- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Her erkek farklı oluyo iste. Kimisi sakin kimisi fevri.Allah yardimciniz olsun
Herkesin türlu türlü huyu var
Arkadaslar yaziyor sürekli eşleri hakkinda. Hepside birbiri den degisik
Eşime şukrediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her erkek farklı oluyo iste. Kimisi sakin kimisi fevri.Allah yardimciniz olsun
Herkesin türlu türlü huyu var
Arkadaslar yaziyor sürekli eşleri hakkinda. Hepside birbiri den degisik
Eşime şukrediyorum
Ben oraları hiç düşünmedim bilmiyorum nolur. Ama cok gencim niyetim yok açıkcası sürekli böyle yaşamaya.Gelişen Türkiye ve gelişen kadın standartlarına ayak uyduramayan bir erkek kafası var. Hep bizi bir adım geride iki kelime aşağıda, gölgelerinin ardında görmek isteyen erkeklerleyiz. Sorsan hepsi modern toplum üyesi ve cinsel eşitlikten yana. Ama içinde modernnerkegin sorumluluğunu alacak cesaret olmadığından ben ataerkilim benim dediğim olacak mücadelesinde.
Kendimce bulduğum çözüm okumuş kadının evlenmeyip mutlu hayat sürmesi yönünde. Evlilik beni de bozguna uğrattı..
Büyük konuşmayayım ama ayrılık durumu olursa tekrar evlenmeyi düşünmüyorum
Ben konu sahibi nasıl fevri oluyor anlamadım.Kadın ters bir şey söylememiş bile.
Kahvaltı hazırlamış iyi güzel keşke bir de güler yüz gösterip özür dileseymiş.Bence bunu yapsa kahvaltı hazırlamasına bile gerek kalmazdı.
Ama bence birkaç güne siz de daha yumuşarsınız konu sahibi.Olaylar yeni sonuçta,hala kızgınsınız baya.
Haftasonları hep o hazırlar zaten kahvaltıları. Yeni bi şey değil yani. Hani gidip bi çikolata alıp gelse bile mutlu olucam ısık görcem o haldeyimKahvalti hazirlamak koca dilinde yakinlik gostermek jest yapmak veya duruma gore ozur dilemektir. Elinden bu kadari geliyor demekki agziyla dilemiyorr.
Haftasonları hep o hazırlar zaten kahvaltıları. Yeni bi şey değil yani. Hani gidip bi çikolata alıp gelse bile mutlu olucam ısık görcem o haldeyim
Ben gitmem ona. Ütüsünü de yapmadan uyudu offff vicdanım rahat bırakmıyo git ütüle diyo. Bi yandan da sen kimmişsin ki ütüsünü yapcan diyorum. Sanırım yapmıycamYani barışmak için özel değil...
Bence söylediği sözün sizi bu kadar kırdığını düşünmüyor,bilemiyorum tartışmanızın öncesi ne,ama sakinleşince bir konuşun ve kırıldığınızı söyleyin.
:)) ne güzel olurdu.Keske erkek tasarlayabilseydik :) adamlar bi yerden bir sey yaparken bi taraftan sacma sapan seyler yapiyorlar. Kisa gelen yorgan gibi yukariyi kapat asagi acikta, asagiyi kapat yukarisi acikta. Bu koca kismisinin direkt ayagimiza gore olani yok.![]()
2 yıla yaklaşıyo. Öncesinde de 1 yıl birlikteydikCanım üzüldüm durumuna, inşallah Allah bugünlerini daha güzel günlerle unuttursun. Merak ettiğim evlilikten önce tanışıyor muydunuz? Görücü usulü mü evlendiniz? Kaç yıllık evlisiniz de bu kadar kırıcı konuşmuş eşin merak ettim
Yapmayın o halde demekki tek beklediği size yüklenilen sözüm ona kadınlık gorevlerinizEsim olacak son tartismamizda sen kendini ne zannediyosun sen kimsin ki dedi. Neye istinaden dedigi onemsiz. Kufur etmedim hakaret etmedim. Dedi mi dedi. Ben de git bu evden dedim. Gitti. Dun de annesine yatmaya gitmis. Anlasamadigimizdan ailelerin de haberi vardi zaten. Kv bana geldi sen alttan al tarzinda bi konuşma yapti. Sonra geldi eve
Bugun ne özür var ne bir sey. Sabah kahvaltı hazirlamis. Bundan sonra uzun bi sure konusmayi düşünmüyorum ama onun umrunda değil yaptigim yemegi yiyo cayini demleyip keyif yapiyo. Icimden hicbir sey gelmiyor artik ne yuzunu gormek ne yemek hazirlamak. Bunca lafindan sonra gecip köşeye hicbi sey olmamış gibi davraniyo. Fevri davranmak istemiyorum ne yapmaliyim?
Öyle de bi takılır ki laflara. Hiç unutmaz benim dediğim lafları ve cok kırıcı seyler söyler karsılıgında. Ama sen kimsin dememişti hiç. İnsan bunu karısına diyosa yüzüne de bakmasın bi zahmet. Suratına bile bakmıyorum 2 gündür.Türk toplumunda tartişmanin orta kisimlari genelde sen kimsinya kimsin sen ...le geciyo benim gözlemim.hatta cem yilmaz esprisini bile yapmisti.bizim.tartismalar fena iki tarafta hafizasini kaybediyi hooop olay sen kimsine baglaniyo diyo ya hani...şaka bi yana taftisma ani stres ve hirs doluyken istenmeyen seyler söylenir kelimelere takilmayin.belliki o takilmiyor.gercekten seni aşagilamak yoksaymak icin sòyleseydi.senin onu evden gondermene firsatin olmazdi ki kendisi çeker giderd ve daha da dönmezdi.o tekrar evine donmüş bak.yani o söylediklerini sadece o an soylemiş geçmiş gitmiş onun kafasinda bence..bir iki gun sonra uygun bi ortamda gerilmeden konuşsaniz bişeyiniz kalmaz sizin..
Biz konusamıyoruz kiGorevse o görevini yerine getirmiyorsa sizde yapmayın. .. haklı haksızi tartismuiyor sormuyorum aynı evin içinde yabancı gibi olmaz... konuşun dürüstçe...
Onun karakteri gerçekten zor ve gönül almayan bi yapısı oldugu için bende tahammül falan kalmadı artık her tartısmada gemileri yakmaya basladımSizi geçmiş konularınızdan da biliyorum. Siz oldukça farklı kişilikte bireylersiniz. Yani ne sen gidebiliyorsun ona ne de o sana gelebiliyor. İkiniz de uzlaşmacı ve tavizkar değilsiniz. Dediğim dediksiniz. Ben boyleyim o dediğme gelsin duşuncesiyle bir birliktelik inanın yurumuyor.Bunu söylemek hiç istemem ama sanki olmuyor , bazı frekanslar gerçekten tutmuyor..
Aşinasın aslında ama :/Ne oldu böyle? Şok oldum![]()