• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Ah zuzumm, canım benim.
ilk bebiş mesajını verdiğinden beri, okudum şu mesajına kadar... ben kaçırmışım, gelemedim kk'ya pek bu aralarda...
Güzel haberi de kaçırmışım, kutlayamamışım seni canım benim.
allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağında görürsün inşallah meleğini ...
şu geçen 1-2 hafta, kimbilir nasıl zor oldu senin için... çok büyük stres yaşadığını anlıyorum. allah yardımcın olmuş, meleğine can gelmiş... kuzun seninle.. keyfini çıkart şimdi güzel güzel.. hadi bakalım taze hamiş :)))

cnm benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum, evet cnm çok stresli geçti allah kimseye yaşatmasın, bide etrafıma da çaktırmamaya çalışmak daha da zordu ama tünelin ucundaki ışığı görünce hepsi bitti çok şükür :) rabbim isteyen herkese versin inşallah.

zuzum tebrik ediyorum seni tatlım nekadar güzel allahım hayırlısıyla kucağınna almayıda nasip etsin inşalllah:

çok teşekkür ederim cnm amiiiiiiiinnnnnn :)

arkadaşlar bu ay 8.deneme olcak.geçen ay prolaktin yüksekti ilaç kullandım ve doktora gititm.bu ay baya düşmüş,doktor ilaç kulanma artık,değerlerin iyi dedi.fakat rahim filmi ve yumurta takibi yapcakmş.rahim filmi çektiren var mı?

benide listeye yazarmısın .... :52::52:göbüşümde bebişim varda teyzesi...:emir_bebek::emir_bebek::122::49::49::32::64::64::64:

hepinizi öpüyorum:54::54::54::54:................. Rabbim bu duyguyu tüm bebiş isteyenlere tez vakitte yaşatsın...............:16::16::16:

Tebrikleeeeeeeeeeer tatlımmmm...:16: Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..:nazar: çok sevindimmm:46:

kızlar selam nete misafir yogunlugundan ötürü giremiyorum sizinle konusmayı çok özledim valla bugün 2 asılamam yapıldı inş bebişim tutunur anneciğine

ben de bu hafta çok yoğundum bakamadım hiç buraya.. İnşallah bebişin seninledir hayatım...:49:

kızlar perşembe günü bebeğimin kalp atışlarını görememiştik hatta doktor gelişmemiş olabilir alabiliriz belki demişti ama dün tekrar gittiğimde kalp atışlarını gördük allahım çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin minicik kalbinin pıt pıt edişini gördüm inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini de görürüm.
Tebrikler tatlım..:) Gördün mü bak herşey yolunda.. İnşallah da böyle sağlıklı devam eder tüm hamişliğin;)

biz de bugün yazlığa gidiyoruz annemlerle....
begüm öğlen uykusundan uyanınca, nasipse gidiyoruz .. kurşunlu'da yazlığımız var, annemlerin yani. begüm güneşten havuzdan faydalansın, ben faydalanayım.. :)) kociş de gitsin gelsin sabah-akşam.. napalım gari :))))

bebek çalışmaları yok henüz bizde. benim prolaktinim düşükmüş biraz, bu da düşük riski demek oluyor. dolayısıyla bu ay (tam da bugün yumurtlama günüm) es geçtik yine... bakalım, hormon takviyesiyle, önümüzdeki ay bakıcaz duruma. her şey yolundaysa, temmuzda bende de çalışma var...
teee şubattan beri, şuydu buydu derken, temmuz oldu valla ben çalışma yapana kadar :)))

erkek bebek çalışmaları yapmaya başlıyorum hakkatten hem de... koydum kafaya... :)))
beslenmeme dikkat ediyorum birkaç gündür, tam ilişki saati ayarlaması falan yapıcam, tek atışta tutturmak zorundayız..... valla bisürü detayı var, ama tabi bu henüz sizi ilgilendirmiyor heralde :))
o sebeple girmiyorum ayrıntılarına.
ama kafam karman çorman valla.. patinaj yapıyor beynim bu konularda bazen :)))

aldım ov. testlerimi, tam net ov. zamanı tahmini yapmam lazım, tam yumurtlama vaktimi belirleyip ona göre ilişki saati belirlemem lazımmış... bir de karbonatlı suyla vajinal duş falan yapıcam... ama bunların hepsi önümüzdeki ay tabi :) haziran boş.... yazlıkta ohhh gel keyfim gel... bu sene havuzlar denizler Begüm'den sorulacak :))

