Biz neyiz?

Durumavii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
38
1
27
Yaklasık 4 yıldır birbirimizi tanıyoruz, tanısmamız efso zati, bir ara sevgili olduk herşey iyi hoş güzeldi, günü birlik ilişkilerine rağmen sevgili olduğumuz süre içinde hiçbişey yaşamadık hatta bu 4 yıl içinde hiçbişey yaşamadık. Sevgili olduk ayrıldık ama yinede birbirimizden kopamadık. Tekrar sevgili olmadık ama arkadaşta sayılmazdık. Mesajlaşmalarımız başkası tarafından okunsa iki aşık gibi (kesinlikle vıcık vıcık konuşmayız aksıne ikimizde çok kendimiziz birbirimize karşı) buluşmamız başkası tarafından gözlemlense iki yakın dost gibi. 4 yıl içinde ne o başkasını sevdi ne de ben doğru düzgün ilişkilerimiz bile olmadı, arada içinde bulunduğum durumdan sıkılıp hayatımdan çıkardım ama kopamadım. Biraz boşluk biraz eksik hissettim aklımdan çıkarsam rüyalarımdan çıkaramadım. Ya o pes etti geri geldi ya ben aylarda sürse yine birbirimize döndük hani ne seninle oluyor ne de sensiz diye bir söz vardır ya cuk diye oturuyor hissettiklerime. Deli gibi özlüyorum saçma sapan hayaller kuruyorum, yanına gidip sımsıkı sarılıp o geçen 4 yılın acısını çıkartmak istiyorum kokusunu içime çekip öpmek artık onu tanımak değil yaşamak istiyorum, ezberledim diyebilicek kadar tanıdım denilebilir. Sorun şuki oda özlüyo oda deli gibi istiyo beni ama olmuyo korkuyo bağlanmaktan bağlandıktan sonra ayrılmamızdan kaybetmekten napıcağımı hiç bilmiyorum nereye kadar böyle gidicek hiçbir fikrim yok. Onu kaybetmemek için hayatıma kimseyi almıyorum onuda alamıyorum çok sapma sapan bişeyin içinde kalakaldım napıcağımı hiç bilmiyorum soruyorlar neyin diye hislerime göre çok şeyim herşeyim ama bir yandanda hiçbirşeyim değil nasıl oluyoda bir yandan herşeyim diğer yandan hiçbirşeyim oluyor?​

Son düzenleme:
Günü birlik ilişkiler, onu bunu kullanmak. Bilemiyorum bu karakterde birini nasıl seçiyorsunuz , nasıl seviyorsunuz? Sizi srvseydi zaten 4 senede 4 bin kere sevgili olmustunuz. Bu karakterde biri bu süreçte defalarca iliski yaşamıştır uzun sureli veya kısa sureli. Bence kendinizi kandırmayın.

Gerçekten aşık bi adamı kimse tutamaz. Gerçekten aşık bi adam sevdiği kadını bırakmaz, yokluğunda başkasına aşık olma ihtimalini düşünerek bi an bile ayrılmaz. Bence sizi kenarda tutuyor, arada gelip kafanızı karıştırıyor, o kadar.

"Baskalarini kullanmak"tan gerisini okumadim. Yapmayin ya kadin halinizle hemcinslerinizi asagilamayin. Ne igrenc bir bakis aciniz var... Siz evlenin bence tsm tencere kapaksiniz.

Günü birlik ilişkiler, onu bunu kullanmak. Bilemiyorum bu karakterde birini nasıl seçiyorsunuz , nasıl seviyorsunuz? Sizi srvseydi zaten 4 senede 4 bin kere sevgili olmustunuz. Bu karakterde biri bu süreçte defalarca iliski yaşamıştır uzun sureli veya kısa sureli. Bence kendinizi kandırmayın.

Gerçekten aşık bi adamı kimse tutamaz. Gerçekten aşık bi adam sevdiği kadını bırakmaz, yokluğunda başkasına aşık olma ihtimalini düşünerek bi an bile ayrılmaz. Bence sizi kenarda tutuyor, arada gelip kafanızı karıştırıyor, o kadar.

arkadaşın yorumunu okuduktan sonra, benim yapacağım yorum mantıksız geldi:) sen bu arkadaşı dinle.gerçekçi ..

bence siz düzenli ilişki yaşamaya korkuyorsunuz rahatınıza düşkün yaşamışsınız özledim falan diyorsunuz ama seven bir gelip bir gitmez

ne kadar şanslısın yahu onu bunu kullanmış seni kullanmaya kıyayamamış

bence sana deliler gibi aşık:KK53::KK45:

şaka maka bunu nasıl bir anlatım tarzı onu bunu kullanmasına rağmen hee

sanki bir maldan bir markadan bahseder gibisin

Aşşağılamak değil herkes karakterine yakışanı yapar kişi kullanıldığını bile bile müsade ediyorsa bu hemcinsimde olsa karşı cinsimde gözümde kalitesiz insan imajını yaratır aksini idda eden ise vicdanını yaratlatmaya çalışıyordur. Bu tabiki benim kişisel fikrim ayriyetten beni yedekte tutmasından ne gibi bir çıkar elde edebilirki?
"Baskalarini kullanmak"tan gerisini okumadim. Yapmayin ya kadin halinizle hemcinslerinizi asagilamayin. Ne igrenc bir bakis aciniz var... Siz evlenin bence tsm tencere kapaksiniz.

