bizde ayrılıyoruz...

Ferda18'in eski mesajlarını okudum. Eşi tembel bir insanmış. E ne güzel çalışıp da evi geçindiren karısına sırtını dayamış. Adamcağız dünyaya yorgun gelmiş, evde yatarak vakit geçiriyor, gene de yorgun, bir türlü dinlenemiyor. Bir kolu acıyor, zaman geçiyor bacağı acıyor. Demek tembelliğin de böyle sorunları var. Ferda18 eşine çalışması gerektiği yönünde bir şey söylediği zaman, gariban adamcağız kıyameti koparıyor, baskın çıkıp karısını çalıştırmaya, kendisi yatmaya devam ediyor!

Tembel sorumsuz egosu yüksek bir erkek!Sinirim zıpladı yazdıklarını okuyunca.. Belki çalışmasına engel bir durum vardır diye düşünmüştüm. Ben bile kadın halimle bir kaç aydır işsizim diye bunalıma girdim. Birşeyler yapmak için çabalayıp duruyorum ki sözkonusu evli bir erkek. Ailesinin rızkını temin etmekle sorumlu!
Ferda18 canım arkadaşım durumun zor:( Bekara karı boşamak kolay derler. Belki evliliği bilmediğim için bu kadar rahat söylüyorum ama boşan canım. Ömrünü heba etme bu adamla. Değişeceğini sanmam. Benimde sülalemde var böyle tembel biri ne yapsak ne etsek düzeltemedik. 50 yaşına geldi adam aynı tas aynı hamam. Çocuklarına acırım hep. Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
konuyu anlamaya çalışalım..

kocanız salonda yayılırken, çay geldiğinde toparlanmıyor, siz tepikleyince size "ne vuruyorsun zaten bacağım acıyor" deyip aşağılıdığı için ondan boşanıyorsunuz..

sizin anne-babasının yanında adamı tepiklemeniz saygısızlık değil; ancak o size cevap verince ailesinin yanında rencide olduğunuzu hissedip boşananlar güruhuna dahil olmak istiyorsunuz..

hmm.. peki..

zannedersem böyle bir adama artık tahammülünüz kalmamış ki çay içmek gibi bir konuda bile tepki vermişsiniz. bu küçük kavgayı tek başına değerlendirmek istemiyorum. genel bakınca haklısınız bekar falan da değilim boşan lafını da kolay kullanmam ama evli biri olarak iç rahatlığıyla söylüyorumm. boşanmalısın dünyaya tembel bir adama bakıp onun önüne çay kahve yemek getirmek için gelmedin.çay sadece bahane olmuş ama iyi etmişsiniz. haa affedilebilir mi affedilebilir ama işe girip çalışıp para kazanıp evde yardım etmek şartıyla bunu da en azz 3-5 ay gözlemledikten sonra kabul etmelisiniz..affetmezseniz de zor bir süreç olacaktır üzüleceksiniz ama merak etmeyin 50 yıl sürmez bu süreç ve üzüntü.. 3-5 ay üzülürsünüz en fazla sonra ver elini yeni hayat..

ne olmus sankı esının bacagını durttuyse! onunda hemen ole tepkı vermesımı gerekıyor? madem canı acıdı bunu esıne kımsenın olmadıgı bır yerde soleyebılır yanı..zaten butun gun evde yatıyor..kızcagız ısten gelmış yemektı caydı ugrasıyor..bır de hızmet edıyor ona..kalkıp yardım edecegıne bde aılesının yanında tepkı..aılesıne sozde erkeklıgını kanıtlıyor ıste..malesef herkes ınsan olamıyor..!!!! arkadsım amacım yuvanı bozmak deıl ama hıc cekme bu tembel saygısız ınsanı...

şakayla karışk bacağna sadece dokundgunu düşünüyorum vursa neden saygı bitti desin. he zaten çalşmayan adama vursada haklı. toplanması için söylemiş düzgn otrması için iç die zorlamamş. anlamıyorum şöyle önyargılı yorum yapanları. kadının derdi varki yazyıor !!!

bu yorumu çerçevelemek lazım ne kadar da benciliz kadınlar olarak şiddet gören kadın olsaydı kıyametler kopardı ama adamcağız şiddet görmuş ama daha da haklı olamamış

Back
X