Biz yine buluştuk. bunu hep yapar olduk:)

ohhh hatınlara bak hele
ikiside birbirinden güzelll
dostlığunuz daim olsunn

Maşallah ikinizde çok güzel ve hoş görünüyorsunuz. Dostluğunuz daim olsun. Bir dostla başbaşa bir şeyler paylaşmayalı bayağı uzun bir zaman oldu. Darısı başıma artık.

bende zayıflama hapları alıyorum hala. anam şu kilolar nedir başımıza dert. off ya.

yanılmıyorsam sen 2008senesinde de reductil içiyordun 2yılı aşkın süredir halen İDEAL KİLOBU BULAMADIN MI HANİ ahkam kesmek haddime degil ;ama zayıflama haplarının hepsinde bulunan subitramin uzun süre kullanımında kardiyovasküler hastalıklardan tut da karaciger enzimlerinde anomaliye kadar birçok soruna neden olabiliyo

ayrıca fıstık gibisin nerende ne fazlalık var ??? şahsen ben göremedim

bulmuştum da. şu an ,3 4 kilo daha vermem gerek. bu sefer reductil almıyorum. başka bir ilaca başladım. bakalım verdirecek mi. ama şu varki beni feci rahatsız ediyor. korkunç bir baş ağrısı yapıyor..

Maşallah ikinizde çok güzel ve hoş görünüyorsunuz. Dostluğunuz daim olsun. Bir dostla başbaşa bir şeyler paylaşmayalı bayağı uzun bir zaman oldu. Darısı başıma artık.

çok teşekkür ederim. inşallah sizde benim gibi ,bir can dostunu kkda bulursunuz. ben buldum... çok şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…