- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
bugün arkadaşım doğum yaptı gün boyu hastanedeydim çok sewindim ama bi o kadar buruktum... onun sewincini tam yaşayamadım niyee böle oldu bilmiyorum we orda olan herkes darısı başına dedikçe ağlayasım geldi..hepsinin iyi niyetli olduğunu biliyorum..ama bana baktıklarında ölee utanıyorumkii sanki suç işlemişim gibi bebeğini sewmeye korktum bana acıdıklarını düşündüm şuan kendimi çok kötü hissediyorum inş yrn unuturum bu günü ... bende o duyguyu çok yaşamak isterdim inş da yaşarım.. allah inşş hepimizee yaşatır.. allah hamile olanların bebeğklerini kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inş.. bebeği olanlara analı babalı uzun ömürler nasip etsin inş..bebeği olmayanlaraa sağl sağlim sağlıklı hayırlı bi ewlat nasip etsin inşş...benim gibi hisseden biri olduysa bu konuda banada yardımcı olursa sewinirim bende mi war sıkıntı die ..
Hissettiklerin çok normal arkadaşım.. burda ilk denemede tutturabilen az sayıda şanslı kızımız dışında herkes, bebek yapmak için uğraşırken aynı duygulardan ve süreçlerden geçti.. Kafanı fazla bu tarz düşüncelere takma kendini üzmekten başka bişeye yaramaz.. bu bebişler başlarına buyruk oluyorlar, ne zaman keyifleri isterse o zaman geliyorlar:) en çok da hiç beklemediğin anda oluyor.. o yüzden sakin ve her zaman pozitif ol.. bir süredir deniyorsanız ve olmuyorsa doktora git kontrollerini yaptır için rahatlasın.. dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..
Son düzenleme: