Oooo ,iki tane güzeller güzeli hatun gördüm,gözüm günlüm açıldı.aklinialirimsmile
Hep ftğ ekleyin siz,biz de sevaba girelim bol bol.olumunekankayizsmile
Maşallah ikinizde çok güzel ve hoş görünüyorsunuz. Dostluğunuz daim olsun. Bir dostla başbaşa bir şeyler paylaşmayalı bayağı uzun bir zaman oldu. Darısı başıma artık.
yanılmıyorsam sen 2008senesinde de reductil içiyordun 2yılı aşkın süredir halen İDEAL KİLOBU BULAMADIN MI HANİ ahkam kesmek haddime degil ;ama zayıflama haplarının hepsinde bulunan subitramin uzun süre kullanımında kardiyovasküler hastalıklardan tut da karaciger enzimlerinde anomaliye kadar birçok soruna neden olabiliyo
ayrıca fıstık gibisin nerende ne fazlalık var ??? şahsen ben göremedim
yanılmıyorsam sen 2008senesinde de reductil içiyordun 2yılı aşkın süredir halen İDEAL KİLOBU BULAMADIN MI HANİ ahkam kesmek haddime degil ;ama zayıflama haplarının hepsinde bulunan subitramin uzun süre kullanımında kardiyovasküler hastalıklardan tut da karaciger enzimlerinde anomaliye kadar birçok soruna neden olabiliyo
ayrıca fıstık gibisin nerende ne fazlalık var ??? şahsen ben göremedim
bulmuştum da. şu an ,3 4 kilo daha vermem gerek. bu sefer reductil almıyorum. başka bir ilaca başladım. bakalım verdirecek mi. ama şu varki beni feci rahatsız ediyor. korkunç bir baş ağrısı yapıyor..
Maşallah ikinizde çok güzel ve hoş görünüyorsunuz. Dostluğunuz daim olsun. Bir dostla başbaşa bir şeyler paylaşmayalı bayağı uzun bir zaman oldu. Darısı başıma artık.