herkese günaydınlar bende bi hamiş olarak bundan sonra gelişmeleri buradan paylaşıcam sizlerle..
ve bu konu çok iyi oldu banucum çok sağol..
umarım hepimiz bu topikte hamiş oluruz..
merhabalar bizde ekim sonu yani kasım başından beri uğraşıyoruz Rabbim doğru ve hayırlı zamanda inşallah göbişlerimizi doldurur.
Güldencimmm, canımm.. İnşallah hayatım, sen o güzel yolculuğa başladın bile, biz de inşallah en kısa zamanda arkandan koşarak geleceğiz:)
merhabalar bizde ekim sonu yani kasım başından beri uğraşıyoruz Rabbim doğru ve hayırlı zamanda inşallah göbişlerimizi doldurur.
merhaba hoşgeldiniz inşalah hayırlısıyla allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler versin..
amin inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş :) belkide banu nun dediği gibi sıcağı seviyorlar ve naz yapıyorlardır :) inşallah sizde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız meleğinizi Rabbim korusun tüm anne ve adaylarını.
aminnnn canım inşallah ..
inşallah allahım herkese nasip etsin..
bu sitenin en güzel yanı işte bu birbirini tanımayan insanlar öyle içtenler ki sağolun
Evet ben de çok seviyorum bunu:) insan bu bebek olayında yalnız olmadığını görünce mutlu oluyor ve pozitif düşünüyor:)
Ama bu yaz ayları hepimize uğurlu gelecek biliyorum..
inşallah bende o kadar çok istiyorum ki bazen kafaya taktığım için olmuyor diyorum biliyorum ama elimde değilen son dr gittim tahlil yaptı kan degerlerine baktı ve kasıma kadar bir daha gelme dedi kovdu resmen :)
Ne güzel işte tatlım bak herşey yolunda demek ki.. O halde hiç takma kafana akışına bırak.. Tabii tamamen unutmak mümkün değil ama kendini üzme , ne sağlık sorunları olanların bebişleri oluyor, sizin de olacaktır mutlaka..:)
zaten son bir aydır takmamaya çaba sarfediyorum inşallah bizde hamileyiz diye duyuru yaparız o arada da gülden arkadaşımızda hayırlı ve güzel bir şekilde hamileliği hakkında bize bilgi verir :)
günaydın kızlar bende 2. bebeyı dusunmeye başladım dünde ilk siftahımızı yaptık:) 3.5 yaşında oğlum var sürekli kardeş istiyorum diyo bizde karar verdik hayırlısı olsun artık bakalım ne olup bitcek bu ay:)
bu sitenin en güzel yanı işte bu birbirini tanımayan insanlar öyle içtenler ki sağolun
zaten son bir aydır takmamaya çaba sarfediyorum inşallah bizde hamileyiz diye duyuru yaparız o arada da gülden arkadaşımızda hayırlı ve güzel bir şekilde hamileliği hakkında bize bilgi verir :)
günaydın kızlar bende 2. bebeyı dusunmeye başladım dünde ilk siftahımızı yaptık:) 3.5 yaşında oğlum var sürekli kardeş istiyorum diyo bizde karar verdik hayırlısı olsun artık bakalım ne olup bitcek bu ay:)
İnşallaaaaaaaah en kısa zamanda o duyuruyu yapmak nasip olsun...
Gülden her zaman yardımcı olur bize, eski topiklerden bilirim, çok samimi ve içtendir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?