Biz türk kadınlarının en kötü huyu:(

ben katılmıyorum.

söylenecek şeyler var söylenmeyecek şeyler var.

en basit örnek getiriyorum.kilo sorunu.

şimdi ben gidipte bir bayana bir kıza "ayyy siz ne kadar şişmansınız.çok kötü gözüküyorsunuz acilen kilo verin midem bulandı sizden"diyemem ve hiç kimsede dememeli.herhalde o kızın o kadının evinde ayna denilen birşey vardır ve kendisine ordan bakıyordur, şişman olduğunu görüyordur.bunu ard arda ben niye söylemeliyimki ona.karşımdakı insanın karakteri nasıldır bilemem sonuçta en yakının bile olsa.belki kırılgandır belki bir arkadaşında dediği gibi ilaç alıyordur,hormon bozukluğu vardır ve bu nedenlerden dolayı kilo alıyordur.ben kilolusunuz demekle onun kalbini niye kırayım? bunları düşünmek gerek ki son zamanlar insanlar herşeye kırılıyorlar fazla duygusallaştılar.
veya biri çirkin bakımsız birini gördüm.tutupta ona sen çok çirkinsin çok bakımsızsın diyemem.demek kendisinin böyle hoşuna gidiyordur.
o yüzden doğrucu olayım derken bir sürü insanın kalbini kırma taraftarı değilim ve kendi adıma böyle şeyleri gördüğümde de konuşmuyorum.artık buna ikiyüzlülük mü deniliyor bilemiyorum ama ben insanların kalbini kırmaktan çok korkarım ve bana böyle şeyler söylensinde istemem asla.kendime olan güvenimi kaybederim ben.bana söylenmesini istemediğim şeyleri bir başkasınada hiç bir zaman söylemem.

her doğru söylenmez.kaldıran vardır,kaldıramayan vardır.mesela ben kilolu bir kadınım.hiç bir arkadaşım kilom konusunda laf söyleyemez.alıngan değilimdir kesinlikle ama ne gereği var.birisi ima bile etse gayet güzel cevabını da alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…