• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz neyiz ben isim koyamıyorum

Diyelim doğru, siz nasıl o adama aşık olursunuz? Hadi oldunuz, nasıl açılırsınız? Eski eşiniz öğrense, bunlar beni aldattı demeyecek mi? Bu olayın sonu kötü biter, uzak durun.
İnanın bu aşamaya nasıl geldim yada geldik bilmiyorum. Hatta önceleri bana hoşlandığı kızları anlatıyordu. O kadar kankaydik.Hic aklımdan geçmedi böyle bisey.Ayy benim çöp çatanlik yapmışlığım bile var ona.Baskasj anlatsa saka derim

Ayy hayır çok samimi arkadaşı.Soyle ki yaz tatillerinde esimjn memleketine gittiğimizde sürekli beraber takılırdık.Kisin bize gelip kalırdı. Yani eşim kendi abisinden çok onu sever.Tamamen ırz düşmanı kategorisinde olıyım yani.
Şu durumda aşık oldum diyerek bu kişiyle ille bir şeyler yaşamaya çalışmakta çirkin kusura bakmayın. Dünyada başka kimse mi yok, evliyken evinize gelip kalmış, sürekli beraber vakit geçirdiğiniz adamdan başka? Bunun haricinde de doğru hiç şey yok karşı tarafta.

Aman insanlar her türlü konuşur.Bence bundan daha önemli olan adamın eline kadın eli değmemesi.
Önceleri yani pandemi oncesi aşırı muhafazakar bakış açısına sahipti.Yani bildiğiniz bu tarz şeyler günahtı.Alkol eve sokmaz vs .Pandemi de işle ilgili ve sağlığı ile ilgili sorunlar yaşadı.Birden hani türbanlıyken açılan bayanlar gibi hayatında büyük bir değişiklik oldu.

Yani kusura bakmayin ama eski sevgilimin evimde kalan arkadasinin bana yürüdüğünü hissetsem aşık olacak raddeye gelmeden höst derim. Bu karsinizdakinin karakterini gösterir.

İpleri tamamen koparmazsaniz o ipler düğüm olur basiniza corap orer.

Şu durumda aşık oldum diyerek bu kişiyle ille bir şeyler yaşamaya çalışmakta çirkin kusura bakmayın. Dünyada başka kimse mi yok, evliyken evinize gelip kalmış, sürekli beraber vakit geçirdiğiniz adamdan başka? Bunun haricinde de doğru hiç şey yok karşı tarafta.
Aynı cümleyi kendime söyledim ona yazdım.Belki 100 defa.Dunyada başka erkek mi yok.Kac defa söyledi sen güzelsin neden ben diye.Hatta beni eski esini kıskandırmak için kullanıyorsun diye kavga etti.Gercekten sevdiğime zor ikna ettim.

Aynı cümleyi kendime söyledim ona yazdım.Belki 100 defa.Dunyada başka erkek mi yok.Kac defa söyledi sen güzelsin neden ben diye.Hatta beni eski esini kıskandırmak için kullanıyorsun diye kavga etti.Gercekten sevdiğime zor ikna
Yani kusura bakmayin ama eski sevgilimin evimde kalan arkadasinin bana yürüdüğünü hissetsem aşık olacak raddeye gelmeden höst derim. Bu karsinizdakinin karakterini gösterir.

İpleri tamamen koparmazsaniz o ipler düğüm olur basiniza corap orer.
Anam ben yürüdüm diyelim. Muhtemelen ben aklına soktum

Flört etmiyoruz işte bu yüzden.Sirf başkaları da böyle düşünür diye.Yani sokakta rastgele bir insanda olabilirdi.Dunyadaki herkes onunla flört edebilir ama ben edemem.Cunku eski eşimin çocukluk.arkadasi.Bu düşünce beni mahvediyor zaten
Ediyorsunuz işte. Adama kapris yapıyorsunuz çekiyor sürekli mesajlaşıyor akılsızım ben başkası olsa yakınlaşırdı diyor. Ee bunlar ne?
Sevgili olmamışsınız ama flört var
Ha ben evli iken de aranızda hoşlanma olduğuna eminim de neyse

Aynı cümleyi kendime söyledim ona yazdım.Belki 100 defa.Dunyada başka erkek mi yok.Kac defa söyledi sen güzelsin neden ben diye.Hatta beni eski esini kıskandırmak için kullanıyorsun diye kavga etti.Gercekten sevdiğime zor ikna ettim.
Baştan sona her şey sıkıntı ama siz pek anlayacak gibi durmuyorsunuz.

Ben bu konuda anlayabiliyorum sizi.
Benim de bir tanıdığımın başına böyle bir olay geldi ama onlar boşandıktan epeyce bir zaman geçmişti üstünden.

