Biz niye sürekli didişir olduk!

raiin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
1.437
1.150
123
35
Kafama taktığım bi'konu var kızlar...
Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz. Buara çoook! abuk sebeplerden didişir olduk. Yani ne biliyim çok seviyorum, onun da çok sevdiğini biliyorum. Değer verdiğini her hareketiyle belli ediyo ama işte niye böyle oluyo anlamadım.

Zaten bu ara ben kurulmuş gibiyim. Hani bi'şey dese de savunmaya geçsem diye bekliyorum sanki. Ya da küçücük bi'şey diyo benim gözlerim doluyo hemen.
Ama kendi olayımın sebebini az buçuk çözdüm. Sevgilime cidden kızsam, kırılsam direk aylık hastalığın verdiği tribe bağlıyo ya da bi'bakıyorum tam içimdekini konuşup, çözememişken sarılıyo kapanıyo konu. Bu olayın zerresine benzer en ufak bi'şey olsa haliyle ben de dolmuş insan bünyesinin verdiği tepki gibi suratımı asıyorum

Önceden kızsam iki dakika sonra konu sıcakken konuşur, hallederdik içimde yer etmezdi. Şimdi pat sarılıyo, hemen hatamı anladım özür dilerim diyo. Tamam özür diliyo da hatasını anlayıp dilemiyo, sırf konu kapansın diye. Aynı babam ya:26:

Bu didişme kısmı bu ara çok olur oldu. İkimizde yoğunuz, stresliyiz bunlarda var. Bunun dışında tam hayatımın aşkı diyebileceğim bir adam. Nasıl konuşup, anlatsam da tripçi kız modundan çıksam

Canım bir sene dolunca ve bir sene yaklaşmaya yakın niyeyse her ilişkide böyle kavgalar sıklaşıyor.İnsan psikolojisi,alışkanlığı yenmeye çalışma gibi bir savunma herhalde.Neyse biraz daha zaman geçince insan kavga etmekten bile sıkılır oluyor.Kavga etmeye bile enerji kalmıyor hem de ilişki iyice yoluna oturduğundan kavga edilcek bir şey kalmıyor.Zamanla düzelirsiniz bence.

Aynı biz
Daha yarım saat önce didiştik didiştik kapattık telefonu nişanlımla..

Bu erkek milleti niye böyle anlamıyorum.
Bi izin verse döksem içimdekileri herşeyi söylesem rahatlıcam.
Ama izin vermiyo ki deli söyleyeyim.
Tamam hatun kapatalım konuyu birbirimizi kırmayalım diyo kapatıyo..

Bende senin gibi patlıyorum saçma sapan yerlerde

Son düzenleme:

Ya evet işte başta o çok yapardı ilişkinin oturma evresinde şimdi ben yapar oldum. Ama adam anlamıyo ki ona cidden kızıp, kırıldığımı... trip atmaya yer arıyo muamelesi yapıyo iyice sinirim bozuluyo. Bugün bi'de "başta ben yapıyodum şimdi sen, acısını çıkarıyosun di mi Bitanem var ya senin de şimdi bu trip dönemini atlatsak ilişkimiz tadından yenmez" dedi

Aynen işte diyorum aşkım bak bi'dinle bi'konuşalım bidaha aynı konu patlak vermesin hıı diyorum. Tamam bitanem de bakiyim diyo. Allah'ım ikinci cümlemde " yaaa sen ona mı bozuldun gel buraya gel" deyip sarılıyo Bozulmasına bozuldum da bi'açıklasana şundan şundan dedim desene! Bugün dedim ama böyle yapıyosun içimde yer ediyo sonra dedim onu deyince biraz anlar gibi oldu:26:

ikimizde strestiyiz demişsin cnm baska seylere kızıp acısını birbirinizden cıkartıyor olabilirmisiniz acaba

ikimizde strestiyiz demişsin cnm baska seylere kızıp acısını birbirinizden cıkartıyor olabilirmisiniz acaba

Sanırım. Hani nazın en sevdiğine geçer ya biz o düşüncenin bu ara biraz suyunu çıkartıyoruz. Didişip 10 dakika sonra "yaa aşkııaaam" diye sarılıyoruz, durduk yere canımız sıkılıyo o an... Hayır yani kime kimi savunuyoruz da sürekli atakta bekler gibiyiz:26:

Mesela bir senede bir güncük bile küs kaldığımızı bilmem. İkimizde dargın uyumayı sevmiyoruz. Ama artık özür dileyince diyorum cidden beni anladıysan dile diye...

Tipik biz bayanlar :)
Ikinizinde stresli oldugunuzu soylemissin, bundan kaynaklaniyor olabilir.
Birde ozel gunlerinde ise ruh degisimi de yasiyor olabilirsin.

Benim esimde sevgilin gb, ustunu kapatiyor hemen.
Bu da ne yazik ki sorunlarin birikmesine ve patlamalara neden oluyor.

Seninde dedigin gb acikca oturup konusmakta fayda var.

