biz zaten bebek istiyoruz ama....

Bu arada ben hamile kalıyorum ama kimseye söhleyemeden düşük yapıyorum. Bide bunu duysalar neler derler kimbilir.
 

Terbiyesizler.Baktıkı cevap veren yok yukleniyorlar akıllarınca .Eşin aramakla çok ıyı yapmış.Keşke herkesin içinde ne kadar patavatsızsınız deseydin.Rezil olsalardı.
 
bu tartışmadan sonra söylemem gereken herşeyi söyledim. eşime de, ailesine de.. artık kimse bana ne bebek baskısı yapacak,ne de gelip günlerce evimde kalıp huzurumu kaçıracak. baktım ki alttan aldıkça tepemize çıkılıyo,çoktan yapmam gerekeni yapıp duruma el koydum
 

canım daha çoook yenisiniz siz. hiç böyle şeylere takılmamaya çalış. "istemiyoruz daha yeni evlendik, birbirimizi tanıyalım sonra" desen bile yeter.
kayınvalide boşboğazlık etmiş. ama inan bunun gibiler o kadar fazla ki
ben 5,5 yıllık evliyim. şuanda 28 yaşındayım. 3.5 yıl bebek düşünmedik. herkes soruyordu olmuyomu diye. ama biz o zamanlar istemediğimiz için hiç takılmıyordum bu sözlere. hatta " doktora gidin" diyenlere gülüp geçerdim.
şimdi yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor. gerçi arada bir tane düşüğüm oldu. artık memlekete bile gitmek istemiyorum . herkes soruyor, o kadar bıktım ki. hele bayram ziyaretleri tam bir işkenceye döndü. o soruyu sormasınlar diye konuyu farklı taraflara çekiyorum hep.
benimle beraber bebek isteyen tüm ama tüm arkadaşlarımın bebeği oldu. kimisinin 2. bile oldu.
kendimi okadar kötü hissediyorum ki anlatamam. hele kaç yıllık evli olduğumu sorduklarnda, arkasından çocuk var mı sorusu.. ve sonra o malum bakışlar.. malum cümleler "hayırlısı olsun"!

kayınvalideye kulak asma ama kesinlikle korunmayın da.
borçlar biter gider..
bir tane bebeğiniz olsun, kafan kulağın rahat eder.
ama kimseye de söyleme bebek istediğinizi. istemiyoruz de, ama çalışmalara da başlayın
benden sana bir abla tavsiyesi. keşke zamanında bana da "sakın korunma, bir bebişiniz olsun" deselerdi. gerçi bir iki kişi demişti ama onlarda çok uzaktan tanıdıklardı. :)
 

baştan tavrını koydun koydun, yoksa kimse sallamıyor. çok iyi etmişsin canım. rahatsız olduğun şeyleri söyle, onlarda kendilerini öyle ayarlasınlar.
ama kesinlikle aranız bozulmasın onlarla, güler yüzlü ol, muhabbet et, yeri geldiğinde de cevabını ver :)
böylesi yarıyor insanlara artık
 

çok doğru söylüyosun gerçekten. bebek konusunda söylediklerin de gerçektenönemli şeyler. çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sen de kavuşursun bebeğine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…