Biz onlara kavuşmak için okadar mücadele verirken daha bebek yokmu diye sormazlarmı

bende aynı kaderden muzdaribim arkadaşlar.. inannırmısınız bizim komşular hep aşagıda oturuyorlar.. sonra gelene geçene laf..sırf bunların yüzünden bir yerlere çıkasım gelmiyor.. çıksam bile erkenden çıkıyorum ..akşam ezanı okunmadan dönmüyorumm..yaa zaten hamile kalsak duyulur .. ne anlarlar her sormaları..bazen diyorumki arkadaşlar şu 2011 yılı geleydi hayırlısıyla evimize taşınaydık.. bıktım valllahi bu apartmandan ..sevmiyorum bu oturduğum yeri.. sırf bu agzı boşbogaz insanların yüzünden...

ne diyelim ne kadar çok var bu insanlardan türlerinin son örnekleri bunlar ama kene gibide çoğalıyorlar dimiiiii???? ne diyelim ALLAH yardımcımız olsun ve sabıversin inş...

Arkadaşlar benim de yıllarca bebeğim olmadı hiç bir yere gitmek istemiyordum ama mecburiyet işte... bir yerlerde otururken ne zaman soracaklar acaba diye kedimi yiyordum tamam yok demek bir yere kadar ama peşinden başka sorularla cebelleşeceğmi bildiğim için... bir de benim yapımda yok insanları kırmak sadece kırılıyordum ve evde ağlıyor bol bol dua ediyordum... ben biliyordum bebeğim inşallah olacak. beni en çok üzen olmaması değildi inanın insanların bu cahilane tutumlarıydı isteyerek ve kasıtlı olarak insanları üzmeleri bir kez aşılamayı kayın validemlere söyledim maşallah duymayan kalmamış üzerinden kaç yıl geçti hala söyleniyor ben de ne yaptım ne aşlama ne tüp bebek hiç birini söylemedim olunca duydular bir düşük bir de üçüz erken doğumum oldu sonra da ha bire düşüyor diye laf edildi ... şimdi 3.5 aylık kızım var elhamdülillah ikinci için kafayı takmış durumda millet ama artık yeter kimse karışamaz bana inşllah sizlerin de birgün olacak bunu düşünerek rahatlayın çünkü bu tip insanlar bitmez

malesef cnm patavatsız kendini bilmezler cok fazla sen boşvr onları rabbim inş sanada en kısa sürede nasip eder anne olmayı

arkadaslar insanlar böyle malesef evlenmezsin,,evde kaldin kiz derler..evlenirsin cocuk sorarlar bi tane olur ikinciyi sorarlar bide.iki kizin olur yap bide erkek derler ..yani hep bi sorulari vardir offfffff biktim hepsinden..

arkadaşlar ben de aynı şeyleri yaşıyorum.ilk yıllar daha düşünmüyoruz diyordum, aaa senin yaşın kaç? dedi biri ,29 demiştim. eeeee daha neyi bekliyon 30 olmuşun gibi, veya ufal da cebime gir mi desem neler ne tavırlar. ALLAHIM ıNŞALLAH BıZE MÜKAFATINI VERECEK SABRETMEYE ÇALIŞIRSAK KAZANAN BıZ OLACAĞIZ. Son 3 yılda 3 aşılama 3 tüp denemem oldu. 5 ii negatif şimdi ise tahlililime 3 gün kaldı inşallah hayırlı olur.Bir çok kişiye akraba arkadaş vs. söyledim daha rahatım sanki, şimdi de kaç embriyo kondu, 1. kalite mi falan filan yani psikolojimi her halükarda bozuyorlar.ne yapacağımı şaşırdım. Diğer tüp denememde ortalarda yokum diye soranlara kayınvalidem hamile olduğumu düşük riski olduğu için yattığımı uydurmuş. tutmayınca düşük yaptı demiş.bir duydum daha da kötü oldum. bir de ben öğretmenim her ortadan kaybolduğumda kendini bilmez bazı veliler neden doktora gittiğimi araştıra araştıra bir hal oluyor.bebek için mi diyen de oldu.insanı çıldırtır bunlar . bazen keşke ev hanımıolsaydım da istediğim zaman , kimseye hesap vermeden doktora gidebileydim dediğim oluyor. her sene yaz tatilini beklerken 1 yıl kaybediyorum.stressss

merhaba ben siteye yeni katildim.9 yillik evliyim bir oglum var yedi yasinda üc düsügüm var simdide hamile kalamiyorum yani dertten bende muzdaribim cevremdekilerin ikinci ne zaman geliyor sorularindan biktim artik.ya bu insanlar ne kadar kötü niyetli benim ikinci cocugum olsa nolucak onlara ne.