Yalelcim öncelikle iyi tatilller hayatım, tadını çıkarın yazlık günlerinin, keyifli gerçekten:) Diğer konuya gelince, testlerini vs almışsın zaten yanına, bu konuda da deneyimlisin sen artık sana güveniyorum ben yakalarsın o tek atışı bence;) Bol şans hayatım, inşallah tatil dönüşü, erkek bebiş göbüşünde dönersin, herşey gönlünce olur:)

arkadaşlar bu ay 8.deneme olcak.geçen ay prolaktin yüksekti ilaç kullandım ve doktora gititm.bu ay baya düşmüş,doktor ilaç kulanma artık,değerlerin iyi dedi.fakat rahim filmi ve yumurta takibi yapcakmş.rahim filmi çektiren var mı?

Rahim filmi neden çekmek istiyor doktorun yani bir problem olmadıkça çekilmez bence doktorun fazla pimpirikli sanırım. 1 sene deneyip olmadıktan sonra bakılıyor diye biliyorum. Gerçi adet düzensizliği nedeni varsa o zamanda çekilebilir. Benim en yakın arkadaşımın prolaktini yüksekti onunda düşürdü doktor ilaçla başka bişey istemedi. Yani gerek olmayabilir bazen insan böyle şeylerde geriliyor sebepsiz yere.

Yalelcim öncelikle iyi tatilller hayatım, tadını çıkarın yazlık günlerinin, keyifli gerçekten:) Diğer konuya gelince, testlerini vs almışsın zaten yanına, bu konuda da deneyimlisin sen artık sana güveniyorum ben yakalarsın o tek atışı bence;) Bol şans hayatım, inşallah tatil dönüşü, erkek bebiş göbüşünde dönersin, herşey gönlünce olur:)

kızlar hıc kımsecıkler yok nerelerdesınız.........benım bulnatılar hafıfledı hatta yok denecek kadar arda bır luyor memlketıme gıdecegım ordanda kzuenın dugunu var eskısehıre gıdcegım yazın yogun olacak bıraz butun kızlar ne yapıyor banucumm sen ne yapıyosun hıc kımse yok yaaa.....:(((

kızlar hıc kımsecıkler yok nerelerdesınız.........benım bulnatılar hafıfledı hatta yok denecek kadar arda bır luyor memlketıme gıdecegım ordanda kzuenın dugunu var eskısehıre gıdcegım yazın yogun olacak bıraz butun kızlar ne yapıyor banucumm sen ne yapıyosun hıc kımse yok yaaa.....:(((

evet latacım, dağıldık toplanalım diye istedik bu topiği ama nedense ilgi göstermedik, herkes farklı yerlerde hala. bir de yaz geldi ya haliyle kış gibi olmuyor evde geçirilen vakitten dolayı.
senin için çok sevindim tatlım, çok çektin bu bulantılardan çünkü, gez toz iyi gelir dicem ama kendine çooook dikkat etmen gerek, yorma bebişini :)

tatlımm ben bekarken diana 35 doğum kontol hapı yan etki yaptı damar tıkanıklığı geçirdim....benim doktorumda eğer genetik olarak yatkınlık varsa kan pıhtılaşması nedeni ile yan etki yapmıştır dedi.bende bu nedenden dolayı araştırmak istiyorum bakalım canım.27 haziranda bi gideyimde doktora beni yönlendirir inşallah hemotolojiye..2 günde 1 bebe aspirini içiyorum.ayrıca hergün folbiol ve b12 vitamini içiyorum.Allah yardımcımız olsun canım çok öpüyorum sevgilerimle :):54:

hmm anladım hayaletçim, dediğin gibi bi gidip baktırman lazım demekki, içinde soru işareti kalmasın canım.
şimdiden kolaylıklar, güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.

