Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Kızlar bu ay rahim filmi çektirdim yumurtlama donemlerindeyim bir Kaç gündür tüplerim açık fakat tek tüpümden 2 kez dış gebelik yaşadım ona bağlı fonksonunu yitirmiş görünüyor tek tüpüm sağlam çok şükür bu ayda o taraftan yumrtladim sorunu olduğu halde filmden sonra kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar varmı

Kızlar pko ile nasıl baş ediyorsunuz nasıl hamile kaldınız bizlere de umut olun...

Adetlerin duzenlimi?yumurtlama oluyormu?hormon degerlerin nasil?
Eger bunlarda sorun yoksa pco gorseldir ve cocuk sahibi olmaya cok engel degildir canım
Anladm cnm lh yüksek fsh dan amh da yüksek adet düzenimde bozuldu malum 5 tüp bebek denemesnden sonra :( yumurtlamada arada büyüyordu yunurtalarm kendiliğinden

Adetlerin duzenlimi?yumurtlama oluyormu?hormon degerlerin nasil?
Eger bunlarda sorun yoksa pco gorseldir ve cocuk sahibi olmaya cok engel degildir canım
benin adetler 30-31 günde bir olurum cok sükür lh:5,06 fsh:6,25 estradiol (e2) : 24,9 amh: 2,29 dr hersey normal dedi degerlerde bişi yok ama yumlarda pco var pco görünümümü oluyr simdi sadece birz kıllanma sorunu yasıyrm baska bişi yok yumurta olusuyr buyuyo

catlıyor sadece ornegin 15. gün catlama gerceklesicekse normald 17. gün de oluyr 1-2 gün gec hatta bu ay takip için gittim 16 mm di 2 gün sonra tekrar bakalım dedi gittim catlamıs dedi kacırmıs olabilirz belkide hiç bilmiyrm....benimle aynı durumda olanlar varmı acaba neler yaptınız.

benin adetler 30-31 günde bir olurum cok sükür lh:5,06 fsh:6,25 estradiol (e2) : 24,9 amh: 2,29 dr hersey normal dedi degerlerde bişi yok ama yumlarda pco var pco görünümümü oluyr simdi sadece birz kıllanma sorunu yasıyrm baska bişi yok yumurta olusuyr buyuyo
Evet cok agir pco lu degilsin canim rabbim isteyen herkese anne olmayi hayirli saglikli evlatlara sahip olmayi nasip etsin.

alinti--------------------------------------------------------------------------------

be 3 eylulden ıtıbaren ara ara test yapmaya basladım cıkmadı en son 8 eylulde kan tahlılı yaptırdım 2 cıktı doktor yok dedı ultrason hersey baktı yok...sonra 10 eylulde sılık cızgı cıktı tahlılım 18 cıktı yıne yok dedı sonra ..adet sokturucu verdı ıcmedım cunku bazı degısık belırtılerım vardı.ıyıkı ıcmemısım..hergun tast yapmaya basladım sılık cıkıyodu 22 eylulde bırden bıre deger bınlerı asmıstı doktor sok gecırdı o kadar emındıkı olmadıgına 27 eyluldede bebegımızı gordum sımdı 17 aylık bı kızımız var senın belırtılerın varmı suphelenıyomusun
[/QU merhaba benim 1 ayljk gecikmem var en son 16. gecjkme gunumde test yaptirdim negatif cikti 20 gun sonra tekrar gel dedi boyle gecikip gec pozitif sonuc alan var mi hic

alinti--------------------------------------------------------------------------------

be 3 eylulden ıtıbaren ara ara test yapmaya basladım cıkmadı en son 8 eylulde kan tahlılı yaptırdım 2 cıktı doktor yok dedı ultrason hersey baktı yok...sonra 10 eylulde sılık cızgı cıktı tahlılım 18 cıktı yıne yok dedı sonra ..adet sokturucu verdı ıcmedım cunku bazı degısık belırtılerım vardı.ıyıkı ıcmemısım..hergun tast yapmaya basladım sılık cıkıyodu 22 eylulde bırden bıre deger bınlerı asmıstı doktor sok gecırdı o kadar emındıkı olmadıgına 27 eyluldede bebegımızı gordum sımdı 17 aylık bı kızımız var senın belırtılerın varmı suphelenıyomusun
adetin kac gun gecikmisti pozitif sonuc aldiginda

Back
X