• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz neyiz ben isim koyamıyorum

Su yazdiklariniz benim mantık tarafım işte.Cok haklısınız. Çok doğrusunuz.Aslinda biz birbirimize sabah uyanma yaşama motivasyonu oluyoruz.O motivasyonu kaybetmek zor geliyor
geçin bu ucuz kavuşamayan aşıklar edebiyatını. Ben asla imkansız aşka inanmıyorum. Seven insan her tür imkansızlığı da yener.
40 yaşında çulsuz, anasının yanında yaşayan, deneyimsiz ezik büzük bir tip beni defalarca red etse kendimden utanırım.
Adam size gurur kırıcı bir red edilme yaşatmış hala dönmüş edebiyat paralıyorsunuz.
Hiç bir erkek onurumdan kıymetli olamaz

Siz mi evlısınız?
Kimse evli degil,adam konu sahibinin eski esinin arkadasiymis. Bence adamin bahanesi.
Bizim koyde icip icip asigim diye kizin kapisina dayanan biri, daha sonra ayni kizin kiz kardesiyle evlendi. Kimse o konuyu acmiyor simdi, hersey unutuldu.

Yazacak çoookk yorumum var ama kısa keseceğim. Sizi istemiyorsa uzatmayın. Ergen değilsiniz.

Ayy hayır çok samimi arkadaşı.Soyle ki yaz tatillerinde esimjn memleketine gittiğimizde sürekli beraber takılırdık.Kisin bize gelip kalırdı. Yani eşim kendi abisinden çok onu sever.Tamamen ırz düşmanı kategorisinde olıyım yani.
Siz evlisiniz çok iyi anlamıştım ilk sayfada.

Engelli ya da fakir olmasi evlenmesine iliski yasamasina engel degil ki, bir cok saglik problemi olan durumu iyi olmayan kisi evlenip cocuk bile yapiyor. Bir kardesten ya da kuzenden ayrilip digeriyle evlenenler bile var. Insanlar iki gun konusup sonra unutuyorlar. Bu kisi ya gay, aseksuel, ya da sizi begenmiyor. Ben ondan ustunum bu haliyle beni nasil begenmeze getirmissiniz ama begenmeyebilir.
Evlenmemesinin sebebi bunlar değil.yanlis anlamışsınız.

Bir adam var çok çok çok aşığım.Yaslarimiz 35 40 üzeri.Cocuk değiliz.O emekli.5 parasız.Bense memur.Arkadastik.Iyi de arkadaştık.Bir sene önce bir gün ben söyledim. Ben sana aşığım dedim.Daha fazla saklayamam.Kizdi.Cok kizdi.3 ay konuşmadık.Kizmakta haklıydı.Yani gerçekten aramızda arkadaşlık dışında birsey olamaz imkansız. Bu yüzden kizdi.Aklindan bile geçirme dedi.Evet mantığım ona hak verdi.Ama bir türlü duygularıma söz geçiremedim.3 ay sonra tekrar konuşmaya başladık.Ben seni seviyorum dedim.Ben sevmiyorum yani bu şartlar altında sevemem dedi.Sartlar bende gizli kalsın.Tamam dedim.Sevme hatta her yerden engelle.Engellyemen dedi.Simdi her gün konuşuyoruz mesajlaşıyoruz. Ben onu kıskanıyorum mesela.Instgramina kadar.Onu ekleme onu sil.Sana ne demiyor. İki saat aramasa hesap soruyorum. Ya da bazen trip yapıyorum.Kavga ediyoruz.Biz neyiz ben bilmiyorum.
Asıl sormak istediğiniz şeyi anladım o doğrultuda cevap vereyim size,anlattıklarınıza göre adam da size meyl ediyor,istiyor,istiyordu,isteyecekmi derken adamın kafasını baya karıştırmışsınız,tanıdığım hiçbir erkek heleki yalnız ve maddi olarak güçsüzse bu duruma kayıtsız kalmaz,şuanda adama yükleniyor bütün ihtimaller ama sonunda bir kadın bir adamı istiyorsa elde eder bu kim olursa olsun,bir erkek bir kadını istiyorsa ve eğer kadın istemiyorsa bu durum zor olabilir olumsuz olabilir ama bir kadın bir adamı kafaya taktıysa o adam onunla olur,beraber aynı evde kalıyorsunuz hergün konuşuyorsunuz ama duygularındanmı emin olamadınız,bu yaştaki hangi adam bir kadınla sabahlara kadar sohbet eder üstelik cinsel bir paylaşım olmadan aynı evde kalır yani erkekler bu konuda çok acımasız net çizgileri var istemezse uzak durur telefonada bakmaz konuşmazda,ha sağlıklı bir ilişki olurmu bilemem istemeyen bir insanı ilgi ve alakayla tavlamak geçici bir duygu bulanıklığı ileride bu durum biter yine ayrılırsınız ama benim anladığım ikinizdede var bu duygu yoğunluğu.

