Bütün arkadşlara katılıyorum. Eğer eşini bu kadar seviyor, onun da seni sevdiğine inanıyor ve evliliğini kurtarmak istiyorsan artık eşine rest çekmenin zamanı geldi. Eşinin huyunu en iyi sen bilirsin, ince bir damarını yakalayıp biraz uğraşman lazım. Senin üzülmene mi dayanamaz yada bu şartlar altında ben bu evliliği yürütemem mi demen lazım bilemiyorum ama onu evlilik terapistine götürmen lazım. Daha doğrusu beraber gitmeniz lazım. Siz evlisiniz, elbette kimse annesini babasını atamaz ama insanlar evlenince aile akvaramı enne ve babadan önce eşi ve kendisi olmalı diye düşünüyorum. Maalesef pek çok erkek ve ailesi böyle düşünmediği için bu sorunlar yaşanır. Erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz, erkekler evlenince biz kadınları sadece kendi karıları olarak görüyor. Bizim tek vasfımız o adamın karısı olmak değil ki. Hrşeyden önce birey olarak varız. Kendi fikirlerimiz, zevklrimiz, acılarımız var. Herşeyimizle olnlara bağımlı olmak, onların her istediğini, he söylediğini yapmak zorunda değiliz. Ama bunu anlatamıyoruz, çünkü bu pek çok erkğin mantığına aykırı ve bu noktada tıkanıyoruz. Evlilik terapiti size iyi gelecektir diye düşünüyorum, anladığım kadarı ile nerede ise tıkanma noktasına gelmişsiniz, hadi eşinden bişeyler bekleme evliliğin, kendin ve sevgin adına bir adım daha at. Bir evlilik terapisti bul ve randevu al...