bende varım bende...:) şuan 1,5senelik evliyim..
ilk evlendiğim aydan başladı sorular.. düşünmüyoruz dedim.. neyle korunuyorsun dediler kontrol hapı dedim..(ilaçlardan aldığım kiloların sebebi olsun diye hap dedim)
ilk aydan itibaren çocuk için tedaviye başladık.. onlar sora dursun ben 3aşılama denedim olmadı.. geçenlerde tüpbebek denedik.. tuttu.. herkese ilan ettik.. o çok merak edenlerin yüzünde acı bir tebessüm:) hani çok istiyordunuz,merak ediyordunuz???!!!
dedikodu malzemeleri gitti yaaa... sonra benim yavrular düştü.. yine yüzlerinde mutluluk.. biz demedikmi sana kontrol hapı kullanma zararlı diye bak düştü dediler!!!
yani ne olursa olsun onlar konuşmaktan usanmayacaklar!!
kendimde gördüğüm hata, yumuşak yüzlü olmam ve insanları kıramamam.. en ufak laflarında ağzıma geleni söylesem birdaha soramayacaklar ama.. ben yeterince yoruldum onlarla uğraşmaya ne gücüm ne de hevesim var..
RABBıM içimizin acısını,niyetimizi ve onların da niyetlerini görüyor biliyor... hepimiz O'NA emanetiz O korusun bizi o kişilerden.. hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

arkadaşlar ben de aynı şeyleri yaşıyorum.ilk yıllar daha düşünmüyoruz diyordum, aaa senin yaşın kaç? dedi biri ,29 demiştim. eeeee daha neyi bekliyon 30 olmuşun gibi, veya ufal da cebime gir mi desem neler ne tavırlar. ALLAHIM İNŞALLAH BİZE MÜKAFATINI VERECEK SABRETMEYE ÇALIŞIRSAK KAZANAN BİZ OLACAĞIZ. Son 3 yılda 3 aşılama 3 tüp denemem oldu. 5 ii negatif şimdi ise tahlililime 3 gün kaldı inşallah hayırlı olur.Bir çok kişiye akraba arkadaş vs. söyledim daha rahatım sanki, şimdi de kaç embriyo kondu, 1. kalite mi falan filan yani psikolojimi her halükarda bozuyorlar.ne yapacağımı şaşırdım. Diğer tüp denememde ortalarda yokum diye soranlara kayınvalidem hamile olduğumu düşük riski olduğu için yattığımı uydurmuş. tutmayınca düşük yaptı demiş.bir duydum daha da kötü oldum. bir de ben öğretmenim her ortadan kaybolduğumda kendini bilmez bazı veliler neden doktora gittiğimi araştıra araştıra bir hal oluyor.bebek için mi diyen de oldu.insanı çıldırtır bunlar . bazen keşke ev hanımıolsaydım da istediğim zaman , kimseye hesap vermeden doktora gidebileydim dediğim oluyor. her sene yaz tatilini beklerken 1 yıl kaybediyorum.stressss

canım arkadaşım yani bir nevi meslektaşım şu anda atanamasamda bende öğretmenim bende o velilerden az çekmedim ücretli çalışırken hoca hanım sen neden yapmıyosun diyolardı bende benim zaten 100lerce çocuğum var diyordum okulda o yüzden onlara en güzel bu cevabı ver bitanem herşeyin vakti ve zamanı var rabbim kullarını herzaman ya malı ile yada evladı ile sınarmış o yüzden bende anlattımya çok laflar duydum işittim eve gelip eşime sarılıp defalarca ağladım dua et bitanem sabah namazlarından sonra bol bol dua et rabbim en darda kaldığımız vakit bizlere hediyemizi sunuyo kendinide üzme bitanem seni üzen insanlarla konuşma bile ben sırf bu bebek olayı yüzünden en yakın arkadaşımla şu an konuşmuyorum sözleriyle beni kırdığı için ki ben ona en büyük destekçisi oldum evladları dünyaya geldiğinde kimse bizi bizden daha iyi anlayamaz ben onu bilir onu söylerim rabbim en yakın zamanda sana mucizeni yollar inşallah bitanem sağlıcakla kalopuyorumnanaktan

kızlar benim gibi yapın, tüm çevrem yıllardır tedavi gördüğümüzü ve olmadığını biliyor. dolayısı ile cahillere malzeme yok, bilinçli olanlar da nazik davranıyo... ayıp değil günah değil... amirlerim erkek ama onlardan dahi saklamadım... üstelik en büyük desteği de (izin vs..) ailemden sonra onlardan gördüm.. Allah muradımızı versin inşallah.

