biz şimdi neyiz?

Ama o kişi size değer falan vermiyor düşünmeye bile değmez
Hatta bu konuda ayakta durun siz istemeyin ya

merhabalar :)
benimki çok dert sayılmayabilir de, sayılabilir de, bilemedim şimdi.
bir erkek arkadaşım var yaklaşık 1 aydır, muhtemelen bu kısım pek hoş karşılanmayacak ama, bir şeyler de yaşadık evet.
şimdi beyefendi diyor ki, geçmişte yaşadıklarından ötürü güven problemleri varmış; bu yüzden bir şeylere "isim koymak" istemiyormuş. ona göre biz, "birbirinden hoşlanan ve birbirini tanımaya çalışan iki insanmışız". sizce bunu sorun etmeli miyim ki ben?
hayır bir şey değilsek neden kıskançlıklar, kısıtlamalar; hayır madem kıskanıyor ve kısıtlıyorsun, o zaman neden "sevgiliyiz" diyememek? ben o kısımda takıldım biraz.

Bunun Türkçesi: "Yani ben şu ara bakınıyorum daha güzelini bulamazsam seninle olurum ama daha güzelini daha hoşuma gideni bulursam hadi yallah. Bana sorumluluk yükleme."

bu gibi durumlarda erkeklerin uzun suren bir iliskileri yada unutmadiklari umut besleeikleri bir kiz oluyor ve baska bir kizla tanisinda ne ondan vazgeciyor nede size sevgilm diye biliyr bence o kafasi karisik insandn uzak durun bu isin sonu kotu :KK14:

bir erkek arkadaşım var yaklaşık 1 aydır, muhtemelen bu kısım pek hoş karşılanmayacak ama, bir şeyler de yaşadık evet.
şimdi beyefendi diyor ki, geçmişte yaşadıklarından ötürü güven problemleri varmış; bu yüzden bir şeylere "isim koymak" istemiyormuş. ona göre biz, "birbirinden hoşlanan ve birbirini tanımaya çalışan iki insanmışız". sizce bunu sorun etmeli miyim ki ben?
hayır bir şey değilsek neden kıskançlıklar, kısıtlamalar; hayır madem kıskanıyor ve kısıtlıyorsun, o zaman neden "sevgiliyiz" diyememek? ben o kısımda takıldım biraz.

bişeyler yaşayıp (ki anladığım türdense eğer) sana hala sevgilim diyemiyosa, başka bişey denir ona..da ona benim dilim varmıyo o ayrı konu...
bence cinselliği sadece karım diyebileceği biriyle yaşamalı, o derece sahipleneceği biriyle..yoksa açıkçası kendimi kullanılmış hissederdim..

Nasıl da güzel açıklamışsın :KK45:
ilk yazdığımda çok sert gelmişti sonra biraz yumuşattım :) kızında moralini bozmak istemem ama malesef durum böyle

konu sabibesi arkadaşım o adamdan önce atağa geçip bir daha görüşmeyin onunla yoksa o size yapacak aynısını

Lütfen alınma bu söyliceklerim benim fikrim değil erkeklerin yüzde doksanının ortak bakış açısı ''ohoo daha tam bişeyler başlamadan 1 ayda benimle bişeyler yaşadı, demekki bu kızla bu tür şeyler için adını koymaya sorumluluk altına girmeye gerek yokmuş, yaşasın F*** buddy'lik'' Özetle durum bu. Hep derim.İlişkiler sondan başa gitmezzzzz. Baştan başlanicak ve herşey aşama aşama olucak.Önce mutlaka adı konulcak sonra el ele tutuşulucak sonra öpülücek derken bazı şeyler yaşama durumuda zamana yayılıcak. 1 ay bir erkeğin size karşı bakış açısının güzelleşmesi için çok kısa bi süreç. Tabi bu onların öküzlüğü ama genel durum bu yani çözdüm ben artık.O sebepten yerinde olsam yav he he der bidaha onunla görüşmezdim. Çünkü seni yedekte tutup bu arada bişeyler yaşamaya devam etmekten başka bir isteği yok adamın.Erken harcamışsınız ilişkiyi.O kapıya çiçekler gelmden, o iş olmaz.Anladın sen onu. Ağırdan almak güzeldir.Bidahaki ilişkiye artık.