Hayır sadece ebeveyn travması sebebiyle ozguvensiz.Onlar derin konular.Babasi yüzünden hayata küsmüş.Ozguvenini tamamen kaybetmiş. Çok çok derin konular.
Yani öyle saçma sapan ki. Geçen seneden beri bu adamla ilgi konu açmışsınız. 1 sene de değişen hiçbir şey olmamış. Sizin dediğiniz gibi eski eşinin arkadaşı olduğu için değil sizi gercekten sevmediği için yanaşmıyor. Hiç evlenmemiş bir erkek olduğu için de bir kadın olarak sizi yanında tutuyor. Sohbet muhabbet hayatı geçiriyor. Yok özgüvensiz yok babası yüzünden hayata küsmüş vs. Ne alakası var. 40 yaşın üstündeki adam bunlara takılır mı. Yalnız kalmak istemese zaten birini bulup evlenirdi. Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Adam bu şekilde yaşamayı tercih etmiş size karşı da bir şey hissetmiyor. Sizin aşk dediğiniz şey iki seks ile diner. Onun gönlü olsaydı çoktan size yol almıştı.

Adam mesela konu sahibiyle mesajlaşırken osura osura yatar pozisyonda burnunu karıştırıyor tatak çıkarıp yuvarlayıp yere atıyor ama konu sahibi mesajlaşırken çılgın bediş gibi hayallere dalıyor shsjsj
Konu sahibinin ilk konusuna bakınca aslında adamın neden reddettiğini anlayabiliyorsunuz.
Yapışık ağda gibi bir duygusallık mesela bugün adamın biri bana seviyorum dese ben de ona teşekkür ederim ama ben aynı duygularda değilim diyince nolur gözünün yağını yiyim beni engelle ben seni engelleyemiyorum diye arabeske bağlasa adamdan biraz daha uzaklaşırım. Adam da bakmış bizimki sakız gibi yapışıyor sorumluluk almadan goygoy yapıp kafa dağıtıyor.
Allah tekrardan akıl fikir versin bacım daha 35 yaşındaymışsın ömrünü böyle heba etme

Maddi durumu yerinde değil muhtemelen o yüzden kaçıyor

Aramızdaki ne diye kendisine sorsanıza

Kabul etmemiş neyin kavgasını yapıyorsunuz

Uzaktan bakınca çok ergence duruyor.

