eskiden bu kadar yaygın değildi kadınların çalışması , boşanmak ayıptı günahtı, arkada destekçi ailesi yoktu kadın boşanınca
öyle olunca dayakda yese ,aldatılsada çekmek zorundaydı çünkü gidecek yeri yoktu
şimdi öylemi, adamlar ayağını denk almayı öğreniyor, öğrenemeyenlerde hem kendini hemde evlendiği kızı mutsuz ediyor
artık kadınlar daha güçlü bence
benim düşüncem bu,
tabi olayı çocuk oyuncağına dönüştüren kadın-erkeklerde vardır illaki
Çalışıyorum kendime güveniyorum, boşansam yeniden evlilik yapabilirim ama benim istediğim eşimi yola getirmek, onu da başaramıyorumEşimle anlaşmak, onun evine bağlı olması çok mu şey istiyorum ama anlatamıyorum/anlamıyor.
Çalışıyorum kendime güveniyorum, boşansam yeniden evlilik yapabilirim ama benim istediğim eşimi yola getirmek, onu da başaramıyorumEşimle anlaşmak, onun evine bağlı olması çok mu şey istiyorum ama anlatamıyorum/anlamıyor.
Aile terapistleri bu konuda çok işe yarayabiliyor hem kendi yanlışlarınızı hem de eşinizin yanlışlarını görmesini sağlıyor ama mesele onu oraya gitmeye ikna etmekte.
bi kişinin çabalamasıyla da olmuyo maalesef, sorununuzu tam bilmiyorum tabiki ama ikiniz ortada bulusanız,
yokmu bu durumun ortası yoksa illa benim dediğim olacak tarzda birisi mi eşiniz...
Bence o kadın kendine ev almış annesinin demiş, boşanmayı kafaya koymuş, mal yarı yarıya bölünmesin diye böyle bir şey yapmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?