cnm benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum, evet cnm çok stresli geçti allah kimseye yaşatmasın, bide etrafıma da çaktırmamaya çalışmak daha da zordu ama tünelin ucundaki ışığı görünce hepsi bitti çok şükür :) rabbim isteyen herkese versin inşallah.

amiinnn.... çok büyük stres hakkatten..
daha önce defalarca böyle stresler yaşadığım için, biliyorum ve anlıyorum seni. ama bak sonunda güzel günler başladı senin ve bebeğin için... allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucaklaşın kuzunla inşallah...

çektirmedim hiç ama, çok zor bi eylem olmadığını biliyorum elommm, korkma.
yumurta takibi iyi bişey bence, aslınd aben de düşünüyorum. tam net ilişki saati veriyor doktor, süper de oluyor.
özellikle erkek bebek çalışmaları için, yumurta takibi süper. ben de kararsızım.
ama yazlıktayız şimdi, burdan doktora gidip gelmek meselesi beni caydırıyor... bakalım bilemiyorum.

banucum, valla bi denedim bakalım.
2 gün evvel, birkaç günlük cinsel perhiz sonunda tek atışlık bi deneme yaptık.
ama tutturamamış olma ihtimalim çok yüksek. çünkü yumurtlama testi meselesini beceremedim mi naptım bilemiyorum, bi türlü pozitfi göremedim. hep silik çizgi gördüm. sonunda, dayanamadım, artık 18. günümde ''bu test pozitifi göremicek, ben bi deniyim bari'' dedim :))) noldu bilemiyorum...
kendimi dinleyip anlayacak durumda da değilim, benim prensipler de uygulanamadı... öyle bi körü körüne deneme yani.. bakalım nolacak neticesi..

teee şubattan beri 'ha şimdi deniyim, ha öbür ay deniyim..'' diye diye haziran bitiyor. bi baktım bisürü zaman geçirmişim boş boş...
bi deniyim bakıyım dedim, tutarsa tutar.. cinsiyeti de hayırlısı neyse öyle olsun ama, inşallah tutarsa erkek olur demekten de alıkoyamıyorum kendimi. bilemiyorum banucum...
erkek bebek için uygulanan diyet kürleri falan var, hiçbirini yapmadım. hep akıntı kontrolüyle anlardım yumurtladığımı, bu ay hiç anlayamadım. şu aptal testlere güvendim, onlar da beni çok yanılttı.. muhtemelen yumurtamı kaçırmışımdır ama, nasip kısmet bakalım... :)))

sen nasılsın, iyi misin tatlım? keyifler nasıl... her şey yolundadır umarım.
hadi sen de ben de temmuzda bi gayret yapalım şu bebeleri.... (benim haziran denemesi tutmaz büyük ihtimalle temmuza kaldım)... ikimiz de şişirelim göbüşleri.. :)))

bugün çarşamba Banu... dualarım seninle bacım...

seni görmedim hayalet.... benim Vınn bazen sorun çıkartıyor.. internete bağlı görünüyorum, ama aslında çoktan kopmuş oluyorum... sanırım öyle bi zamanda beni burda zannettin sen tatlım.
bu dediğin ot çöp karışımlarını ben hiç bilmiyorum tatlım valla, ne desem de yalan olur.
benim bildiğim bi, ahududu çayı var, onu da hamileyken doğuma yakın dönemde içiyordum ben. kolay doğum olsun diye... doktorum tavsiye etmişti, benim rahmim dikişli falan diye, doğumum zor olacaktı çünkü. başka da bi ot mot bilemiyorum valla hiç.. :((

inşallah tusemim, inşallah canım benim...
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım..
inşallah annesinin göbüşüne bi yerleşir.. pir yerleşir minnoş :))

