- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
televizyonum yok sadece haberlerden aklımda kaldıMeryem üzerli= Muhteşem yüzyıldaki ilk hürrem sultan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
televizyonum yok sadece haberlerden aklımda kaldıMeryem üzerli= Muhteşem yüzyıldaki ilk hürrem sultan![]()
Kim ne derse desin ben bizim insanimizi seviyorum valla. Seytan tuyu var.Cok sempatigiz bence.
![]()
Aynen bacim. Cok nevi sahsina munhasir, renkli, eglenceli, cilgin bir milletiz.En iyisi bizim milletimizle dostluk yapmak ama is yapmamak :)) Is baska dostluk baska
Ben de katiliyorum, bizimkielrdeki muhabbeti baska yerde bulmak zor![]()
Aynen öyle bosversene nasıl bi hayat istersen öyle yaşarsın. Kimseyi özellikle de kendini bilmezleri kendine dert edip de canını sıkma. Adam olan insan azıcık saygısi olup insanliktan nasibini almissa zaten karsisindaki kişiyi küçük görmez göremez. Biz kimiz ki karşımızdakini küçük görelim. Boşver canım çekemiyorlar beni de geç.sagolasin sordugun icin :)
canim yurt disinda yasiyorum, ama herzaman turkun turkden baska dostu olmaz bi isimiz dussun turklere soralim onlarla calisalim onlarda alis veris yapalim.. turk patronum bir kere oldu tovbe ettim! herseyde bi ukalalik herseyde bi bilmislik alaycilik
maalesef tek yasayan bayanim yasadigim ulkede bu bi sorun degil helede calisiyosan ayaklarinin uzerinde duruyosan sana yabancilar saygi duyar ama bizim turkler "len kucuk bu bi b.. yapamaz sallayin vs vs" bisuru sorun ama Allah buyuk hepsini havale ettim!
çok haklısın türkler böyledir..bir insan isini dogru duzgun yapmazmi ya, bir insan kendi milletinden bukadar sogurmu ya?
biliyorum bu okuyan herkes saldiri yapacak sen herkesi ayni torbaya koyuyosun, turklugunden utaniyoruz boyle bise demeye hakkin yok diyecekler
ama biri degil ikisi degil nezaman bi turkle calissam bir sorun arkadas bu ne vurdumduymazlik, bu ne alaycilik!
kadinsan helede yanliz yasayan bir kadinsan seni biseye saymiyolar..ama bu sorun sadece turklerde yasiyorum
ne dicemi bilemiyorum artik ya
not: cokkk sinirliyim sinirden titriyorum, yazmam gerek yada birine catmam, is yerindeyim catacak kimse yok
![]()
Gercekten cok kotu bir durum , buna benzer bir olayida ben yasadim hastanede sira bekliyorum ve haliyle cok kalabalik yaslilar tekerlekli sandalyedeki hastalar falan neyse sira bana geldi girdim iceri muayeneye baslamadan birileri daldi odaya meyersem belediye baskaninin yakinlariymis doktorum direk bayan hastam var disarda bekleyin falan dedi , baskasi olsa doktorumun yerinde elpencedivan ayakta karsilardi, benim karsima hep onun gibi insanlar cikiyor . Cirkinlesmeye gerek olmadigini dusunuyor ve iyi insanlarinda cok oldugunu siklikla goruyorum.Anlatmaya çalıştığınız şey çok açık her işini yurt dışından görüp, onlara hayran olup "ama biz harika milletiz yeaa" demeye lüzum yok.
İnsanımızın gevşekliği, rahatlığı, savsaklayıcılığı yeterince sinir bozucuyken...
Banneabetleri yaparken "Eee bizde böyle yumurta kapıya gelmeden yapmayız, Türkün aklı hacet halinde gelir" vs gibi yılışıklıklarımız var.
Yani bunları normalleştirmek adet olmuş, rahatlıkta tabandan tavana nirvanaya ulaşmışız.
Geçenlerde hastanede sıra beklerken başka bir ilçenin kaymakamı içeri dalıverdi.
Ortam gerildi, herkes verip veriştirdi.
Adamı sadece ben tanıyordum "kaymakam diye sıra almadığı yetmemiş bir de en yoğun saatte gelmiş" dedim.
Herkes yumuşadı, "Aaa kaymakam mı, büyüğümüzdür girer, olur" vs...
Ameliyatlı ağır hastalar, yaşlılar, tekerlekli sandalyedekiler beklerken...
Adam en yoğun saatte güle oynaya şov yapar vaziyette içeri dalıyor ve millet "padişahım çok yaşa" kafasında.
Zaten boşuna bunları yaşamıyoruz millet olarak.
Bize her şey bu kafayla müstahak.
Ben zaten turkiyede yasamiyorum, yasadigim yere bakarak kiyasladigim zaman cok seyi gorebiliyorum ama bizim halkimiz alismis farkinda degiller. birseyin farklisini gormeden nerden bilebilirsinki dogru olup olmadigini.Konunun ilk mesajını okuduğumda zaten, beğenmeyen bu ülkeden gitsin yazılmış olabileceğini tahmin etmiştim, bir konu ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir...
Milletçe bir bakalım, neyimiz doğru?
o zaman gitsene ülkeden. bakalım orda sana muamele nasıl olcak.
YüklenirTürklükle ne alakası var allah askına.. Sizin karşınıza kötü insanlar çıkmış demekki bunu bir millete yükleyemezsiniz
Çünkü medeniyeti, insana saygıyı ,taciz edilmemeyi, disiplini goruyorlarBu arada bizim halkımız da kendini ezmeye çok meyilli.Yok türk şunu yapamaz,türk bunu yapmaz,aman türkler şöyle.Söz meclisten dışarı ama özellikle yurtdışına yerleşen insanlarda gözlemliyorum bunu.