Biz nasıl bu hale geldik.. ..

şimdiki adam hayatımın aşkı olamaz.. çünkü benim hayatımın aşkı belliydi. buna aşık olamam ben kendimi biliyorum. ama belki çok sevebilirim.. inşallah....

canım benim çok sağol iyi dileklerin için. mutluluğun daim olsun inşallah..

sen o yalnızlık sürecinden sonra şu an mutlumusun mesela ? seni buldu mu gerçek aşk.. kendimi daha iyi hissetmem için bunu bilmek iyi olacak benim için..

teşekkür ederim yazdıkların o kadar doğru ki.. ama ben şimdiki sevgilimin yanında kendimi daha iyi hissediyorum. en önemlisi güvende hissediyorum.. bunu kaybetmek istemiyorum zaten çok fazla buluşmuyorum onunla. genelde kafamı dinliyorum ama buluştuğumda da ben bu adamı sevmiyorum diye bir düşünce olmuyor içimde. aksine sevebilirim diyorum.. rahat hissediyorum güveni hissediyorum....

öncelikle herkese teşekkür ederim.. ama çoğunuz unut eskisini yenisini de bırak demişsiniz. belki haklısınız da.. ama bunları söylemek inanın çok kolay. kendinizi benim yerime koyup benim hissettiğimi hissedebilseniz keşke.... o zaman çektiğim tarif edilmez çaresizce acıyı belki biraz da olsun bilebilirdiniz.. ve inanın o zaman böyle söylemezdiniz. şuandaki tek ümidimi de elimden almak istemezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…