canım chloris, bu balık baştan kokmuşmuş zaten

ben unutmuşum bile bu meseleyi.. :KK43: aah ah, baştan hata etmişim galiba. :KK43:
bi boşluktasın gibi sanki.. bir şeye tutunmaya çalışıyorsun ama bu adam hayatında olsa da aynı olmasa da aynı gibi gördüm.. 2 sene önceki konunu o zamanlar okumuş idim. şu extra large ahlaksız herifin olduğu.. o zamanlardan beri nasılsın.. uzun zaman geçmiş, kendini gözlemledin mi.. temelde ihtiyacın olan şey ne.. destek aldın mı..

bi boşluktasın gibi sanki.. bir şeye tutunmaya çalışıyorsun ama bu adam hayatında olsa da aynı olmasa da aynı gibi gördüm.. 2 sene önceki konunu o zamanlar okumuş idim. şu extra large ahlaksız herifin olduğu.. o zamanlardan beri nasılsın.. uzun zaman geçmiş, kendini gözlemledin mi.. temelde ihtiyacın olan şey ne.. destek aldın mı..
aslında o zamana göre daha iyiyim sayılır :') ara ara gelgitler yaşıyorum maalesef hayatımda baş edemeyeceğimi düşündüğüm bir problem ortaya çıktığında özellikle ama, eskisine göre daha düzenli bir hayatım var :) terapiye gittim bir süre ilaçlarla beraber, şimdi de sadece ilaçla, psikiyatri kontrolüyle idare ediyorum, bakalım :') ama dediğiniz boşluk duruyor hala.. sanırım onu bir insanla dolduramayacağım ben :/
çok teşekkür ederim ki ilgilendiğiniz için, hüzünlendim şu an :')

Direkt def ederim yerinde olsam:skandal:

Iliski durumunuz karismis.. bir ay cok kisa bir sure.. seni kullaniyorda olabilir, dogru soluyorda olabilir.. ama sanki bu adam sana gereken degeri vermiyo gibi..

aslında o zamana göre daha iyiyim sayılır :') ara ara gelgitler yaşıyorum maalesef hayatımda baş edemeyeceğimi düşündüğüm bir problem ortaya çıktığında özellikle ama, eskisine göre daha düzenli bir hayatım var :) terapiye gittim bir süre ilaçlarla beraber, şimdi de sadece ilaçla, psikiyatri kontrolüyle idare ediyorum, bakalım :') ama dediğiniz boşluk duruyor hala.. sanırım onu bir insanla dolduramayacağım ben :/
çok teşekkür ederim ki ilgilendiğiniz için, hüzünlendim şu an :')
ben de çok kötü zamanlar yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum.. iyi gelmesi umuduyla saçmasapan insanlara koşabiliyoruz.. bu insan için sarf ettiğin enerjiye yazık, yapma.. sen ondan duygusal anlamda bir şeyler bekliyorsun ama onun tek istediği ''takılmak'' adı verilen sadece cinsellik için birliktelik anladığım kadarıyla. Bu arada parantez açalım, cinsellik kısmını yadırgıyor değilim sadece birbirinize bakış açılarınızın farklı oluşunudan bahsediyorum. bu konuyu açarken de diğer konuyu açarken de farkındasın zaten bunun.. boşluktan kaynaklanan tutunma hissi sadece bu senin için, bu ilişkimsi iş ikinizi de bunaltıyor beklenti farklılığından.. boşluğu bir insanla doldurabilirsin pekala bütün hayatın değişebilir bile toptan.. aşkın, sevginin yaralama özelliği olduğu gibi iyileştirici özelliği de var.. bu adam o adam değil o kadar.. hiç ummadığın anda çıkabilir beklediğin kişi karşına.. bir anda her şey değişebilir.. gönlünü ferah tut.. iyi arkadaşlıklar edinmeye çalış.. looser tiplerden uzaklaş, iyi arkadaşlıklar da insanı dinlendirir huzur verir. sosyal biri olduğunda zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile. sosyallik derken looserlarla değil bak kaliteli zamanlardan bahsediyorum :) bunu yanlışları ben yaptıgım için özellikle söyledim :)
tabii ki ilgilenirim, rica ederim.. hüznünü severim :KK200:
o terapi midir, kontrol müdür psikiyatri işlerini aksatma :KK15:

sende ona de ki
Ben bu ilişkiye bir ad koyuyorum '' sie go please''

Poff eski konuymuş. Beni mazur gör. Zombi gibi hortlamış konu.

yeni açtığım konu da bu beyefendi ile bağlantılı olunca olaylar gelişti sanırım. :KK70: yine de teşekkürler yorumunuz için :)) :KK36:

araştırmacı yorumcu ben hortlattım :kahve:
yakında '' sie go please'' diyecek chloris kızımız:KK14:
haydiii chloriss çıldırtt biziiii:halay:

Back
X