Canım bir sene dolunca ve bir sene yaklaşmaya yakın niyeyse her ilişkide böyle kavgalar sıklaşıyor.İnsan psikolojisi,alışkanlığı yenmeye çalışma gibi bir savunma herhalde.Neyse biraz daha zaman geçince insan kavga etmekten bile sıkılır oluyor.Kavga etmeye bile enerji kalmıyor hem de ilişki iyice yoluna oturduğundan kavga edilcek bir şey kalmıyor.Zamanla düzelirsiniz bence.
Aynı biz
Daha yarım saat önce didiştik didiştik kapattık telefonu nişanlımla..
Bu erkek milleti niye böyle anlamıyorum.
Bi izin verse döksem içimdekileri herşeyi söylesem rahatlıcam.
Ama izin vermiyo ki deli söyleyeyim.
Tamam hatun kapatalım konuyu birbirimizi kırmayalım diyo kapatıyo..
Bende senin gibi patlıyorum saçma sapan yerlerde
ikimizde strestiyiz demişsin cnm baska seylere kızıp acısını birbirinizden cıkartıyor olabilirmisiniz acaba
Çok dedim bende bunu.Aynen işte diyorum aşkım bak bi'dinle bi'konuşalım bidaha aynı konu patlak vermesin hıı diyorum. Tamam bitanem de bakiyim diyo. Allah'ım ikinci cümlemde " yaaa sen ona mı bozuldun gel buraya gel" deyip sarılıyoBozulmasına bozuldum da bi'açıklasana şundan şundan dedim desene! Bugün dedim ama böyle yapıyosun içimde yer ediyo sonra dedim onu deyince biraz anlar gibi oldu:26:
Bugün karnım ağrıyo ya dedim anlamış hemen böyle yaptı "sen hasta oldun di mi bugün çok dikkatli konuşmam lazım" dedim aman kendinde hata arama bana da rahat batıyo zaten dedim yine geldi kıyamam diyo sarılıyo ben öyle havaya konuşuyorum falan
İşin kötüsü tripçi sevgilimmmm diye seviyo şu son günlerde beni, ben trip atmak için atmıyorum ki ama ya
sevgilinde olan özellikler her erkekte olan özellikler şu an anlattıkların kadarıyla ve senin yaptıklarında genel olarak kadınların davranışları:)genellemeyi sevmem ama malesef böyle
madem trip atınca konuyu kapatıyor sorundan hoşlanmıyor sende tam tersini dene birazcık olduğundan anlayışlı ol belki işe yarar.hatta gelip ne oldu sana falan diyebilir:)
Evet bunu deniycem! Tabii kendimi tutabilirsemÇünkü trip olarak nitelendirdiği davranışı sergilemezsem benden kıymetlisi olmuyor cidden. Benim erkek arkadaşım huzur delisi, hani sorun olsada uzatmayalım tamam didiştik bitti modunda. Cidden de ben ogün uyyamıyorum mesela, o ise ertesi gün hatırlamıyor
Bi'de bu taktiği deneyeyim bakalım belki anlar ozaman
Sevgilinin yerindeki gibi davranıyodum bende bir dönem sırf kavga uzamasın diye sakız gibi deli olurdum kestirip atardım özürdilerim diyerekÇok mühim değil takma.Önemli olan bu süreci uzun tutmamak(küslük sürecini)yani kestirip atmasıda iyi bişey.Aynı şeyi kendimde yapıyorum
beni anlatıyorsun sanki
ben sabaha kadar uyuyamam o kafayı vurup yatar
ertesi günde sanki sorun yok
Her ilişkide zaman zaman böyle buhranlar oluyor yahu.Ama geçer geçecektir emin ol,birbirinizi çok seviyor ve değer veriyorsanız bütün kavgalar bitecektir bir gün.Bizde sevgilimle eskiden sürekli kavga ederdik şimdi 4,5 yıl oldu nazar değmesin hiç etmiyoruz.Sizinde zamanla bitecektir bu didişmeler
Ne kadar güzel bi ilişkiniz var :)
Anlattığın tartışmalarınızı bile gülümseyerek okudum.
Böyle çiftler görünce her ne kadar kıskansamda çok dua ediyorum inşallah ayrılmaz diye :)
Keşke herkesin derdi bu olsa, allah başka dert vermesin size ve umarım hiç bırakmazsınız birbirinizi çok içten söylüyorum :)
Ömür boyu mutluluklar
Amin teşekkür ederim. :)
Birara bende sürekli parlıyordum,sürekli ters cevaplar veriyordum ( daha doğrusu veriyormuşum farkında bile değildim bana gayet normal geliyordu)O aralar baya kavga etmeye başlamıştık ama daha sonra o sinirlerinin dozunu azalttı ben ters cevap vermemeye çalıştım falan düzelttik.Umarım sizinde en kısa sürede didişmeleriniz geçer.Mutluluklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?