Ah zuzumm, canım benim.
ilk bebiş mesajını verdiğinden beri, okudum şu mesajına kadar... ben kaçırmışım, gelemedim kk'ya pek bu aralarda...
Güzel haberi de kaçırmışım, kutlayamamışım seni canım benim.
allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağında görürsün inşallah meleğini ...
şu geçen 1-2 hafta, kimbilir nasıl zor oldu senin için... çok büyük stres yaşadığını anlıyorum. allah yardımcın olmuş, meleğine can gelmiş... kuzun seninle.. keyfini çıkart şimdi güzel güzel.. hadi bakalım taze hamiş :)))

kızlar hepinizi çok seviyorum valla agzından bal damış bitanem seninde inşallah tutunurda bende hemen sizle paylasırım

kızlar ya esimin sonuçları nasıl bilenler bilgilendirebilirmi bu sonuçlar 1 asılamadan hazırlık sonrası sperm sayısı 94 milyon top.sperm sayısı 37.60 total motilite 95 ileri hareketli 47 yavas ileri hareketli 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 5 tpmss 17.67 buda 2 asılama sonuçu hazırlık sonrası volüm 1.0 konsantrasyon milyon 86 total sayı 86 total motilite 99 ileri hareketli 97 yerinde hareketli 2 hareketsiz 1 tpmss 83.42 bu kadar ya bakıyom bakıyom hiç bişi anlamadım hangisi daha iyi sonuçları nasıl normalmi iyimi nolur bilgi verin hepinizi cok öpüyorum

ayyy kıyamam ben kuzumaaa :)) valla artık pek kimse uğramaz oldu buraya,bende girip bakıyorum kimseler yok başka topiklere göz atıyorum :(( artık mide bulantılarında geçiyorsa hamileliğin tadını çıkar latacımm.İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebişinii.Bu arada kendini fazla yorma yola da çıkacakmışsın madem.Çok öpüyorum tatlımm.sevgiler :)))

kızlar ya esimin sonuçları nasıl bilenler bilgilendirebilirmi bu sonuçlar 1 asılamadan hazırlık sonrası sperm sayısı 94 milyon top.sperm sayısı 37.60 total motilite 95 ileri hareketli 47 yavas ileri hareketli 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 5 tpmss 17.67 buda 2 asılama sonuçu hazırlık sonrası volüm 1.0 konsantrasyon milyon 86 total sayı 86 total motilite 99 ileri hareketli 97 yerinde hareketli 2 hareketsiz 1 tpmss 83.42 bu kadar ya bakıyom bakıyom hiç bişi anlamadım hangisi daha iyi sonuçları nasıl normalmi iyimi nolur bilgi verin hepinizi cok öpüyorum

tatlımm valla hiç bir bilgim yok.benim eşimede bu testi yaptılar ama doktor baktı sonuçlara ve iyi dedi.sende en iyi yorumu doktordan alırsın canım.sevgiler.

evet latacım, dağıldık toplanalım diye istedik bu topiği ama nedense ilgi göstermedik, herkes farklı yerlerde hala. bir de yaz geldi ya haliyle kış gibi olmuyor evde geçirilen vakitten dolayı.
senin için çok sevindim tatlım, çok çektin bu bulantılardan çünkü, gez toz iyi gelir dicem ama kendine çooook dikkat etmen gerek, yorma bebişini :)

deryaaaaaaaaa nirelerdesin kuzucum yaaaa :))) bu topikciğe artıkın kimse uğramaz oldu.bende bakıyorum hergün ama kismeler olmayınca başka topiklerde geziniyommm.ama ben herkesi çokkkkk ösledimmmmmmmmmm :27:bari benden haberler vereyimmm..kürtaj sonrası adeti oldum ve bitti.bebek çalışmalarına başladıkk yine:27:Bakalımm Allah ım tez zamanda hepiciğimizi bebek sahibi yapsınnn.inşallah AMİNNNN :))))

