biz şimdi neyiz?

Benim anlamadığım şey, o ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama siz bunu kendinize nasıl yapıyorsunuz? Yanlış anlaşılmasın evlilik öncesi cinsellik yaşayanlara saygım sonsuz, ama taraflardan biri ciddiyet istiyorsa ve karşı taraf bunu biliyorsa bu durumu basbayağı kullanıyor.

Ayrıldığınizi ilk yorumu yaptıktan sonra okudum kesinlikle en doğrusu. Biz kadınlar birinden etkilenince gözümüze perde iniyor gibi oluyor. Umarim bir dahakinde perdeyi kakdirabilirsin.

Bu erkekler hep mi boyle ya hep ayni durumlar kendilerini bir halt saniyorlar vazgecilmez saniyolarki bunun sebebide biz kizlariz ayni duruma benzer bi durum bende yasamistim ama bizimkinde cinseliik yoktu en fazla el tutma vardi oyle bile olunca ben kendjmi sevgili gibi hissetmistim sonucta insan kimin elini tutarki arkadasinin tutucak degil ya neymis korkuyomus iliskiyi tasimaktan bilmem neden sonra bi arayip bi aramamalar ben en son seninle gorusmeknistemiyorum beni birdaha arama dedim adamin dedigi hic mi aramim hosuna gidiodu tabi beni aramak konusmak belliki bos vakitlerini degerlendiriyodu salak iste ki suc bende en basta yapicaktim biyle adamlar icin degil bi ay bi gun bile vakit gecirmeye degmez bende cok hoslanmistim ondan baskasini dusunemiodum simdi gecti aklima gelio tabi arada ama kendime kiziyorum degermi bu adam icin die bosver gitsin

merhabalar :)
benimki çok dert sayılmayabilir de, sayılabilir de, bilemedim şimdi.
bir erkek arkadaşım var yaklaşık 1 aydır, muhtemelen bu kısım pek hoş karşılanmayacak ama, bir şeyler de yaşadık evet.
şimdi beyefendi diyor ki, geçmişte yaşadıklarından ötürü güven problemleri varmış; bu yüzden bir şeylere "isim koymak" istemiyormuş. ona göre biz, "birbirinden hoşlanan ve birbirini tanımaya çalışan iki insanmışız". sizce bunu sorun etmeli miyim ki ben?
hayır bir şey değilsek neden kıskançlıklar, kısıtlamalar; hayır madem kıskanıyor ve kısıtlıyorsun, o zaman neden "sevgiliyiz" diyememek? ben o kısımda takıldım biraz.

Birşeyler yaşayabilirsin bu senin ve karşındaki kişiyi bağlar bunu eleştirmiyorum ..
Ama erkek arkadaşının yaklaşımının meali :'' Elimin altında ol canım çekince birlikte olalım, gezelim tozalım,
buarada karşıma biri çıkarsa da nasılsa ilişkimiz yoktu sana başından söylemiştim hadi bana eyvallah'' demek oluyor .
Bence uzak dur ..

bir erkek arkadaşım var yaklaşık 1 aydır, muhtemelen bu kısım pek hoş karşılanmayacak ama, bir şeyler de yaşadık evet.
şimdi beyefendi diyor ki, geçmişte yaşadıklarından ötürü güven problemleri varmış; bu yüzden bir şeylere "isim koymak" istemiyormuş. ona göre biz, "birbirinden hoşlanan ve birbirini tanımaya çalışan iki insanmışız". sizce bunu sorun etmeli miyim ki ben?
hayır bir şey değilsek neden kıskançlıklar, kısıtlamalar; hayır madem kıskanıyor ve kısıtlıyorsun, o zaman neden "sevgiliyiz" diyememek? ben o kısımda takıldım biraz.
yani diyor ki; "senden daha iyisini bulana kadar bizımlesın" ;)

