biz şimdi neyiz?

Sen bi kapıyı gösterir gibi yap da aklı başına gelsin..
onu keşke yapabilsem ben de gerizekalı olduğum için, 1 ayda isim koymadan bağlanabiliyorum böyle.
tercüme ediyorum : tamamen kopmayalım elimin altında dur, ben canım istediğinde seni ararım. bi daha aramazsam zaten sevgili değildik...
tam tahmin ettiğim gibi yani. :/
Negatif bir önyargım oluştu nedense
niye öyle dediniz ki bana karşı mı yani, ben üstüme alınayım mı, bilemedim

Yok beyefendi seviyorum diye net ifade bile etmemiş vs vs ..
Güven yok ortada tahminimce. .
Üstüne alınma ..

karşı taraf bana hiç güven vermesi, neden isim koymak istemiyor bahane üretmiş resmen

neden sinirlendin nasıl bir öküzlük yaptı acaba söyleyince
yok işte geçmişinde olan şeyler yüzünden, kendini korumak istediği için böyle yapıyormuş falan filan. ya çok saçma değil mi, sen kalk her şeyi yaşa, sadece bir isim koyacak olduğunda üzülme ihtimalin aklına gelsin. ne bileyim, dengesiz midir, çok mu zekidir nedir, bilemedim.
sinirlerim bozuluyor mütemadiyen

Muhatttap olunacak zekada dahi değil bencesinirlerini bozmaya değmez verdiği cevapla bi kez daha doğru olanı yaptığını görmüş oldun hatanın neresinden dönersen kar bu adamı telden aklından komple heryerden sil bi dahaki ilişkinde çok daha dikkatli ol lütfen en önemlisi kendine değer ver böyle adamlara değil

Bu şekilde kendinizi kadınlığınızı kullandırıyorsunuz.Tez zamanda aklınızı başınıza alın.
Ne demek ilşkimize isim koymayalım yok güven yok bilmem ne bık bık bık
Sen de nasıl bir akıl var kızım ,neden izin veriyorsun buna.Cekip gitmek zor mu böyle bir adamdan.Nedir yani!
Adama bak ya keyfi yerinde ohh mis istediğini yaşasın ama sevgili olmayalım.Bunun adı ne biliyormusun sen.Annen baban duysa kahrolur.Aklımı başına al

Bu hikaye bana bir yerden tanıdık geliyor :) nerdeyse aynısını bende yaşadım

Zamanında ben de çookkkkk hoşlandığım çocuğun arkadaşımdan numaramı alıp beni aramasıyla çok mutlu olmuştum, salak gibi onunla evlenmeyi bile hayal etmiştim..
daha 2-3 gün olmuş konuşmaya başlayalı, ne dedi beyefendi ;
" BEN TEN UYUMU OLUP OLMADIĞINI BİLMEDİĞİM BİR İNSANLA DEVAM EDEMEM, BİRLİKTE OLALIM TEN UYUMUMUZ VARSA HERŞEY OLUR!!! "
Anında şutladım tabii kii, İyi ki heyecanıma, hoşlantıya yenik düşüp ona inanmadım..

Böyleleri adam olmaz canım, çok iyi yapmışsın bitirmekle..
Karşına daha iyileri, daha fazla değer veren biri çıkar inşallah.

Baslarim oyle ise. Bak bak birbirimizi taniyacakmisiz. Kac bence. Bu adamdan ne yol olur ne kasaba. Biseyler yasamasaniz derim ki tanimak istiyor, ama biseyler yasayip da bunu demesi F*** buddy oluyor.

Canım üzülme ama adam istediğini yapmış şimdi yavaş yavaş seni ayrılığa hazırlıyo.aman ne takıyosun ya yol ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…