• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz neden erkeklere hakketiklerinden fazla değer veriyoruz?

Erkekler ve kadinlar farklidir.
Ayni kefeye koyabilir miyiz sizce ? Tabi ki HAYIR...
Hakettiginden fazla deger verme,simartma,tepene cikartma.. Bu sozler artik bir fayda da etmiyor..
Erkekler bayanlar kadar duygusal degil..
Gercekten kavgasiz gürültüsüz bir iliskinin sirrini en uysal insan bile cozemez.
Illa ki olmali.. Bi yerden patlak vermeli birsey..
Canim,cicim diyerek birbirlerinin agizlarinin icine hergun dusen bir cifte,ne rastladim,ne de gördüm..
Bazen susmak en buyuk cevaptir derler ya ben bazen bunu uyguluyorum gercekten ise yariyor..
Haa susunca tepemize cikarlar diyoruz orasida var ama en azindan umursamadigimizi ve cevap vermeye tenezul etmedigimizi dusuneceklerdir.. Bu yani guzel bence..
Öte yandan, eger bi erkek sevgilini ya da esini tersliyorsa bunun nedenide her zaman karsi taraf olmuyor. Birine kizmis oluyor,isteki stres oluyor yada herhangi bir derdi olabiliyor..
Saygi olmadigi zaman,sevgi saygisizligin altinda ezilip yok oluyor...

En Fazla 1 Hafta Sonra Bu Yazdıklarını Okuduğunda Kendi Kendine Kızacak ve Ardından Güleceksin..
Şimdi Biraz Sakin Ol Konuşalım..
Bak Toplandık Burada Senin İçin Olur mu ?

Kendimi salak gibi hissediyorum, görüşmemize okadar az kalmışken "acaba"lar çoğalmaya başladı kafamda :26:
Ben sinirden delirmek üzereyken, onun rahat tavırlarına dayanamıyorum :47: bitsin diyorum "tamam laf ağızdan birkere çıkar" diyor, ben pişman oluyorum dediğime. Az önce telde bişeyler diyorum, ciddiye bile almıyor 10-15 saniye sonra cevap veriyor iyice deliriyorum :47: yok efendim yeter artık!!!

Kendimi salak gibi hissediyorum, görüşmemize okadar az kalmışken "acaba"lar çoğalmaya başladı kafamda :26:
Ben sinirden delirmek üzereyken, onun rahat tavırlarına dayanamıyorum :47: bitsin diyorum "tamam laf ağızdan birkere çıkar" diyor, ben pişman oluyorum dediğime. Az önce telde bişeyler diyorum, ciddiye bile almıyor 10-15 saniye sonra cevap veriyor iyice deliriyorum :47: yok efendim yeter artık!!!

Öfke geldigi zaman baldan tatliymis.. Ama gecince de zehirden aciymis..
La havleyi oku bi sakinles.. Belki bi derdi vardir diyemedigi. Hic sordun mu canim?

Erkekler ve kadinlar farklidir.
Ayni kefeye koyabilir miyiz sizce ? Tabi ki HAYIR...
Hakettiginden fazla deger verme,simartma,tepene cikartma.. Bu sozler artik bir fayda da etmiyor..
Erkekler bayanlar kadar duygusal degil..
Gercekten kavgasiz gürültüsüz bir iliskinin sirrini en uysal insan bile cozemez.
Illa ki olmali.. Bi yerden patlak vermeli birsey..
Canim,cicim diyerek birbirlerinin agizlarinin icine hergun dusen bir cifte,ne rastladim,ne de gördüm..
Bazen susmak en buyuk cevaptir derler ya ben bazen bunu uyguluyorum gercekten ise yariyor..
Haa susunca tepemize cikarlar diyoruz orasida var ama en azindan umursamadigimizi ve cevap vermeye tenezul etmedigimizi dusuneceklerdir.. Bu yani guzel bence..
Öte yandan, eger bi erkek sevgilini ya da esini tersliyorsa bunun nedenide her zaman karsi taraf olmuyor. Birine kizmis oluyor,isteki stres oluyor yada herhangi bir derdi olabiliyor..
Saygi olmadigi zaman,sevgi saygisizligin altinda ezilip yok oluyor...