Klasik ali cengiz manevraları. Yani ben sana tercüme edeyim tatlım,

"şimdi benim sağım solum belli olmaz, ben ne istediğini bilmeyen ve neyapacağı belli olmayan asalak bi tipim. Gün gelir karşıma biri çıkarsa aşık olurum, o zamana dek beni idare et. Hani karşıma biri çıkınca da ne sana hesap veriim, ne de karşıma çıkana sevgilim var diyeyim.
Rahat rahat kuuuğuul takılalım beybiiee, yeaahh"...

dedi ve sisin arasından kayboldu.

ya bi arkadaşım vardı bunlar da işte bir şeyler yaşadı falan kızın duyguları gayet masum ciddi düşünüyor. çocuk şey yapmaya geldim mi yapıyor ediyor ama sen tut bir gün kıza laf arasında ''aaa canım biz zaten seninle free sevgili değil miyiz takılırız kafamıza göre'' dedi. :KK57:
ay kız da bir üzül. bir üzül. Bu laftan sonra çok geçmedi kız terketti zaten. Şu an sorarsan keşke bir şeyler yaşamasaydım diyor. :cry:
ben sana neden yaptın, ettin, keşke yapmasaydın anlamında demiyorum. Demek istediğim bu çocuktan sana pek hayır gelmez gibi geliyor bana.:KK17: Sen de koy tepkini madem biz sadece hoşlanıyoruz birbirimizden ve birbirimizi tanımaya çalışıyoruz o zaman o şeyi de yapmayalım ciddi olmayan bir ilişkide bunu yapamam deyin.

kullanacak kız buldum gezeyim tozayım eğleneyim derdinde çünkü adam..
çok özür dilerim söylerken ben utanıyorum ama gerçek bu :(
kendini o sıfatta görmüyorsan hemen şimdi geri adım atmalısın..

Anlamadım ki madem sevgili değilmiş ne diye ilişki yaşamış ki bu adam sizinle ,

Şimdi bacım bu adam diyo ki sana hem karnım doysun hem pastam dursun...

1 aylık bi ilişki ve yaşanmış bazı şeyler... hımmmm çok güzel sen devam et böyle biraz zaman sonrada buraya konu açar sevgilim beni terketti dersiniz.... nasıl bir güvendir sizdeki anlayamadım gerçekten takdire şayan

yapacağın tek şey kaybetmekten korkmamak..
af edersin s.ktiri basarsan öyle bir kıymetlenirsin ki şimdi.
ne yaşadınsa yaşadın hayat da senin beden de senin ruh da. sana değer vermeyen adamla bir saniyeni harcama!

"geçmişte yaşadıklarından ötürü güven problemleri varmış; bu yüzden bir şeylere "isim koymak" istemiyormuş. ona göre biz, "birbirinden hoşlanan ve birbirini tanımaya çalışan iki insanmışız". yazar burada diyor ki : biz senle takılalım , gezelim tozalım ,elleşelim . Ama yarın bir gün sıkılırsam, eski sevgilime dönersem , başka sevgili yaparsam, karşıma geçip benden hesap sorma .

Yanlis anlama ama cok kisa surede yasanmayacak seyleri yasattigin icin bikmis senden.Sen kosede dur diyor.

open relationship ve F*** buddy nedir acıklar mısınız :)

Open relationship: biz birlikteyiz/sevgiliyiz ama baskalariyla da takilabiliriz, oyle baglayici bisey yok :)

Fuckbuddy: sevgili degiliz, duygusal bir bagimiz yok sadece seks partneriyiz demek.

Open relationship: biz birlikteyiz/sevgiliyiz ama baskalariyla da takilabiliriz, oyle baglayici bisey yok :)

Fuckbuddy: sevgili degiliz, duygusal bir bagimiz yok sadece seks partneriyiz demek.
tesekkürler açıklama için:)

bir şeyler yaşarken iyi, isim koymaya gelince mi güven sorunu oldu? yol ver gitsin derhal. son derece şahsiyetsiz.

Back
X