ben 27 yaşındayım 6 aylık evliyim. kayınvalidem baştan beri çok istiyor bebek hep söylüyodu nişanlıyken falan. şimdi de elbette biz de istiyoruz ama herşeyin de bir sırası var düğün için bi iğne almadılar herşeyi biz yaptık dünya kadar borç var üstelik kiracıyız daha ödemeler bitmedi. önce onları bitirip biraz da evliliğin tadını çıkarıp çocuk yapmak istiyoruz. benim kendi annem zaten ecele etme diyor ama kaynanamın ısrarından bıktım. en son geçen gün ağzındaki baklayı çıkardı. ben yine zamanı var deyince sen kendini 15 yaşında mı sanıyosun yaşın geçiyo olmucak çocuğun ben ondan korkuyorum dedi. inanır mısınız başımdan aşağı kaynar sular döküldü o an onu boğmak istedim. meğer hanım benim çocuğum olmaz diye acele ediyomuş. millet 40 yaşından sonra evlat sahibi oluyor tıp ilerledi. kendimi çok kötü hissettim eşime de anlattım. tabi annesine toz kondurur mu cahilliğine ver seni kırmak istememiştir diyo.
ben de yakın zamanda doğum izni uzatılırsa hemen bebek sahibi olmak istiyorum ama bu konunun böyle dillendirilmesinden son derece rahatsızım şu an kaynanam bizle kalıoy bir haftadır inanın yüzünü göresim yok evde her yaptığı batıyo şu an.
Bebek konusunda ısrar edilmesi beni deli ediyo .Evet siz 15 yaşında değilsiniz kendi planlarınız,fikirleriniz ve doğrularınız var.Valla lafın sırası geldimi yapıştıracaksın eşine soylemeyle hiç bişey elde edemezsin .Sanki emeği geçmiş gibi evliliğiniz hakkında fikir beyan etmesi bile çok buyuk yüzsüzlük.Bidaha böyle söylerse keyfim ne zaman isterse de geç açıklama bile yapma böyle insanlar bu dilden anlar.
ben 27 yaşındayım 6 aylık evliyim. kayınvalidem baştan beri çok istiyor bebek hep söylüyodu nişanlıyken falan. şimdi de elbette biz de istiyoruz ama herşeyin de bir sırası var düğün için bi iğne almadılar herşeyi biz yaptık dünya kadar borç var üstelik kiracıyız daha ödemeler bitmedi. önce onları bitirip biraz da evliliğin tadını çıkarıp çocuk yapmak istiyoruz. benim kendi annem zaten ecele etme diyor ama kaynanamın ısrarından bıktım. en son geçen gün ağzındaki baklayı çıkardı. ben yine zamanı var deyince sen kendini 15 yaşında mı sanıyosun yaşın geçiyo olmucak çocuğun ben ondan korkuyorum dedi. inanır mısınız başımdan aşağı kaynar sular döküldü o an onu boğmak istedim. meğer hanım benim çocuğum olmaz diye acele ediyomuş. millet 40 yaşından sonra evlat sahibi oluyor tıp ilerledi. kendimi çok kötü hissettim eşime de anlattım. tabi annesine toz kondurur mu cahilliğine ver seni kırmak istememiştir diyo.
ben de yakın zamanda doğum izni uzatılırsa hemen bebek sahibi olmak istiyorum ama bu konunun böyle dillendirilmesinden son derece rahatsızım şu an kaynanam bizle kalıoy bir haftadır inanın yüzünü göresim yok evde her yaptığı batıyo şu an.
merhaba arkadaşım. bende 27 yaşındayım ben 2,5 yıldır evliyim . yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz fakat daha bir gelişme yok. benim kayınvalidem de aynı. evlendiğimiz ilk aylardan beri ağzımızı arıyor. kendi direk soramıyordu komşular akrabalar soruyor çocuk yok mu diyolar beni sıkıştıyorlar ne diyeyim diyordu. bende çalışıyorum henüz düşünmüyorum düğün borcu varmış de sorarlarsa diyordum. bu yaz artık açık açık söyledi. hiç doktora gitmiyorsunuz size kızmak lazım dedi. olmayıvercek çocuğunuz dedi. gitmiş kendi aklına hizmet bana bir yaşlı teyze bulmuş beni alttan muayene edecekmiş de falan filan. bize hiç sormak yok. eşim tabi duyunca kızdı. soranlara çocukları olmuyo de dedi. bizde istiyoruz fakat daha vakti var demek ki . nasip işte. halbuki doktora da gittik. herşey normal dedi stres yapmayın dedi. ama bu kadar sıkıştırmaya sorgu suale mağruz kalıp da stres yapmamak mümkün mü .
ne kadar iyi niyetli olursa olsun kaynana kaynanadır işte. güya çocuğumuz olsun torun olsun güzellik olsun istiyolar da... senin gibi durumlarda örneğin kendi annen asla sıkıştırmaz senin üzülmeni istemez ama kaynanaların bu işgüzarlığı nedir ya sana mı kaldı muayene edecek insan bulmak
Tales iyi demişsin inşallah anlamıştır.
İkizler burcuyum Allah herşeyın hayırlısını verir.evleneli 1,5 yıl oldu bizim ben 26 eşim 40 yaşında .Karşılaştığım akraba,eş,dost,komşu herkes hemen karnımı işaret edip BİŞEY YOKMU diyorlardı .O ne demekse hey allah ım ya.Yok henüz erken diyince de ''aaaa eşinin yaşı çok yapın ama hemen sonra olmaz '' diyolardı.Herkes doğum uzmanı olmuş valla.İnsanın yatak odasına müdahale resmen
eltim de evlenir evlenmez yapmış bana onu örnek göstermiyo mu bi de deliriyorum. eltim zaten yediği önünde yemediği ardında kaynanamı da parmağında oynatan manyak bi tip benim gibi afedersiniz eşek gibi borç ödücem diye uğraşmıyo. offf çok dertliyim çok gitse bu kadın bu haftasonu
Nasıp :çalışıyoruz ama olmuyo anlamına çekiliyo bizim toplumda
insanlar neden bukadar problem cıkartıyo anlamıyorum ben dertlenmiyorum sana noluyo ki.Birileriyle kıyaslanmaktan oldum olası nefret ettim.Bam telime basıyolar onun şunu onun bunu var diyınce .Ayrıca şu yatılı kalma meselesi beni de sınır ediyorrrrrrrrrrrrrr
benim kendi annem 20 dk mesafede olmasına rağmen evime 6 ayda 3 kere anca gelmiştir siz yeni evlisiniz rahatsız etmeyim diye ama kaynanam ve kayınbabam maşallah gelip gelip günlerce kalıyolar halbuki arabaları da var rahatça gelip gidebilirler.
ahahah :) eşimin ailesi ile bizim aramız 15 dakka tam 8 gün bizde kaldılar .Yan komşu şehir dışından geldiler sanmışo denli valizlerini kapmış, bide buz dolaplarında çürüme ihtimali olan erzaklarını kapıp gelmişler.şaka gibiydi hatırlayınca fena oluyorum valla .bide beni istememişti kayınvalidem nişana bile gelmedi hakkımı helal etmem o kızla evlenirsen dedi.Çok da umrumuzdu niye bunalr böyleler yaaa
eltim de evlenir evlenmez yapmış bana onu örnek göstermiyo mu bi de deliriyorum. eltim zaten yediği önünde yemediği ardında kaynanamı da parmağında oynatan manyak bi tip benim gibi afedersiniz eşek gibi borç ödücem diye uğraşmıyo. offf çok dertliyim çok gitse bu kadın bu haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?