arkadaşlar ben de aynı şeyleri yaşıyorum.ilk yıllar daha düşünmüyoruz diyordum, aaa senin yaşın kaç? dedi biri ,29 demiştim. eeeee daha neyi bekliyon 30 olmuşun gibi, veya ufal da cebime gir mi desem neler ne tavırlar. ALLAHIM İNŞALLAH BİZE MÜKAFATINI VERECEK SABRETMEYE ÇALIŞIRSAK KAZANAN BİZ OLACAĞIZ. Son 3 yılda 3 aşılama 3 tüp denemem oldu. 5 ii negatif şimdi ise tahlililime 3 gün kaldı inşallah hayırlı olur.Bir çok kişiye akraba arkadaş vs. söyledim daha rahatım sanki, şimdi de kaç embriyo kondu, 1. kalite mi falan filan yani psikolojimi her halükarda bozuyorlar.ne yapacağımı şaşırdım. Diğer tüp denememde ortalarda yokum diye soranlara kayınvalidem hamile olduğumu düşük riski olduğu için yattığımı uydurmuş. tutmayınca düşük yaptı demiş.bir duydum daha da kötü oldum. bir de ben öğretmenim her ortadan kaybolduğumda kendini bilmez bazı veliler neden doktora gittiğimi araştıra araştıra bir hal oluyor.bebek için mi diyen de oldu.insanı çıldırtır bunlar . bazen keşke ev hanımıolsaydım da istediğim zaman , kimseye hesap vermeden doktora gidebileydim dediğim oluyor. her sene yaz tatilini beklerken 1 yıl kaybediyorum.stressss