kolunu tutup.lütfen buraya senin için geldimbana ayıracak bir saatin yok mu.bunu zaten başka türlü söyleyemezsiniz de benimki lafın gelişi olacak böyle yumuşak,değer verdiğiniz için orada olduğunuzu hissetirecek şekilde olmalı.hafifte boynuzu bükün.zaten size dayanamayacaktır.daha her şey taze olduğundan.

ne kadar katılıyorum var yaaa.zorlayınca birini sevemiyorsun.en azından yapamıyorum.en azından nerelerde hata yaptığınızı görmüşsünüz.umut olarak en azından şimdilik almayın ve yolunuza devam edin.gerçekten yazgınızda o varsa her şeye rağmen döner dolaşır gene beraber olursunuz.örnekleri var.yalnız şimdilik yok.şimdiki koşullara uygun hareket etmelisiniz.bence hiç bir şeyi içinize atmayın.yazın yazın atın.avazınız çıktığı kadar bağırın.depinin.ah ah diye bağırın.yastıkları yumruklayın.vallaha böyle yapıyorum.altı kesmiyor.

yerinizde olsam cevap vermesede giderdim yanına.baskın yapar gibi değil.kibar ve zarifçe konuşursunuz.konuşmaya ikna edersiniz.kolunu tutup.lütfen buraya senin için geldimbana ayıracak bir saatin yok mu.bunu zaten başka türlü söyleyemezsiniz de benimki lafın gelişi olacak böyle yumuşak,değer verdiğiniz için orada olduğunuzu hissetirecek şekilde olmalı.hafifte boynuzu bükün.zaten size dayanamayacaktır.daha her şey taze olduğundan.

Benzer bı hıkaye benımde basımdan gecti..Biz ayrıldıktan sonra 3 ay gecmeden evlendıler ustelık aynı ıs yerındeydık.. Bır gun mutfakta kahvaltı ederken en yakın arkadası ben çay doldurduktan sonra ''Gelinimiz cok hamarat'' dıye başka bi arkadaşa anlatıyor 3ü aynı masadayken.. ıcımde bı kıpırtı oldu cok buyuk heyecan..sonra sozune devam ettiğinde anladım başkasından bahsettıklerını yüzüne bakamadım bi daha.. bi süre sonra hemen cıktım o iş yerinden..dugunune kalmadım yanı.. dayanamazdım..oda hemen evlendı..Bır kere bıle adını agzıma almadım.. Adı hatıraları hıc bırsey kalmadı gozumde..yıllar gectı aradan.. ) Bir gun benı facebooktan ekledi..Boşanıyorum Benimle evlenırmısın dedı... donup yuzune bıle bakmadım..ıcımden boyle kuslar gıttı uctu ozgurlugune kavustu..Sende sabret hak elbet yerını bulur.. bu acıda gecer.. kendıne kotuluk etme ve onune bak..

Aklınızda ve hatta gönlünüzde bir başkası varken hayatınıza birini alıp onu da kendiniz gibi heder etmeyin.
Zorla sevilmez.
Sevmeye çalışılmaz çünkü.

msj atmakla bence iyi yapmışsın çünkü bu hayatta öğrendiğim en önemli şey aşkta asla gurur yapılmamalı. ben bunun bedelini çok ağır ödedim..

ağlayınca rahatlarsın.... ağlayabildiğin kadar ağla. benim içim hem dopdolu onunla, hem de bomboş.. hem boğazım düğümlü her an ağlayacak gibiyim hem de ağlayamıyorum bir türlü

biz kavuşamadık artık iki dünya bir araya gelse imkansız. ama dilerim ki siz kavuşursunuz.. Allah sevenleri ayırmasın.. onlara rağmen ayırmasın.. yaşatmasın bu acıyı seven kalplere....

kendimle kaldıkça canım yanıyor. mücadelemi veriyorum ama bu savaşta çok canım yanıyor acının doruğa ulaştığı yerde gözyaşı akmazmış ya hiç, işte o haldeyim aylardır....

ve ben biliyorum ki unutmak diye bir şey yok sadece alışmak var.... beynim yerinden çıkmadıkça hiçbirşeyi unutmayacağımı biliyorum. ben şimdi sadece yeni birinin varlığına, onun da yokluğuna alışmaya çalışıyorum..

yazıyorum arada böyle, duygularım içimden çıksın biraz da kağıtlar taşısın ağırlığını diye. biraz hafifliyorum, bir esinti geliyor bir nefes alıyorum, ikinci nefes yine içimi yakıyor....

yazdıklarınızdan çok etkilendim.. ilahi adalet diye herhalde buna diyorlar..

ama bana gelse yıllar sonra aşkımdan ölsem acımdan ölsem içim kabul etmez onu. ben her gece yalnız yatağımda içim kan ağlayarak uyurken sen başka biriyle seviştin her gece. başka birine dokundu ellerin.. tenin nasıl kabul etti onu.. şimdi hangi yüzle hangi ellerle bana geliyorsun derdim heralde....

