Ekmeği azaltmakla başladım 1 dilim tam buğday yiyorum sadece ekmekle yenecek yemeklerde, porsiyonlar küçültüldü, su içme arttırıldı, kola kahve yasaklandı, tuz zaten kullanmazdım şimdi yemeklere annem ne katarsa extra olarak katmıyorum, çay şekersiz içemediğimden hiç içmiyorum, abur ubur azaltıldı eskiden günde 3 paket farklı şeyler yerdim 1e düşürdüm. Baktım pek katkısı yok elma diyeti bir buçuk hafta ama 4 kg verip 1 haftada 3 kiloyu geri aldım, hep açtım diyetteyken çünkü ve aç kalınarak verilen kilolar geri alınıyor. Sonra bi süre boş kaldım sadece dikkat ettim sonrasında yürüyüş + mekik + hareket yaptım 1000 kaloriyi geçmedim günde ve 1.5 haftada 1 kg verebildim. Toplamda 1.5 ayda 2 kg vermiş oldum

Sonra bıktım yeter artık dedim ve protein diyeti yaptım bugün 4. günüm 4 kg verdim: sabah öğle akşam bir tavuk butu yiyorum (haşlanmış yağsız tuzsuz) ve 2.5 lt su içiyorum. Yarın son günüm sonrasında normal hayatıma dönücem yediklerime dikkat + yürüyüş + evde spor şeklinde. Haftada iki de istediğim bir şeyi yerim olur biter:)