Bir adam var çok çok çok aşığım.Yaslarimiz 35 40 üzeri.Cocuk değiliz.O emekli.5 parasız.Bense memur.Arkadastik.Iyi de arkadaştık.Bir sene önce bir gün ben söyledim. Ben sana aşığım dedim.Daha fazla saklayamam.Kizdi.Cok kizdi.3 ay konuşmadık.Kizmakta haklıydı.Yani gerçekten aramızda arkadaşlık dışında birsey olamaz imkansız. Bu yüzden kizdi.Aklindan bile geçirme dedi.Evet mantığım ona hak verdi.Ama bir türlü duygularıma söz geçiremedim.3 ay sonra tekrar konuşmaya başladık.Ben seni seviyorum dedim.Ben sevmiyorum yani bu şartlar altında sevemem dedi.Sartlar bende gizli kalsın.Tamam dedim.Sevme hatta her yerden engelle.Engellyemen dedi.Simdi her gün konuşuyoruz mesajlaşıyoruz. Ben onu kıskanıyorum mesela.Instgramina kadar.Onu ekleme onu sil.Sana ne demiyor. İki saat aramasa hesap soruyorum. Ya da bazen trip yapıyorum.Kavga ediyoruz.Biz neyiz ben bilmiyorum.
Ben de hiç anlamadım valla.

İmkansız olmanızın tek sebebi var, adamın sizden hoşlanmıyor oluşu.

İnsani olarak olumsuz özelliklerini sayıyor, nasıl benden hoşlanmaz demeye getiriyorsunuz. Ama üzgünüm sizden düşük profilli olması sizden hoşlanmak zorunda olduğu anlamına gelmiyor.

Nip Tuck diye bir yabancı dizi var bilen bilir tam sizlik bir kısım vardı orda. Çocuk normalde yakışıklı, bir kaza ile ufak bir çirkinleşme yaşıyor. Kendisiyle de bomba saldırısı sonucu her yeri yaratık gibi yanık izi olan bir hemşire ilgileniyor. Bu hemşireye yürüyor. Hemşire reddediyor. Çocuk nasıl reddedersin deyince de “fiziksel deformasyon yaşadın, bu halinle seni asla reddemedeyeceğimi düşündüğün için bana yürüyorsun, hoşlandığın için değil. Evet çok çirkinim ama bu seni beğenmek zorunda olduğum anlamına gelmiyor.” Diyor.

Çirkin, dar gelirli, engelli vs örnekler çoğaltılabilir bu özelliklere sahip insanlar kendilerine yürüyen herkesten hoşlanmak zorunda değil.

İmkansız olmanızın tek sebebi var, adamın sizden hoşlanmıyor oluşu.

İnsani olarak olumsuz özelliklerini sayıyor, nasıl benden hoşlanmaz demeye getiriyorsunuz. Ama üzgünüm sizden düşük profilli olması sizden hoşlanmak zorunda olduğu anlamına gelmiyor.

Nip Tuck diye bir yabancı dizi var bilen bilir tam sizlik bir kısım vardı orda. Çocuk normalde yakışıklı, bir kaza ile ufak bir çirkinleşme yaşıyor. Kendisiyle de bomba saldırısı sonucu her yeri yaratık gibi yanık izi olan bir hemşire ilgileniyor. Bu hemşireye yürüyor. Hemşire reddediyor. Çocuk nasıl reddedersin deyince de “fiziksel deformasyon yaşadın, bu halinle seni asla reddemedeyeceğimi düşündüğün için bana yürüyorsun, hoşlandığın için değil. Evet çok çirkinim ama bu seni beğenmek zorunda olduğum anlamına gelmiyor.” Diyor.

Çirkin, dar gelirli, engelli vs örnekler çoğaltılabilir bu özelliklere sahip insanlar kendilerine yürüyen herkesten hoşlanmak zorunda değil.
Sadece bu konu degil, son zamanlarda buna benzer cok konu acildi. Adam cirkin, kisa boylu, engelli, kultursuz, egitimi dusuk, parasi az vs vs bir guzel gomuyorlar. Adam ayrilmak/bosanmak isteyince ya da reddedince kizlar kriz geciriyor, kapisinda agliyor falan. Ben ona su kadar sene harcadim, her seyiyle kabul ettim, o kim kopek beni reddediyor gibisinden.

Back
X