- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
Çok haklısınız yazdiklaeinizda ama bana 2aydır uyguladığı psikolojik siddet var burda. Anneligimi bile sorgulayan bi insan bu, ben bundan önce konuşup kapatmaya çalıştım aklımın 1köşesinden bile bosanmaaya dair bise gecmedi, cok anlattim vermeyelim diye, ama en son beni.çiğneyip geçmesi hadi geçti diyelim. Seni bosarim sen ortada kalirsin laflari benim herseyimi bitirdi. Guvenim yok artık ve bu laflar bundan sonra en.ufak bi problemde bile karsima cikacak. O olaylar büyüyecek nasıl guvenebilirim bu durumda. Şimdi bile etkilenen oğlum nasil etkilenmeden buyuyecek bu huzursuz ortamda?
ailesiyle 2 aydır konuşmaya başladı demiştiniz zaten bu süreçte arada kalıp saçmalamış. Zaten yaptıkları kesinlikle yanlış şeyler ama şu an yaptıklarının yanlış olduğunun farkına vardıysa , baştan görüşebilirsiniz. Sürekli yaptıklarını alttan alın demiyorum bir kereye özel. Ve yaptıklarını unutmayın son bi şans verin düzelmiyorsa kararınızın arkasında durun. Zaman geçtikçe şu an ki siniriniz geçtikçe acabalarınız olmasın hayatınızda. Eşiniz geri gelip özür dilememiş olsaydı bunları hiç yazmazdım.