bence siz düzenli ilişki yaşamaya korkuyorsunuz rahatınıza düşkün yaşamışsınız özledim falan diyorsunuz ama seven bir gelip bir gitmez
Aslında sorun şuki birbirimizden gidemiyoruz ama birbirimizinde olamıyorum ama diğer yandan bir başkasınında olamıyoruz, mutlu son yoktur diye başlangıç yapmaya korkuyoruz. Sevgili olursak ayrılmaktan ayrılıp birbirimizi kaybetmekten korkuyoruz. Herşey elde edene kadar değil midir? Şuan deli gibi özleyip sımsıkı sarılmak kokusunu içime çekmek istiyorum ya bunları yaşadıktan sonra ona olan özlemim azalırsa? Ya zamanla bu duygular yok olursa? Sanırım önce onu sonrada ona olan duygularımı kaybetmekten korkuyorum

Aslında sorun şuki birbirimizden gidemiyoruz ama birbirimizinde olamıyorum ama diğer yandan bir başkasınında olamıyoruz, mutlu son yoktur diye başlangıç yapmaya korkuyoruz. Sevgili olursak ayrılmaktan ayrılıp birbirimizi kaybetmekten korkuyoruz. Herşey elde edene kadar değil midir? Şuan deli gibi özleyip sımsıkı sarılmak kokusunu içime çekmek istiyorum ya bunları yaşadıktan sonra ona olan özlemim azalırsa? Ya zamanla bu duygular yok olursa? Sanırım önce onu sonrada ona olan duygularımı kaybetmekten korkuyorum
sen sevdiğine emin misin ? bu sevgi değil alışkanlık

İnsan alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçebilir mi?
Benim emin olduğum tek bir şey var onu yaşamak istiyorum artık tanımak değil, bunu nasıl yapıcağım konusunda ise hiç bir fikrim yok. Hayallerimde herşeyi bir çırpıda hallederken iş ciddiye geldiğinde gururum etrafımda çember oluşturuyo

İnsan alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçebilir mi?

Benim emin olduğum tek bir şey var onu yaşamak istiyorum artık tanımak değil, bunu nasıl yapıcağım konusunda ise hiç bir fikrim yok. Hayallerimde herşeyi bir çırpıda hallederken iş ciddiye geldiğinde gururum etrafımda çember oluşturuyo
gururunun çember oluşturduğu ayıp bir durum yokki ortada

Sen kisaca hevesimizi alinca ayriliriz biliyoruz diyosun. Ve evet bencede siz hevesinizi alinca biter. Cunku o kizlari kullanabilicek karakterde sizde bunu bilipte sucu kadinlara atabilicek ezikliktesiniz. Sizden olur ama o sizden hevesjnj alir postalar sizde beni sevmekten korktu gitti diye kendinizi kandirirsiniz.

gururunun çember oluşturduğu ayıp bir durum yokki ortada
Sen kisaca hevesimizi alinca ayriliriz biliyoruz diyosun. Ve evet bencede siz hevesinizi alinca biter. Cunku o kizlari kullanabilicek karakterde sizde bunu bilipte sucu kadinlara atabilicek ezikliktesiniz. Sizden olur ama o sizden hevesjnj alir postalar sizde beni sevmekten korktu gitti diye kendinizi kandirirsiniz.
neden konuyu başka bir tarafa çekmekte ısrarcısınız? Tamam anlıyorum bir kadın olarak kadınları koruma gereksinimi duyuyorsunuz fakat her erkek aynı olmadığı gibi her kadında aynı değildir. Kişi her zaman kendinden sorumludur zaten konumuzda bu değil kendimi yanlış ifade etmiş ya da yanlış bir cümle kurmuş olabilirim fakat dediğim gibi burda kadınları gömmek ya da aşşağılamak gibi bir niyetim yok

neden konuyu başka bir tarafa çekmekte ısrarcısınız? Tamam anlıyorum bir kadın olarak kadınları koruma gereksinimi duyuyorsunuz fakat her erkek aynı olmadığı gibi her kadında aynı değildir. Kişi her zaman kendinden sorumludur zaten konumuzda bu değil kendimi yanlış ifade etmiş ya da yanlış bir cümle kurmuş olabilirim fakat dediğim gibi burda kadınları gömmek ya da aşşağılamak gibi bir niyetim yok

Bizde size demek istiyoruz ki o adamdan zaten sevgili olmaz.siz bu kismi atliyorsunuz. Sevse bahaneler olmazdi sizde kendinizi bahanelere inandirmissiniz

konuyu başka bir tarafa çekmiyorum ne zaman istesem gurur çemberi diyorsun sen önce tutarlı konuş ozaman tutarsız konuşup yorumları yanlış yerlere çekiyosunuz deme ayıp birşey istemiyorsunki gururunun çemberi oluşsunda kendini geri çekesin sen nedense iş ciddiye binince oluyormuş o gurur çemberi bence sen ciddiyetten korkuyorsun alışmışsın laylay lom

X