Çok dedim bende bunu.
Bak hayatım diyorum kadınlar erkekler gibi değil şimdi burda kapatıyoruz ama ben bunu sürekli düşünüyorum.
Netleştirelim rahatlıcam diyorum. Tamam hatun diyo. Konuşmanın ortasında aynen sizde olan şey oluyo
Eminim bir çoğunda sırf beni susturmak için özür dileyip haklısın hatun diyo

Bugün karnım ağrıyo ya dedim anlamış hemen böyle yaptı "sen hasta oldun di mi bugün çok dikkatli konuşmam lazım" dedim aman kendinde hata arama bana da rahat batıyo zaten dedim yine geldi kıyamam diyo sarılıyo ben öyle havaya konuşuyorum falan

İşin kötüsü tripçi sevgilimmmm diye seviyo şu son günlerde beni, ben trip atmak için atmıyorum ki ama ya

sevgilinde olan özellikler her erkekte olan özellikler şu an anlattıkların kadarıyla ve senin yaptıklarında genel olarak kadınların davranışları:)genellemeyi sevmem ama malesef böyle
madem trip atınca konuyu kapatıyor sorundan hoşlanmıyor sende tam tersini dene birazcık olduğundan anlayışlı ol belki işe yarar.hatta gelip ne oldu sana falan diyebilir:)

Evet bunu deniycem! Tabii kendimi tutabilirsem Çünkü trip olarak nitelendirdiği davranışı sergilemezsem benden kıymetlisi olmuyor cidden. Benim erkek arkadaşım huzur delisi, hani sorun olsada uzatmayalım tamam didiştik bitti modunda. Cidden de ben ogün uyyamıyorum mesela, o ise ertesi gün hatırlamıyor

Bi'de bu taktiği deneyeyim bakalım belki anlar ozaman

Sevgilinin yerindeki gibi davranıyodum bende bir dönem sırf kavga uzamasın diye sakız gibi deli olurdum kestirip atardım özürdilerim diyerek Çok mühim değil takma.Önemli olan bu süreci uzun tutmamak(küslük sürecini)yani kestirip atmasıda iyi bişey.Aynı şeyi kendimde yapıyorum

beni anlatıyorsun sanki
ben sabaha kadar uyuyamam o kafayı vurup yatar
ertesi günde sanki sorun yok

Yaa Yok Allah'tan nazar değmesin bir yıllık ilişkimizde hiç küslük bilmedik. Ogün çok kızsam da, üzülmüş olsam da düzelmeden uyumuyoruz. Zaten öyle küsüp, rahat rahat uyuyabilse bu kadar sevemezdim sanırım:44:
beni anlatıyorsun sanki
ben sabaha kadar uyuyamam o kafayı vurup yatar
ertesi günde sanki sorun yok

Sanırım bizim sorun kabul ettiklerimiz onların tartısında çok küçük kalıyo:44:Benim derdim şu konuda az buçuk dinlesin beni de boştan yere gönül koymayalım birbirimize:26:En iyisi birazcık tutayım kendimi direk anlar zaten noldu sana diye

Ne kadar güzel bi ilişkiniz var :)
Anlattığın tartışmalarınızı bile gülümseyerek okudum.
Böyle çiftler görünce her ne kadar kıskansamda çok dua ediyorum inşallah ayrılmaz diye :)
Keşke herkesin derdi bu olsa, allah başka dert vermesin size ve umarım hiç bırakmazsınız birbirinizi çok içten söylüyorum :)
Ömür boyu mutluluklar

Her ilişkide zaman zaman böyle buhranlar oluyor yahu.Ama geçer geçecektir emin ol,birbirinizi çok seviyor ve değer veriyorsanız bütün kavgalar bitecektir bir gün.Bizde sevgilimle eskiden sürekli kavga ederdik şimdi 4,5 yıl oldu nazar değmesin hiç etmiyoruz.Sizinde zamanla bitecektir bu didişmeler

Size de yazan herkese de çok teşekkür ederim ya. Çünkü ister istemez sinirim bozulmaya başladı. Benim de şu ani çıkışlarımı törpülemem lazım. Diyorum ya bu aralar atakta bekliyorum adeta:18:. Maşallah size de Allah mutluluğunuzu bozmasın. İnşallah bizim ilişkimizde sizin ilişkiniz gibi ağız tadıyla uzun ömürlü olur.

Çook teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Allah sizlere daha güzelini nasip etsin inş. Didişmek tatlı da işte arayı açmadan sıklaşınca çok sinir bozucu bir hal alıyor. 10 dakika önce aşkım seni çok seviyorum derken, 10 dakika sonra niye öyle yaptın bıdıbıdı diye abuk bi'sebepten ben ellerimi cebime atıyorum yolda, o suratını asıp yandan yandan beni süzüyo. Sonra yolun yarısında tüm yol böyle mi gitcez, barışalım hadi diyo

Ya böyle yazınca komik, tatlı gibi geliyomuş cidden ama ben bugün ağladım:44:

Amin teşekkür ederim. :)
Birara bende sürekli parlıyordum,sürekli ters cevaplar veriyordum ( daha doğrusu veriyormuşum farkında bile değildim bana gayet normal geliyordu)O aralar baya kavga etmeye başlamıştık ama daha sonra o sinirlerinin dozunu azalttı ben ters cevap vermemeye çalıştım falan düzelttik.Umarım sizinde en kısa sürede didişmeleriniz geçer.Mutluluklar :)

Heh işte genele bakarsak aynı sorun bi'şey diyo savunma mekanızmam sürekli devrede gibi pat yapıştırıyorum ben de cevabı Kendime hakim olayım bari. Dün de bana bıdıbıdı yapmadan bi' düşün 2 dakika, ondan sonra yine trip atacaksan at hemen kendini savunmaya geçmesene dedi:44: Öyle mi yapıyorum cidden ya

Aynı biz :)
Her sözünün altında bişey arıyorum kendi kendime kırılıyorum tavır alıyorum konuşmak istiyorum ama sevgilim uzatmak istemiyor bide özür diliyor her seferinde ama konuyu kapatmak için dediğini anlıyorum sinirlenip suratımı asmaya devam ediyorum.
Neyseki 2 gündür daha anlayışlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…