- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Ah ablacım inşallah hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz bol bol dua edelim birbirimize olur muamin canım amin yaşamadan bilemiyormusuz insanoğlu nankörmüş allahın verdiğinin kıymetini bilmiyormuş ,
benım bir kızım var RABBİME BİN ŞÜKÜR 9 yaşında teyzsi darısı sana olsun ,
1 yıldır istiyoruz kızıma o kadar kolay güzel hamile kaldım ki budaöyle olacak sandım ailemizde hiç çocugu olamyna yok gbi ,
olammasını anlayamıyordum 1 yıldır artık o duygunun ne oldugunu iyi biliyorum rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin inşallahhh ,
allahım affet beni ne olur affet beni
İniallah canım rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile evlatlarına kavuştursun inşallahAhh ahh ben gördüm ama maalesef bebeklerim benden gitti inşallah bir daha görürüm
Âmin kuzum ğnşallah çok istiyorum bizlerin de bebişlerimiz olsun bizde anne olalımNiye goremeyesin Canim Rabbim hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize
Amin inşallah bitanem hepimize evlatlar nasip etsin inşallah:)İniallah canım rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile evlatlarına kavuştursun inşallah
Canim soğan suyunu dene ben denediğimde ay kaldim Allahin izniyleÂmin kuzum ğnşallah çok istiyorum bizlerin de bebişlerimiz olsun bizde anne olalım
Silik bi cizgi var canim gün geçtikçe tekrarla ben öyle yapmistim :) adetin geçti miEki Görüntüle 1904322 Kızlar Allah isteyen herkese versin inş bende 2 gündür ovu testi yapıyrm koyudan biraz acıktı içime kurt düştü :) gebelik testi yapayım dedim çizgi varmı sizce :) bu arada bende gecen ay sogan kürü yaptım
Eki Görüntüle 1904322 Kızlar Allah isteyen herkese versin inş bende 2 gündür ovu testi yapıyrm koyudan biraz acıktı içime kurt düştü :) gebelik testi yapayım dedim çizgi varmı sizce :) bu arada bende gecen ay sogan kürü yaptım
Aminnn inşallah olur bu ay. Benimde bat 2 kasım fakat yumurta çatladığından beri kahverengi devam eden akıntım var hiç dinmedi o yüzden ümitlerim bidahaki aya galibaSelam kızlar nasılsınız.bu ay ovulasyon testine başladım inşallah sonuç alırım rüyalarımda hep hamile olduğumu görüyorum allahım hepimize nasip etsin bu arada bat 20 Kasım inşallah gelmez geçen ay idrarda pozitifi görünce havalara uçtum ama kanda negatif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlarımıza hayırlısı ile kavuştursun bizi
Canım inçe bir çizgi görüyorum bence hamile olabilirsin birkaç gün daha bekle tekrarla bebek varsa koyulaşacaktır inşallah hamilesindirEki Görüntüle 1904322 Kızlar Allah isteyen herkese versin inş bende 2 gündür ovu testi yapıyrm koyudan biraz acıktı içime kurt düştü :) gebelik testi yapayım dedim çizgi varmı sizce :) bu arada bende gecen ay sogan kürü yaptım
İniallah canım inanıyorum rabbim hayırlı zamanlarda verecek bebişlerimiziEvet canım silik çizgi var. İnşallah hamilesindir.
Ben de 15 aydır istiyorum ama malesef hiç çift çizgiyi göremedim. Bana dua edermisiniz. Tez zamanda hamile kalırım inşallah. Her dakika aklımda. Malesef aklımdan çıkaramıyorum.
Canım adet olmadan şakın ümidini kaybetme bazı kadınlarda yerleşme kanaması oluyormuş belki senin de öyle birşeydir inşallahAminnn inşallah olur bu ay. Benimde bat 2 kasım fakat yumurta çatladığından beri kahverengi devam eden akıntım var hiç dinmedi o yüzden ümitlerim bidahaki aya galiba
Canım ben soğan suyunu denedim ama bir faydasını göremedim görenler çok olmuş ama hayıt tohumu deniyorum şu anCanim soğan suyunu dene ben denediğimde ay kaldim Allahin izniyle
Yerleşme kanaması adete yakın yada adet günü olurmuş benim yumurta çatladığı günden beri var yani 11 gündür çatlarken oldu dedim ama hiç durmadı ki bebek olsa dururdu galiba. Kafam çok karıştı ilk defa bu ay belirtiler oldu sanki.Canım adet olmadan şakın ümidini kaybetme bazı kadınlarda yerleşme kanaması oluyormuş belki senin de öyle birşeydir inşallah
Yok canım bata 6 gün var daha sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inş :)Silik bi cizgi var canim gün geçtikçe tekrarla ben öyle yapmistim :) adetin geçti mi
Canım benim Allahım en kısa sürede versin inş ederim tabi dua, ama stres cok etkiliyor hormonları biliyosun düşünmemeye calış,kafanın rahat olması lazım, dualarım isteyen herkeseEvet canım silik çizgi var. İnşallah hamilesindir.
Ben de 15 aydır istiyorum ama malesef hiç çift çizgiyi göremedim. Bana dua edermisiniz. Tez zamanda hamile kalırım inşallah. Her dakika aklımda. Malesef aklımdan çıkaramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?