Bizde anne olmak istiyoruz :(

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Rabbim inşallah bizede bi evlat nasip eder bu konuda bilgisi olanlar yardim ederse sevinirim

Rabbim inşallah bizede bi evlat nasip eder bu konuda bilgisi olanlar yardim ederse sevinirim

İnşallah Allah nasip eder... Herşey gönlünüze göre olsun. Ne konuda bilgi istediğini pek anlamadım açıkçası?

İnşallah Allah nasip eder... Herşey gönlünüze göre olsun. Ne konuda bilgi istediğini pek anlamadım açıkçası?

İnşallah yni boyle aylarca uğraşıp olmayan yaptigi kurle falan hamile kalmk icin gbi oneriler

İnşallah yni boyle aylarca uğraşıp olmayan yaptigi kurle falan hamile kalmk icin gbi oneriler

bu kürler için önce kimde sorun var o tespit edilmeli. Yumurta sorunu mu , sperm sorunumu mu yoksa herşey tüm değerler çok iyi ama gebe kalamama sorunu mu? Bu durum belli mi canım sizde? Ona göre öneride bulunalım

bu kürler için önce kimde sorun var o tespit edilmeli. Yumurta sorunu mu , sperm sorunumu mu yoksa herşey tüm değerler çok iyi ama gebe kalamama sorunu mu? Bu durum belli mi canım sizde? Ona göre öneride bulunalım

Yani biliyosundur ki 1 yıla kadar doktrlar bu sorunu normal görüyorlar ve bazen çoğu insan kendinde sorun olup olmadığını bilmeden beklemek zorunda kalıyo o yüzden sadece ben gttim muayeneye ve pko olduğumu biliyorum yeniym ama bu işin erkeni geçi oldgnu düşünmüyorum allah o isteği kalbine veriyo insann o yüzden doktrlar yuzuden sanrm cogu insan 1 yili bosa harcayip daha cok strese grmeye neden oluyo
Yani kske doktrlar nezaman gtms olsak kntrl etse bilsek ki ona gre ugrassak dye dsnyrm :)
5.denememiz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…