biz neyiz

lybrket

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
72
63
18
hoşlandığım bi çocuk var. 1.5 aydır görüşüyoruz. Sık sık buluşmaya çalışıyoruz. Son bikaç buluşmadır omzuma yatıyo hep, kolunu omzuma atıyo falan filan.
Ben bunlar ilk olduğunda çok heyecanlandım ay açılcak galiba moduna geçtim. Ama hiç öyle bi şey konuşmadı ya. Ne yapayım çok kararsızım. Ben açılsam mı? Onu beklesem mi? Gidip ben artık rahatsız oluyorum biz neyiz desem mi? Yoksa yoksa bu arkadaşlıkla sevgililik arasındaki şeyin tadını çıkarıp beklemeye devam etsem mi?

Bence acilma birak o acilsin.
Acilincada hemen kabul etme surundur :D

hoşlandığım bi çocuk var. 1.5 aydır görüşüyoruz. Sık sık buluşmaya çalışıyoruz. Son bikaç buluşmadır omzuma yatıyo hep, kolunu omzuma atıyo falan filan.
Ben bunlar ilk olduğunda çok heyecanlandım ay açılcak galiba moduna geçtim. Ama hiç öyle bi şey konuşmadı ya. Ne yapayım çok kararsızım. Ben açılsam mı? Onu beklesem mi? Gidip ben artık rahatsız oluyorum biz neyiz desem mi? Yoksa yoksa bu arkadaşlıkla sevgililik arasındaki şeyin tadını çıkarıp beklemeye devam etsem mi?
Omuza yatmak nedir ya, insan ciddi ciddi konuşur, bence tavrınızı ortaya koyun, ciddileşsin az:KK20:

arkadaş olan omza yatmaz. bir girişimde de bulunmamıs. belkı de adınız bıle olmayacak
öylesıne bişiler olmus bıle olabilir.

Evet..
Ne durumda olduğunuzu bilmek hakkın. .
Ona göre davranırsın ..

Bence biz neyiz diye sorma.
Buluşma teklifine hep bir bahane bul, buluştuğunda da öyle yakın davranmasına izin verme.
Tepkini sorarsa biz neyiz ki dersin.

illa seni seviyorum benimle çıkar mısın mı demesi gerekli içinizi rahatlatması için?

bu gerekliyse biz neyiz diye sorun, yok önemli değilse boşverin anı yaşayın.

Biz neyiz diye sorma beklenti icindeymissin gibi olur.Sen acilma sonra sen beni ayarladin gibi sacma fikirlere kapiliyorlar.Kisacasi beklemeye al kendini.

Nasıl yapayım o zaman? Gidip açık açık ben hoşlanıyorum mu diyeyim yoksa "aramızdaki bu durum ne"ye mi getireyim işi?

Oooo en sevmediğim adı konulmamış ilişki.
Riskli bir durum.

Gidip tak diye biz neyiz denmez.
Size temas etmesine müsaade etmeyin. Niye böyle şeyler yapıyorsun niye kendini çekiyorsun derse "aramızda adı konmamış şeyler var, bu da brni huzursuz ediyor" dersiniz.
İlla ki bir cevap verir.

Benim elimi tutmustu bende sevgili olduk sanmistim adam iliskiye baslamaktan korkuyomus yani seninkide kesin sorumluluk almaya korkardir ondan boyle goturebildigi yere kadar goturur sen soruncada zamana birakalim korkuyorum demeye baslar bak demedi deme

çocuk gay çıkmasında:KK53:..gerisi halledilir..

Omza yatmak saçma bi hareket:KK53:
Sen açılma boş ver.. Ama çok hızlı davranmış bence. Bırak açılacaksa o açılsın.

Seviyosan git konuş bence :)
Ciddiyim..

Acilmayin tabiki. Ben olsam bir adim geri atardim. Bulusmak istediginde bir bahane bulun. Sizden hoslaniyorsa eger zaten o acilacaktir.

Biz neyiz sorusuna ciddi bir cevap almadan ya da soru size sorulmadan görüşmeyin derim.
Ad koymak önemli

Back
X