ıNSANLAR MI CAHıL DÜŞÜNCESıZ BıLMıYORUM AMA ARTIK ÇOK SIKILDIM BıZ BEBıŞLERıMıZE KAVUŞMAK ıÇıN KENDıMıZı PARALARKEN DAHA BıŞı YOKMU DıYE SORULMASINDAN BIKTIMsenağlamasenağlama EMıNıM ARKADAŞLAR HEPıMıZ BU DURUMDAN YAKINIYORUZ ÇÜNKÜ ıLLA Bı YERLERDEN ÇIKIVERıYO OLE DAHA YOKMU DıYEN EKSıK ZEKALILAR ONLARDAN NEFREEEEET EDıYORUUUUUUM NASIL CANIMI ACITIYOLAR Bı BıLSELER BELKı BURDAN ULAŞIRDA ıKı TANESı EKSıLıR DıYE UMUT EDıYORUM SIKINTILARIMIZI PAYLAŞALIMsenağlamasenağlamasenağlama

inanın canlarımm ben bunların kasıtlı olduğüunu düşünüyorum,daha yok mu,olsa görürsün dimi,geriiiiii:oklava:
bu salakça soruları sorarak seni insan içinde mahçup edenler,hamile olduğunu öğrenince bir hayırlı olsun bile demiyorlar biliyormusun?
Ama kasıtlı yapıp aldıkları cevapta için için memnun olanları Allaha havale ediyorumm..
Rabbim arzu eden arayan herkesin kucağını çifter çifter lutfuyla bereketiyle doldursun diye de duacınızımmm..

kızlar aynen benımde etrafımda oyle cok cahıl ınsan varkı haftada bir gördügüm insanlar her seferinde soruyo hiç mi ceneleri yorulmaz bunların yaÇok üzgünüm çoook ben düşünmüyoruz demekten bıktım onlar sormaktan bıkmadı.bıde pıskın pıskın yapmıyosun ama ılerde gorurum ben senı kafanı taslara vurcan dıyolar allahımın dengesizi oluyoda bız yapmıyoz sankı:mymeka:

angeel sen cok yasa emi valla cok guldum dediginealkisalkisalkis, evet sanki biz istemiyoruz olmasini olsa coktan yapardik.ben de yillarca okulu bahane ettim sonra yapsam bakacak kimse yok falan, 1 seneye kadar okul bitecek yani bahanem o zamana kadar,insallah 1 seneye kalmaz bebisim olur da merakli insanlarin agzina da kapak olur:lepi:

arkadaşım nolur kusura bakma ama çok güldüm. benzer olay benim de bir akrabamın başına gelmişti. kadın göğüslerim küçük diye çok bunalıma girmişti. sonra ameliyatla göğüslerini büyüttü. ve arkasından meme kanseri oldu diye laf çıkarmışlar.

ben de artık annemlere gidemez olmuştum. orda bir kadın var, densizin teki. dört beş ay önce yine hadi artık ne bekliyosun çocuk yap dedi. çok çok sinirlendim ama hemen kendimi dizginledim ve gayet sakin bir tavırla benim çocuğum olmuyor ben kısırım dedim. kadının bozulacağını filan zannederken bu sefer de demez mi "e tüp bebek yaptır o zaman". ooof of. bitmez bunlar.

piskinin de daniskasi bu heralde, bi de sey diyolar ya he he sen bekle daha, yaslaniyorsun cocuklarinla aranda yas farki olacak falan, napiyim ben de kariyer de yaparim cocuk da deyip agizlarini kapatiyom.yanlis anlasilmasin ama bana bunu soranlar genelde kariyer yapamamis insanlar ben de onlari zayif yerinden vurmaya calisiyom eeee onlar kasiniyo ama

angeel sen cok yasa emi valla cok guldum dediginealkisalkisalkis, evet sanki biz istemiyoruz olmasini olsa coktan yapardik.ben de yillarca okulu bahane ettim sonra yapsam bakacak kimse yok falan, 1 seneye kadar okul bitecek yani bahanem o zamana kadar,insallah 1 seneye kalmaz bebisim olur da merakli insanlarin agzina da kapak olur:lepi:

:kedi:canım sorma ınan 1.5 senedir ugrasıyorum duymadıgım laf kalmadı ha bide bunu bana soranlar cocugu olmamıs ınsanlar ey allahımın cahil kulu seninde olmamıs işte neler yasandıgını o psıkolojıyı bılırsın degıl mı ne diye beni sıkıstırıp duruyon:mymeka:dün transferim oldu insallah rabbim düsmanlarıma fırsat verdirmez de cifter cifter evlat nasip eder bizlere:Saruboceq:

:kedi:canım sorma ınan 1.5 senedir ugrasıyorum duymadıgım laf kalmadı ha bide bunu bana soranlar cocugu olmamıs ınsanlar ey allahımın cahil kulu seninde olmamıs işte neler yasandıgını o psıkolojıyı bılırsın degıl mı ne diye beni sıkıstırıp duruyon:mymeka:dün transferim oldu insallah rabbim düsmanlarıma fırsat verdirmez de cifter cifter evlat nasip eder bizlere:Saruboceq:

Aminnnn canim insallahhhhhh bebislerin sana tutunur da anneligi tadarsin:nazar:, meraklilar da catlarrrr:dance:

Back
X