Üzüldüm senin adına. Çünkü geleceğimi gördüm. Umarım mesajına cevap verir, gururdan öteye geçirebilirsiniz.

ama şuan sevgiye dair sahip olduğum tek şey o. onu da bırakırsam ben çok yalnız kalırım..

niye yalnız kalasın canım.hem erkek olarak o hissetmeyecek mi sendeki bu durgunluğu.gerçi kaderin ilerleyişini çokda tahmin edemiyoruz.belki şimdiki hayatının aşkı olacak.eftalya demiş ya evlendi.sonra boşanıyorum ,benimle evlenir misin diye meil ollamış.o tarz değil ama benimde okuldaki sevgilim 10 yıl sonra aradı.vicdan azabı insanın peşini bırakmıyor.

Öyle ilahi adalet elbetteki..Ben iyiki kurtulmusum ondan..Şimdi mutlu bi ilişkim var..Bin kat daha güzel karakterde..hayattan aşktan ümidinizi kesmeyin... Ama bu adamdan ümidinizi kesin..Bırakın gitmiş ellerin olmuş zaten.. acabalarla kafanı bulandırma.. UNUTMA O isteseydı senınle olurdu senin kadar sevseydi..senı senın onu sevdıgın gıbı sevmeyen bı adam ıcın zerre uzulmeye degmez..utabilirmıyım dıye sorma kendıne ver komutu kendıne gör bak senın nasıl unutacagım..dilerim sende mutlu olursun..

bende zamanında çok üzülmüş ve kendimi yalnız bırakılmış hissetmiştim. başka birine sarılmak yerine yalnız kalmayı seçtim kendimi dinledim, zor bir süreçti ama çivi çiviyi sökmez boşuna uğraşırsın, başklarını da sen üzüp ah alma bence. dayan hem yalnız kalmak insanı güçlendiriyor, daha sağlam karakterli bi insan haline geliyorsun, herşeyden önce kendine yetmeyi öğreniyorsun. ve birgün gerçek aşk gelip seni buluyor

bence başka birine tutunma canım. başka birine tutunursan kendi yaralarını kendin iyileştiremezsin. iyileştiremezsen gittikçe o adama bağımlı olursun. hem kendini hem de onu yıpratırsın. ya o adam gittiğinde yeniden yıkılırsın ya da sen iyileştiğini düşündüğünde seni seven adamı terkedersin, onu kullanmış olursun.

şu anda sırf sana destek olduğu, boşluğunu doldurduğu için istiyorsun çıktığın adamı ama sen daha bir ilişkinin yükünü kaldırabilecek, sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilsin ki sen de bilirsin ki bir ilişkiyi yürütmek ağırdır, emek ister ama senin emek verecek durumun yok ki...

kalbini zorlama, o başka birini sevebilecek hale gelince zaten anlayacaksın. önce başkalarını gidenle kıyaslayacaksın, sonra başkaları daha güzel gelmeye başlayacak sonra da kalbin bir başkasına uçacak. ama önce dinlenmeli, ağırlığın üzerine biraz daha ağırlık koyarak ezme kalbini, ferahlat nefes aldır:)

ben msj atmadım ki.. bu saatten sonra ne msjı atabilirim. artık onunla ilgili her şey imkansız benim için..
burda bir arkadaşımız msj atmış, umarım onun için herşey yolunda gider..
sevdicek bence hala tamamen kaybetmediysen sevdiğini gururunu inadını bir kenara bırak, elinden geleni yap onun için. olmasa bile en azından elimden geleni yaptım olmadı dersin. böylesi inan bana çok çok daha az acı verir..

Üzüldüm senin adına. Çünkü geleceğimi gördüm. Umarım mesajına cevap verir, gururdan öteye geçirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…