Amin canim benim evet az kaldi artik ama ben cok merak etmeye basladim bu kucuk insanigünaydın canım bana da geçmiyor şu son aylar :) ne güzel korkmaman... ben biraz korkuyorum doğumdan ama inşallah kolaycacık olur doğumlarımız normal yolla... kilo olayına ben de takılmıyorum ne emeklerle buralara geldik düşününce takmak komik geliyor zaten :) bir sürü kür, içecek vs... neyse az kaldı masalcım Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Allah anali babali buyutsun canim bizler icin dua edin bol bol kolayca bebegimizde biz de zorlanmadan kurtulalim bu surectenherkese selam kızlar
doğum yapan akadaşlarım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarım sizde allahın izniyle sağlıklı bişekilde alın bebişlerinizi kucağınıza..
hamile kalmayı isteyen ve bekleyen arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haberler alırız dualarımız sizinle..
bizim nil hanımda büyümeye devam ediyor bugün tam 4 ay 21 günlük olduk biz herşey çok güzel .
ben normal doğum yapamadım ama sezeryandanda inanılmaz memnunum..
bebeğim iyi allahaşükür bi sağlık sorunumuz yok ama en büyük sıkıntımız emme problemiydi ne yaptım ne ettimse malesef sütüm gelmedi
kızlar doğumdan sonra iyi dinlenin ve stres yapmayın benim gibi ben malesef dinlenemedim
3 gün boyunca hiç uyumadım tabi sonrasındada.
en önemli zaman zaten o 3 gündü çünkü annem yoktu hacca gitmişti ve ben malesef losalık falan yaşamadım açıkçası oyüzden siz siz olun loğsalığınızı mutlaka yaşayın..
benden size bitavsiye
bosver canim koliyu veririz bizcati muayenesi abarttiklari gibi degil sakin korkmayin kizlar kendinizi rahat birakin.kg takmamata calisiyorum ama nerdeee nefes alamiyorum resmen.neyse son zamanlarda daha cok kg aliniyor diyorlar ama normal yani yerse alirsinuz ben gibii
Hayirli olsun canim Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsinhepınızı okudun hepınız çok güzel şeyler yazmışsınız ıkı aylık hamıleyım bende hep buraya yazarım artık