Bizde bir gün çift çizgiyi görecek miyiz

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.573
83
Selam kızlar nasılsınız.bu ay ovulasyon testine başladım inşallah sonuç alırım rüyalarımda hep hamile olduğumu görüyorum allahım hepimize nasip etsin bu arada bat 20 Kasım inşallah gelmez geçen ay idrarda pozitifi görünce havalara uçtum ama kanda negatif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlarımıza hayırlısı ile kavuştursun bizi

amin canım amin yaşamadan bilemiyormusuz insanoğlu nankörmüş allahın verdiğinin kıymetini bilmiyormuş ,

benım bir kızım var RABBİME BİN ŞÜKÜR 9 yaşında teyzsi darısı sana olsun ,
1 yıldır istiyoruz kızıma o kadar kolay güzel hamile kaldım ki budaöyle olacak sandım ailemizde hiç çocugu olamyna yok gbi ,
olammasını anlayamıyordum 1 yıldır artık o duygunun ne oldugunu iyi biliyorum rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin inşallahhh ,

allahım affet beni ne olur affet beni

Ah ablacım inşallah hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz bol bol dua edelim birbirimize olur mu

Kızlar Allah isteyen herkese versin inş bende 2 gündür ovu testi yapıyrm koyudan biraz acıktı içime kurt düştü :) gebelik testi yapayım dedim çizgi varmı sizce :) bu arada bende gecen ay sogan kürü yaptım

Silik bi cizgi var canim gün geçtikçe tekrarla ben öyle yapmistim :) adetin geçti mi

Evet canım silik çizgi var. İnşallah hamilesindir.

Ben de 15 aydır istiyorum ama malesef hiç çift çizgiyi göremedim. Bana dua edermisiniz. Tez zamanda hamile kalırım inşallah. Her dakika aklımda. Malesef aklımdan çıkaramıyorum.

Aminnn inşallah olur bu ay. Benimde bat 2 kasım fakat yumurta çatladığından beri kahverengi devam eden akıntım var hiç dinmedi o yüzden ümitlerim bidahaki aya galiba

Canım inçe bir çizgi görüyorum bence hamile olabilirsin birkaç gün daha bekle tekrarla bebek varsa koyulaşacaktır inşallah hamilesindir

İniallah canım inanıyorum rabbim hayırlı zamanlarda verecek bebişlerimizi

Aminnn inşallah olur bu ay. Benimde bat 2 kasım fakat yumurta çatladığından beri kahverengi devam eden akıntım var hiç dinmedi o yüzden ümitlerim bidahaki aya galiba
Canım adet olmadan şakın ümidini kaybetme bazı kadınlarda yerleşme kanaması oluyormuş belki senin de öyle birşeydir inşallah

Canım adet olmadan şakın ümidini kaybetme bazı kadınlarda yerleşme kanaması oluyormuş belki senin de öyle birşeydir inşallah
Yerleşme kanaması adete yakın yada adet günü olurmuş benim yumurta çatladığı günden beri var yani 11 gündür çatlarken oldu dedim ama hiç durmadı ki bebek olsa dururdu galiba. Kafam çok karıştı ilk defa bu ay belirtiler oldu sanki.

Canım benim Allahım en kısa sürede versin inş ederim tabi dua, ama stres cok etkiliyor hormonları biliyosun düşünmemeye calış,kafanın rahat olması lazım, dualarım isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…