• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım benım bak benıde heyacanlandırdın:)12.haftadan sonra rahatlanılıyormuymus:)bende pek belırtı olmadı da bende 12+2 ıns hafıfler bakalım...

inş hafifler seninde tatlım. heyecanlanmamak elde değil ki kuzum düşünsene içinde küçücük bişey kıpır kıpır hareket ediyo kalbi atuyo mucize gerçenten Allahıma şükürler olsun bu mucizeyi bizlere yaşattığı için

Selam Kizlar, bakiyorumda herkeste bir bulantilar bir halsizlikler bende hic bir belirti yok ya, bazen endiseleniyorum
yaww acaba ben gercekten hamilemiyim diye, sonra sisen göbegime bakiyorum, ve cok kosturunca gerilmelerime
tamam diyorum sen hamilesin :)

Kizlar bu mesajin altinda cikan, hani kac haftalik hamile oldugunu gösteren yaziyi nasil eklediniz??

senin 10 haftalık daha bence biraz erken belli etmeyebilir....inşallah gönlüne göre verir rabbim..

ihtimalimizi söyleyemeyiz şekerim henüz kesinleşmeden çıtlatmayayım ,,,, benimde biraz büyüdü ee biz 13+2 olduk bugün bu hafta sonu 3, ay bitiyor 4 de giriyoruz..

tulınım ben bu haftaık ısını anlamdım yaa sen 4.ayıma gırecegız dıyorsun bende 12.haftalık yanı en son 12 mayısta gıttım bebek 9 haftalık dedı sımıdı ben kacıncı ay oluyorum yanı o ılk 4 hafta nasıl aylık olarak sayıyoruz hanı benım mart 8 e benım yumurtlam tarıgım 20 ve 26 gıbı dı ben bu tarıhlere gore 2.ayımız bıttı 3 gırdık dıyorum...herseyı karsıtırdım walla hafıza kaybına ugruyorum resmen...:))

Selam Kizlar, bakiyorumda herkeste bir bulantilar bir halsizlikler bende hic bir belirti yok ya, bazen endiseleniyorum
yaww acaba ben gercekten hamilemiyim diye, sonra sisen göbegime bakiyorum, ve cok kosturunca gerilmelerime

Kizlar bu mesajin altinda cikan, hani kac haftalik hamile oldugunu gösteren yaziyi nasil eklediniz??

kullanıcı kontrol panaline gir orda profili düzenle de sonra orda doğum tarihini soruyo oraya bebeğin doğacağı tarihi yaz kaydet de çıkıyo canım

inş hafifler seninde tatlım. heyecanlanmamak elde değil ki kuzum düşünsene içinde küçücük bişey kıpır kıpır hareket ediyo kalbi atuyo mucize gerçenten Allahıma şükürler olsun bu mucizeyi bizlere yaşattığı için

evett allahım herkeze nasıp etsın burdakı arkadaslarımıza ısteyen herkeze nasıp etsın zor yonlerı cok ama ıste bu mucıze herseyı unutturyor :)sımdı r haber aldım benım dr tayın ıstemıs gıtmıs zaen cokda ıyı bır dr denmezdı ama o olasaydı ıyıdı cunku hıc benı blgılendırmıyor bakalım yenı dr arstırmaya basladım...

dr gittiğimde 12+5 felan olucak canım dr eğer görürsem söylerim dedi bakalım hayırlısı
inşallah görürsünüz pıtırcığınııı

bendede belirti hiç olmadı desem yeri var hiç endişeye gerek yok, bende diyorum senin gibi ama her ultrosonda pıt pıt yerinde atıyor vallahi...hele en son perşembe günü o kadar büyümüş ki tam bir insan şeklinni almış çılgın gibi hareket ediyor ve çok çirkinler... :):):)
tulınım ben bu haftaık ısını anlamdım yaa sen 4.ayıma gırecegız dıyorsun bende 12.haftalık yanı en son 12 mayısta gıttım bebek 9 haftalık dedı sımıdı ben kacıncı ay oluyorum yanı o ılk 4 hafta nasıl aylık olarak sayıyoruz hanı benım mart 8 e benım yumurtlam tarıgım 20 ve 26 gıbı dı ben bu tarıhlere gore 2.ayımız bıttı 3 gırdık dıyorum...herseyı karsıtırdım walla hafıza kaybına ugruyorum resmen...:))

latacım yumurtlama tarihi falan filan değil kuzum son adet tarihin önemli hesaplamada , aklını bulandırma bana göre sen 8 haziranda 3, ayını dolduruorsun , ama kkdaki hesaplamaya göre farklı çıkıyor neysem boşver sen haftanı takip et yeter...

evett allahım herkeze nasıp etsın burdakı arkadaslarımıza ısteyen herkeze nasıp etsın zor yonlerı cok ama ıste bu mucıze herseyı unutturyor :)sımdı r haber aldım benım dr tayın ıstemıs gıtmıs zaen cokda ıyı bır dr denmezdı ama o olasaydı ıyıdı cunku hıc benı blgılendırmıyor bakalım yenı dr arstırmaya basladım...

amin canım aminnnn. dr çok önemli canım evet. inş içinin rahat ediceği iyi bir dr bulursun tatlım .

aslında ben pek anladım diyemem ama söyle söyleyeyim benim haftam olarak 13+2 bugün ben en son 4 martta regl oldum bugün 4 haziran yani bugün 3, ayım dolmuş olması gerekiyor ama kk daki gün gün gebelikte cumartesi günü için 3, ayım dolacak görünüyor anlayamadım..

bende anlamdım gıttı tatlım yanı bızım halk arasında kac aylık derler karsıtıryorum ne dıyeyım mantıgım 2.ayımız bıttı demem lazım cunku cunku en son bat mart 8 dı benım amam haftalık ısı karsıtırıyo 12 haftalıksın deyınce otomotıkmen 3.aynı bıtırmıs olacaksın walla brı sorunca kalıyorum ama ben 3 ayımız gırdık dıyorum artık yanlıs mıı soyluyorum bılmıyorum walla...
kızlar bılgısı olan varmıııı.....???

Son düzenleme:
inşallah görürsünüz pıtırcığınııı

bendede belirti hiç olmadı desem yeri var hiç endişeye gerek yok, bende diyorum senin gibi ama her ultrosonda pıt pıt yerinde atıyor vallahi...hele en son perşembe günü o kadar büyümüş ki tam bir insan şeklinni almış çılgın gibi hareket ediyor ve çok çirkinler... :):):)
..

Benim cuma günü doktorda randevum var ve cok heycanlaniyorum, elimde olsa her hafta gider bakardim :)
insan özlüyor degilmi cirkinleri :))

bende anlamdım gıttı tatlım yanı bızım halk arasında kac aylık derler karsıtıryorum ne dıyeyım amntıgım 2.ayımız bıttı demem lazım cunku cunku en son bat mart 8 dı benım amam haftalık ısı karsıtırıyo 12 haftalıksın deyınce otomotıkmen 3.aynı bıtırmıs olacaksın walla brı sorunca kalıyorum ama ben 3 ayımız gırdık dıyorum artık yanlıs mıı soyluyorum bılmıyorum walla...
kızlar bılgısı olan varmıııı.....???

canım ben bi dr dan dinlemiştim diyelim 12+0 sın yaa 3 ay doldurmuş oluyosun 12+1 den sonra dördüncü ayın içinde oluyosun tatlım umarım anlatabilmişimdir

canım ben bi dr dan dinlemiştim diyelim 12+0 sın yaa 3 ay doldurmuş oluyosun 12+1 den sonra dördüncü ayın içinde oluyosun tatlım umarım anlatabilmişimdir

e ozman bız 4 aylıkmı oluyoruz yanı nıye boyle yapmıslar tulınım de oyle yazmıs ama bat tarıhını on plana almaları sacma ya o zman bır ay one almıs oluyoruz aralık dogum tarıhın olması gerekırken kasım ayı cıkıyor....

e ozman bız 4 aylıkmı oluyoruz yanı nıye boyle yapmıslar tulınım de oyle yazmıs ama bat tarıhını on plana almaları sacma ya o zman bır ay one almıs oluyoruz aralık dogum tarıhın olması gerekırken kasım ayı cıkıyor....

12+1 den sonra evet 4 aylık oluyo tatlım. valla bende bilmiyorum niye öyle yapmışlar canım bi bildikleri vardır sanırım:9::9::9::9::9:

Merhaba arkadaşlar,

siteye daha yeni üye oldum 21 yaşındayım ve bir sorum olacaktı.

en son 24 nisanda adet oldum ve sonrasında olmadım.

adetim geçeli 15 gün oldu hamilelik belirtilerinin hepsi var bende. en son 1 hafta önce idrar testi yaptım ve negatif :( şuan idrar testi yapsam çıkarmı acaba ?

ama hamile olduğumu hissediyorum... insandan insana değişiyor diyorlar nekadar doğru bilmiyorum.

lütfen yardımcı olun :)

Merhaba arkadaşlar,

siteye daha yeni üye oldum 21 yaşındayım ve bir sorum olacaktı.

en son 24 nisanda adet oldum ve sonrasında olmadım.

adetim geçeli 15 gün oldu hamilelik belirtilerinin hepsi var bende. en son 1 hafta önce idrar testi yaptım ve negatif :( şuan idrar testi yapsam çıkarmı acaba ?

ama hamile olduğumu hissediyorum... insandan insana değişiyor diyorlar nekadar doğru bilmiyorum.

lütfen yardımcı olun :)

ya testi tekrarla yada kesin sonuç olsun diyosan kan ver canım

Back
X