Çok güzel söyledin canım, tam da beni anlattın. Ben konuşuyorum o beni umursamıyor. Ben hataları kendimde aradıkça, en ufak şeyde özür diledikçe o tepeme çıktı "nasılsa beni bırakamıyor safın teki ne desem inanıyor ve yapıyor" der gibi...

Başkalarının Rahatlığı Sana Rahatsızlık Veriyorsa,
Bundan Sonra Senin Rahatlığın Onlara Rahatsızlık Versin..
Dene Sonuç Seni Çok Mutlu Edecek..

Bu Biraz Bencillik Ama Bunu Hayatının Her Evresinde Uygula Yoksa Semer Vuran Çok Olur..

10 - 15 Sn. Sonra Cevap Veriyorsa; Kibarca Hayatım Ben Seni 10 Dk. Sonra Arayayım İşin Var Sanırım De ve Kapat..:34:
Sen de Rahat Ol..

Çok güzel söyledin canım, tam da beni anlattın. Ben konuşuyorum o beni umursamıyor. Ben hataları kendimde aradıkça, en ufak şeyde özür diledikçe o tepeme çıktı "nasılsa beni bırakamıyor safın teki ne desem inanıyor ve yapıyor" der gibi...

En ufak seyde ozur dileme.. Yani ozur dileyecek bir sey yapma ya da yapiyosan da SIK SIK ozur dileme.
Simdi iliskilerde cok muhabbet olunca insanlar birbirini umursamamaya basliyor artik.
Cok muhabbetten kastim da;benle ilgilenmiyosun,beni dinlemiyosun,beni sevmiyosun gibi sozler.. bunlardan bahsediyorum..
Birak biraz kendi haline bakalim. Bu tarz cumleleride kurma ki onu sen kendine cek..
Kac yasindasiniz ikinizde? Ve de ciddi bir iliskimi ya da ileriyi daha dusunmuyor musunuz?

Öfke geldigi zaman baldan tatliymis.. Ama gecince de zehirden aciymis..
La havleyi oku bi sakinles.. Belki bi derdi vardir diyemedigi. Hic sordun mu canim?

Oooo çok sordum canım sormaz mıyım? "Hayatımdan memnun değilim çok basit elde edilir bir hayatim var, sevgilim uzakta yani sen yanimda yoksun" gibi şeyler söylüyor. Bazen diyorum kendi kendime, mesafeler nizi bu hale getirdi diye. Bensizliğin acısını benden çıkarıyor. 2buçuk sene az da bir süre değil. Geçen ilk defa "s....r git" dedi bana! Aklimin ucundan geçmezdi böyle kelimeleri ağzina almasi ama ojadar öfkeliydi ki o an söyleyiverdi..

En ufak seyde ozur dileme.. Yani ozur dileyecek bir sey yapma ya da yapiyosan da SIK SIK ozur dileme.
Simdi iliskilerde cok muhabbet olunca insanlar birbirini umursamamaya basliyor artik.
Cok muhabbetten kastim da;benle ilgilenmiyosun,beni dinlemiyosun,beni sevmiyosun gibi sozler.. bunlardan bahsediyorum..
Birak biraz kendi haline bakalim. Bu tarz cumleleride kurma ki onu sen kendine cek..
Kac yasindasiniz ikinizde? Ve de ciddi bir iliskimi ya da ileriyi daha dusunmuyor musunuz?

Ben 22, o 25. Evet ciddiyiz sözde ama ben artık hiç emin değilim :43: Ailelerimiz de biliyorlar, tanışmadılar ama o da bende anlattık yani.

Oooo çok sordum canım sormaz mıyım? "Hayatımdan memnun değilim çok basit elde edilir bir hayatim var, sevgilim uzakta yani sen yanimda yoksun" gibi şeyler söylüyor. Bazen diyorum kendi kendime, mesafeler nizi bu hale getirdi diye. Bensizliğin acısını benden çıkarıyor. 2buçuk sene az da bir süre değil. Geçen ilk defa "s....r git" dedi bana! Aklimin ucundan geçmezdi böyle kelimeleri ağzina almasi ama ojadar öfkeliydi ki o an söyleyiverdi..

Cok basit elde edilir hayat derken niye oyle soyluyor ?
Bu aralar bu s..g.. Lafi ne kadar cogaldi sevgililer arasinda :44:
Sana tavsiyem biraz umursamaz ol,en ufak birseyde bu neden boyle oldu,neden boyle yapmadin gibisinden seyler soyleme..
Ben de cok takardim. Ustelik evliyim. Ama o tartisma ve ofke aninda kontrolu saglayabilmem beni daha da mutlu kiliyor.
Guzel bir ses tonuyla kendimi ifade ettigimde ve karsilik verdigimde sorun buyumeden hallediliyor :nazar:
Biraz rahat olmakta is bence canim..
O sozu soyledikten sonra konusmasaydin biraz

Ben 22, o 25. Evet ciddiyiz sözde ama ben artık hiç emin değilim :43: Ailelerimiz de biliyorlar, tanışmadılar ama o da bende anlattık yani.

Anliyorum canim seni.. Ayni yastayiz senle..
Sinir aninda insanin gozu hic bisey gormuyo gercekten. Ofkene yenilme..
Bi kac gun sonra duzelirsiniz. Ipin ucunu birakma ama sende. Eger gercekten seviyosan tatli dille hos sohbetle tatliya bagla olaylari.
Takma kafana herseyi.. Olur oyle seyler her sevgili arasinda oldugu gibi..
Guzelce konusup anlasirsiniz.

Cok basit elde edilir hayat derken niye oyle soyluyor ?
Bu aralar bu s..g.. Lafi ne kadar cogaldi sevgililer arasinda :44:
Sana tavsiyem biraz umursamaz ol,en ufak birseyde bu neden boyle oldu,neden boyle yapmadin gibisinden seyler soyleme..
Ben de cok takardim. Ustelik evliyim. Ama o tartisma ve ofke aninda kontrolu saglayabilmem beni daha da mutlu kiliyor.
Guzel bir ses tonuyla kendimi ifade ettigimde ve karsilik verdigimde sorun buyumeden hallediliyor :nazar:
Biraz rahat olmakta is bence canim..
O sozu soyledikten sonra konusmasaydin biraz

Hep ayni seyler, hep ayni ortamlar çok sıkıcı bir hayatım var diyor hep. En iyisi aynı onun gibi davranmak, hiçbir şeyi umursamamak ve soğuk kanlı olmak. Benim en büyük hatam, ona kendimden çok değer vermem. Ben herşeyde ilk onu düşünürüm, kendimi düşünmeyi çoktan bıraktım. Hataların en büyüğü... Benim gösterdiğim ilginin değerin çeyreğini görmedim ben...böyle devam etmemeli!!
Biz kadınlar çok duygusalız çok safız iyi hoş ama damarımıza basıldığı an bizden güçlüsü yok :kkk::kkk::kkk:

Son düzenleme:
Başkalarının Rahatlığı Sana Rahatsızlık Veriyorsa,
Bundan Sonra Senin Rahatlığın Onlara Rahatsızlık Versin..
Dene Sonuç Seni Çok Mutlu Edecek..

Bu Biraz Bencillik Ama Bunu Hayatının Her Evresinde Uygula Yoksa Semer Vuran Çok Olur..

10 - 15 Sn. Sonra Cevap Veriyorsa; Kibarca Hayatım Ben Seni 10 Dk. Sonra Arayayım İşin Var Sanırım De ve Kapat..:34:
Sen de Rahat Ol..

Seni de unutmadım MakaraKukara ablacım :37: geriye yaslanıp ayaklarımı kaldıracağım, benden rahatı olmayacak bundan sonra emin ol :32:

Seni de unutmadım MakaraKukara ablacım :37: geriye yaslanıp ayaklarımı kaldıracağım, benden rahatı olmayacak bundan sonra emin ol :32:

Bu hayatta senden kıymetlisi yok bunu unutma. Biz duygusallığın kurbanı oluyoruz sahipleniyoruz gitmeyecek gibi ama bu hatalarda bizi biz yapıyor bak tecrübe kazandın bu olayda bişey kaybetmiş sayılmazsın. O üzülsün seni kaybettiğine sen değil ve sende onun gibi ol umursama. Mutlu olman dileği ile saygılar ve sevgiler.

erkeklere hakettıgınden fazla deger verıyoruz cunkku ; kandırılıyoruz !

hıc bırımız yenı tandıgımız ınsana karsı bu kadar fedakar sabırlı sırılsıklam olmayız degıl mı !