Önceleri yani pandemi oncesi aşırı muhafazakar bakış açısına sahipti.Yani bildiğiniz bu tarz şeyler günahtı.Alkol eve sokmaz vs .Pandemi de işle ilgili ve sağlığı ile ilgili sorunlar yaşadı.Birden hani türbanlıyken açılan bayanlar gibi hayatında büyük bir değişiklik oldu.
Aşırı muhafazakar insanlar bakir yaşamıyor yalnız. Genç yaşta evleniyorlar. Ayrıca pandemi 2020 yılında başladı. 5 yıl olmuş hala hayatında hiç kadın olmamış. Yani kadınlardan bu kadar izole yaşaması hiç mi şüphelendirmiyor sizi?

Ediyorsunuz işte. Adama kapris yapıyorsunuz çekiyor sürekli mesajlaşıyor akılsızım ben başkası olsa yakınlaşırdı diyor. Ee bunlar ne?
Sevgili olmamışsınız ama flört var
Ha ben evli iken de aranızda hoşlanma olduğuna eminim de neyse
Evliyken hoşlanma yoktu.Yani kendimden eminim.Bir arkadaşa anlattım.Ilahiyat doktorası yapan.Dini açıdan hiçbir sakınca yok dedi.Gayet olabilir bir durum dedi.Ama etik nerede ahlak nerede iste

Aşırı muhafazakar insanlar bakir yaşamıyor yalnız. Genç yaşta evleniyorlar. Ayrıca pandemi 2020 yılında başladı. 5 yıl olmuş hala hayatında hiç kadın olmamış. Yani hiç mi şüphelendirmiyor bu durum sizi?
Nisandan dönmüş.Nisanlisinin evine babası aşırı alkollü gidip olay çıkarmış.Tabij kız tarafı istememiş.O günden sonra bir süre insanlardan uzak kalmis

5 parasiz deneyelim.Malulen emekli.onun da aylığı Türkiye kosullarinda parasızlıkta es sayılır yani.Aylik 16 bin civarı.
5 parasız işte.
16 binle ev geçindirme şansı varmı sizce? Sizden harçlık istemesi lazım evlenirseniz. Sizin böyle biriyle evlenmek istemenizde tuhaf. Eski eşinizi kızdırmak istiyor olabilir misiniz?

5 parasız işte.
16 binle ev geçindirme şansı varmı sizce? Sizden harçlık istemesi lazım evlenirseniz. Sizin böyle biriyle evlenmek istemenizde tuhaf. Eski eşinizi kızdırmak istiyor olabilir misiniz?
Hayır kesinlikle onunla hiç ilgisi yok.Ben zor bir insanım.Ben dokunamam.Hatta insanların dokunduğu ekmeği yiyemem.Insanlarin çamaşırlarını makineye atamam.Ayni bardaktan asla bisey içemem.Ortadan bisey yiyemem.Ama ondan tiksinmiyorum mesela. Bu benim için çok önemli bir kriter.Onun içtiği bardaktan su içerim.

Hayır kesinlikle onunla hiç ilgisi yok.Ben zor bir insanım.Ben dokunamam.Hatta insanların dokunduğu ekmeği yiyemem.Insanlarin çamaşırlarını makineye atamam.Ayni bardaktan asla bisey içemem.Ortadan bisey yiyemem.Ama ondan tiksinmiyorum mesela. Bu benim için çok önemli bir kriter.Onun içtiği bardaktan su içerim.
İlginç... Ben aşık olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Adam zor bir hayat yaşamış anladığım kadarıyla. Belki kendinizi kurtarıcı rolünde görüyorsunuzdur.

İlginç... Ben aşık olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Adam zor bir hayat yaşamış anladığım kadarıyla. Belki kendinizi kurtarıcı rolünde görüyorsunuzdur.
Kurtarmiyorum ki.Paylasiyorum aslında.Tabii ki gönlüm istiyor ki hep paylaşsak.bi de uzağız biz aslında.aramizda 8 saat var.yanyana da değiliz.Ama bi sekilde ayda 1 defa yada tatillere göre 2 ayda 1 görüşürüz. Hatta geziyoruz kahve içiyoruz. Hatta bazen denk gelirse ona günlük kiralık ev tutup sabaha kadar oturup çene çalıyoruz.Ama dokunmuyoruz asla birbirimize.Cok tuhaf değil mi

Bence aşık olmuşsun. Ne kadar olmaması gereken özellik varsa biliyorsun, görüyorsun hatta anlıyorsun ama acı çektiğin için kopamıyorsun. Aşk lanet bir şey. Seviyor olsan kopardın, başına bela almak istemezdin. Yalnız şunu unutma, aşk ölene kadar sürmez, bu hislerin yatışacak. Bu yüzden böyle sorunlu birliktelikleri/ arkadaşlıkları artık her neyse ciddiye taşımamak önemli. Aşkın hormonları durulunca insana kal geliyor ben ne yaptım diye.

Back
X