H hatuncukk Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 98 0 6 35 Tekirdağ 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatuncukk #1 Eğer biz askere gitsek onlar beklerler mi bizi böyle merak ediyorum Şafak falan saymalar, depresyona girmeler :)
Eğer biz askere gitsek onlar beklerler mi bizi böyle merak ediyorum Şafak falan saymalar, depresyona girmeler :)
Martle Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 2.110 740 148 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatuncukk #2 bence beklerler ama bizim gibi duygusala bağlayacaklarını pek sanmıyorum. özlerler de belli etmezler :)
bence beklerler ama bizim gibi duygusala bağlayacaklarını pek sanmıyorum. özlerler de belli etmezler :)
H hatuncukk Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 98 0 6 35 Tekirdağ 21 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatuncukk #3 Gokche8605 .!.: bence beklerler ama bizim gibi duygusala bağlayacaklarını pek sanmıyorum. özlerler de belli etmezler :) Genişletmek için tıkla... Odunlar aynen duygusala bağlamazlar bizim gibi :)
Gokche8605 .!.: bence beklerler ama bizim gibi duygusala bağlayacaklarını pek sanmıyorum. özlerler de belli etmezler :) Genişletmek için tıkla... Odunlar aynen duygusala bağlamazlar bizim gibi :)