hatta tam tersı nazlı oluruz ,ama o varlıklar ılıskının basların da bızı oyle sımartıp

oyle mutlu edıyorlar kı ,naıf duygusal oldugumuz ıcın

zamanla kapılıyoruz asık oluyoruz ve gozumuz hıc bırsey gormuyor .

bır kadın asık olursa zaten yapayacagı fedakarlık olmaz .

bızı kıvama getırdıkten sonra da bunların maskelerı dusuyor tabı :/

temel sorun kandırılıyoruz ::(

Ben ikili iliskilerde bencilim hicte zararini gormedim.
Kesinlikle dunyamin merkezi yapmiyorum.
Evliyim kesinlikle dusunmuyorum sonsuza kadar beraberiz diye.
Her zaman pay birakiyorum kendime ayrilik olabilir.
Her an her sey olabilir kendimi kaptirmiyorum evli oldugum halde..
Evlenmeden evvelde boyle idim evlendikten sonrada.
Esimede diyorum ''sen beni mutlu et ki bende seni edebileyim.''
''Mutsuz isem eger seni nasil mutlu edebilirim ki '' diyorum.
Oda ''haklisin'' diyor.
Bencil ve geri planda kalmanin hic bir zararini gormedim simdiye dek.
Yeri geldiginde fedakarliklarim muhakkak oluyor.
Ama yinede fazla deger vermiyorum esim olsa bile.
Esimi fazlasiyla seviyorum yanlis anlasilmasin.
Ben herkese karsi boyleyim..
Hep diyorum hayatta benden kiymetli kimse yok.​
Hersey gelir gecer geride sadece siz kalirsiniz kizlar...
:ssz:

Son düzenleme:
canım o s.... g.... lafı bence sadece sinir anında söylenmiş bir kelime olarak düşünülmemeli.

sinir anında babasına s... g... diyebiliyor mu? çalışıyorsa patronuna, müdürüne, vs. s...g... diyebiliyor mu? hiç sanmam

ne yazık ki saygı bittiğinde geri asla ve asla gelmiyor. yani sevgilisine s... g.... diyebilen bi insan karşısındaki bitirmediyse kızgın anında tekrar aynı şekilde söylüyor.

bu durum aldatan tekrar aldatır, dayak atan tekrar atarla aynı durum işte.

çok etkin bi çözüm bulmazsan aynı şekilde devam edecektir. o çok etkin çözümün de bulunamayacağı kanaatindeyim :50:

canım o s.... g.... lafı bence sadece sinir anında söylenmiş bir kelime olarak düşünülmemeli.

sinir anında babasına s... g... diyebiliyor mu? çalışıyorsa patronuna, müdürüne, vs. s...g... diyebiliyor mu? hiç sanmam

ne yazık ki saygı bittiğinde geri asla ve asla gelmiyor. yani sevgilisine s... g.... diyebilen bi insan karşısındaki bitirmediyse kızgın anında tekrar aynı şekilde söylüyor.

bu durum aldatan tekrar aldatır, dayak atan tekrar atarla aynı durum işte.

çok etkin bi çözüm bulmazsan aynı şekilde devam edecektir. o çok etkin çözümün de bulunamayacağı kanaatindeyim :50:

defalarca özür diledi söyledigi icin, cok sinir ediyormusum cok üzerine geliyormusum bazen. ben tek birsey söyledim ona "eger birdaha bu kelimeyi duyarsam iste ozaman hayatindan s....rip gidicem!"
Bende bazen sinirden ne yaptigimi ne konustugumu bilmiyorum karsimdaki insani nekadar hirpaladigimi, ama asla böyle küfürler almam agzima, hele ki sevgilime karsi :50: Cok haklisin canim bir kere basladi ya gerisi corap sökügü gibi gelir :50:

Ben ikili iliskilerde bencilim hicte zararini gormedim.
Kesinlikle dunyamin merkezi yapmiyorum.
Evliyim kesinlikle dusunmuyorum sonsuza kadar beraberiz diye.
Her zaman pay birakiyorum kendime ayrilik olabilir.
Her an her sey olabilir kendimi kaptirmiyorum evli oldugum halde..
Evlenmeden evvelde boyle idim evlendikten sonrada.
Esimede diyorum ''sen beni mutlu et ki bende seni edebileyim.''
''Mutsuz isem eger seni nasil mutlu edebilirim ki '' diyorum.
Oda ''haklisin'' diyor.
Bencil ve geri planda kalmanin hic bir zararini gormedim simdiye dek.
Yeri geldiginde fedakarliklarim muhakkak oluyor.
Ama yinede fazla deger vermiyorum esim olsa bile.
Esimi fazlasiyla seviyorum yanlis anlasilmasin.
Ben herkese karsi boyleyim..
Hep diyorum hayatta benden kiymetli kimse yok.​
Hersey gelir gecer geride sadece siz kalirsiniz kizlar...
:ssz:

Bende aynen böyle senin gibi olmak düsünmek istiyorum, neden beceremiyorum??? :(
cok denedim mesafe koymayi soguk davranmayi ama benden iyice uzaklasir korkusuyla alttan aldim hep.

Bu kafayla biz kadinlar daha coooooooook arkalarindan aglariz :52::52::52:

Okadar sinirliyim ki okadar doluyom ki uyku muyku yalan olduuu :47:
Biz neden erkeklere hakketiklerinden fazla değer veriyoruz? Niyeeee???

Karşımızdakinide kendimiz gibi güvenilir sanıyoruz çünkü ama genelde de öyle olmuyo.Ben öğrendim değer vermemeyi artık sende zamanla öğrenirsin cnm.

Bir erkek çıkar karşınıza; öyle herkes giremez hayatınıza elini kolunu sallaya sallaya... olacaksa ömürlük olsun dersiniz o yüzden hep ürkek davranırsınız..
Aslında doğal olan sizin yaptığınızdır; güven duyabilmek,ait olabilmek için zamana ihtiyacınız vardır,erkek ise kaçan kovalanır(kaçtığınızı zanneder) misali üstünüze düşer,arar,sorar,ilgilenir,eve bırakır,kıskanır,çiçek alır,derdini dinler,küfür etmez kibardır,biryere gidilecekse o gelir bırakır,gezilecekse o gezdirir,tatile gidilecekse o götürür,ihtiyacınız olur ben erkeğim ben yaparım der,kısacası prensesler gibi davranır...

Zaman geçer hayatınız o olur...çünkü hergün ince ince işleyerek hayatınıza zerk olur..
Sonraları buluşma günlerinde işi çıkmaya başlar,arkadaşlarıyla maç izleme,tavla turnuvaları,iş seyahatleri,erkek toplantıları...ama sizin bu gibi durumlarda yapmanız gereken eve gitmekdir,tamam dersiniz ses etmeden,sizde kız arkadaşlarınızla buluşmak istersiniz trip yapılır,azarlamalar başlar,erken kalk geç kalma...biraz sesinizi çıkarınca ama aklım sende kalıyor diye vicdan yaparlar...önceden giydiğiniz kıyafetlerde rahatsız olduğunda tatlı dille istemediğini belirtir ama sonra kişiliğinize üstü kapalı hakaretler başlar..işten eve kıyafet değiştirmeye bile gidersiniz sırf üzülesin diye... aklınız almaz ne oluyo dersiniz ona göre olan birşey yoktur normali budur sen abartıyor olursun....ama eskiden böyle değildi???

Sonra dostlara sorar dertleşirsiniz.. can dostlarınız uyarır sizi..çok yüz veriyosun bu kadar karıştırma hayatına,doğrudur ama sevdiğine kıyamaz insan,siz kıyamadıkça o kıymaya başlar inanamazsınız... sevgisi büyüdü artık içinizde kıyamazsınız...
Ayrılma kararı verirsiniz kabul etmez, çok seviyordur o yüzden yapıyodur,yalvarır yakarır,konuşursunuz kararlar alınır bu kadar kolay bitemezdir,tamam dersiniz bir ay düzgün gider sonra yine aynı,bu sefer ayrılmasınız savaşırsınız ama gururunuz incinir isyan edersiniz,kavgalar boyut değiştirir,hakaretler havada uçuşur,sizde farkında olmadan çirkefleşirsiniz,bu sefer kendinizide tanıyamazsınız,ne onla olur nede onsuz,özünde iyi insandır bilirsiniz,zaman geçer sevginin yanında emeğinize kıyamaz gidemezsiniz...

Ama arkadaşım gerçek şudur ki saygının bittiği yerde sevgi devam etsede ilişki biter acı başlar..

Back
X