onu keşke yapabilsemSen bi kapıyı gösterir gibi yap da aklı başına gelsin..
tam tahmin ettiğim gibi yani. :/tercüme ediyorum : tamamen kopmayalım elimin altında dur, ben canım istediğinde seni ararım. bi daha aramazsam zaten sevgili değildik...
niye öyle dediniz kiNegatif bir önyargım oluştu nedense
onu keşke yapabilsemben de gerizekalı olduğum için, 1 ayda isim koymadan bağlanabiliyorum böyle.
tam tahmin ettiğim gibi yani. :/
niye öyle dediniz kibana karşı mı yani, ben üstüme alınayım mı, bilemedim
hah, oldu şimdi :) teşekkür ederim yorumunuz için.Yok beyefendi seviyorum diye net ifade bile etmemiş vs vs ..
Güven yok ortada tahminimce. .
Üstüne alınma ..
Üzülme boşver değmez. .hah, oldu şimdi :) teşekkür ederim yorumunuz için.
aynen öyle de bir durum var evet.
karşı taraf bana hiç güven vermesi, neden isim koymak istemiyor bahane üretmiş resmenmerhabalar :)
benimki çok dert sayılmayabilir de, sayılabilir de, bilemedim şimdi.
bir erkek arkadaşım var yaklaşık 1 aydır, muhtemelen bu kısım pek hoş karşılanmayacak ama, bir şeyler de yaşadık evet.
şimdi beyefendi diyor ki, geçmişte yaşadıklarından ötürü güven problemleri varmış; bu yüzden bir şeylere "isim koymak" istemiyormuş. ona göre biz, "birbirinden hoşlanan ve birbirini tanımaya çalışan iki insanmışız". sizce bunu sorun etmeli miyim ki ben?
hayır bir şey değilsek neden kıskançlıklar, kısıtlamalar; hayır madem kıskanıyor ve kısıtlıyorsun, o zaman neden "sevgiliyiz" diyememek? ben o kısımda takıldım biraz.
karşı taraf bana hiç güven vermesi, neden isim koymak istemiyor bahane üretmiş resmen
doğru kararsanırım bitirdim az evvel. :)
teşekkür ederim :)doğru karar
neden sinirlendin nasıl bir öküzlük yaptı acaba söyleyinceteşekkür ederim :)
sinirden ağlamayacak olsam rahatladım da gibi ama. :)
yok işte geçmişinde olan şeyler yüzünden, kendini korumak istediği için böyle yapıyormuş falan filan. ya çok saçma değil mi, sen kalk her şeyi yaşa, sadece bir isim koyacak olduğunda üzülme ihtimalin aklına gelsin. ne bileyim, dengesiz midir, çok mu zekidir nedir, bilemedim.neden sinirlendin nasıl bir öküzlük yaptı acaba söyleyince
Bu hikaye bana bir yerden tanıdık geliyor :) nerdeyse aynısını bende yaşadımmerhabalar :)
bir erkek arkadaşım var yaklaşık 1 aydır, muhtemelen bu kısım pek hoş karşılanmayacak ama, bir şeyler de yaşadık evet.
şimdi beyefendi diyor ki, geçmişte yaşadıklarından ötürü güven problemleri varmış; bu yüzden bir şeylere "isim koymak" istemiyormuş. ona göre biz, "birbirinden hoşlanan ve birbirini tanımaya çalışan iki insanmışız". sizce bunu sorun etmeli miyim ki ben?
hayır bir şey değilsek neden kıskançlıklar, kısıtlamalar; hayır madem kıskanıyor ve kısıtlıyorsun, o zaman neden "sevgiliyiz" diyememek? ben o kısımda takıldım biraz.
Canım üzülme ama adam istediğini yapmış şimdi yavaş yavaş seni ayrılığa hazırlıyo.aman ne takıyosun ya yol ver gitsinmerhabalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?