mrhbalar arkadaslarr bende surekli bakiyorum cikiyorum kimseleri yakalayamiyorum buradaaa:50::50:
hayaletcaspercimmm buradymissss:3:mrhba canimmm nasilsinnn?
benim esim de gecen hafta safrasindan ameliyat oldu agrilari vardi hatirlayanlar bilirr.aldirdik safrasini simdi iyi cok sukurrr evdeyizz raporluyuz bugunlerde.
ben de 2.kez klomen kullandim ve pesine ovitrella....
bugun yarin bat gunum ama agrim var kasiklarimda ve belimde gelecek sanki yine kizmizilarrr:31::31:
hayirlisi bakali yaaa rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak otesi yokkk....
kendinize iyi bakin kizlarrr...:16:

deryaaaaaaaaa nirelerdesin kuzucum yaaaa :))) bu topikciğe artıkın kimse uğramaz oldu.bende bakıyorum hergün ama kismeler olmayınca başka topiklerde geziniyommm.ama ben herkesi çokkkkk ösledimmmmmmmmmm :27:bari benden haberler vereyimmm..kürtaj sonrası adeti oldum ve bitti.bebek çalışmalarına başladıkk yine:27:Bakalımm Allah ım tez zamanda hepiciğimizi bebek sahibi yapsınnn.inşallah AMİNNNN :))))

aminnnn canimmm iyi olmana sevindimmm:))
insallh tez zamanda kavusursunnn bebegineee rabbim oncelikle saglikli ve hayirlisini nasip etsinnnn AMINNN

mrhbalar arkadaslarr bende surekli bakiyorum cikiyorum kimseleri yakalayamiyorum buradaaa:50::50:
hayaletcaspercimmm buradymissss:3:mrhba canimmm nasilsinnn?
benim esim de gecen hafta safrasindan ameliyat oldu agrilari vardi hatirlayanlar bilirr.aldirdik safrasini simdi iyi cok sukurrr evdeyizz raporluyuz bugunlerde.
ben de 2.kez klomen kullandim ve pesine ovitrella....
bugun yarin bat gunum ama agrim var kasiklarimda ve belimde gelecek sanki yine kizmizilarrr:31::31:
hayirlisi bakali yaaa rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak otesi yokkk....
kendinize iyi bakin kizlarrr...:16:

ay canikomm selamm.ben iyiyim canım.eşinede çok geçmiş olsun bi tanem.Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun..hadi bakalım inşallah klomenden sonrası bebiş haberini alırız Allah ın izniyle :))tatlım zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı.o yüzden sen içini ferah tut.kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz.ama gönlüm tabiki hamile olmandan yana :)))

ay canikomm selamm.ben iyiyim canım.eşinede çok geçmiş olsun bi tanem.Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun..hadi bakalım inşallah klomenden sonrası bebiş haberini alırız Allah ın izniyle :))tatlım zaten adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı.o yüzden sen içini ferah tut.kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz.ama gönlüm tabiki hamile olmandan yana :)))

cok tesekkur ederimmm canimmm dogru diyorrsunn kismetten otesi yok taaa senin de dedigin gibi gelsin artik su kismetimize bebek diil mi ama :))
insallh hamilelik belirtileri yasiyorumdurrrr su an tek dilegim buuu....

cok tesekkur ederimmm canimmm dogru diyorrsunn kismetten otesi yok taaa senin de dedigin gibi gelsin artik su kismetimize bebek diil mi ama :))
insallh hamilelik belirtileri yasiyorumdurrrr su an tek dilegim buuu....

ayyy inşallah tatlım yaaa.Allah ım ellerimizi geri çevirmez inşallah.benim bu ay hiç umudum yok gerçi ama :27:çünkü kürtaj sonrası 1 kez adet oldum.bakalım yumurtlama ne zaman gerçekleşecek.Hep yaptığmız gibi dua edip sabredicez.ama umudumu yitirmeden :)))tatlım ben çıkıyorum eşim almaya gelicek gesmeye gitcesssss :)))kendine çok iyi bak çok öpüyorum.eğer konuşmak istersen özelden mesaj atabilirsin.bakıyorum sürekli mesajlarıma :))

ayyy inşallah tatlım yaaa.Allah ım ellerimizi geri çevirmez inşallah.benim bu ay hiç umudum yok gerçi ama :27:çünkü kürtaj sonrası 1 kez adet oldum.bakalım yumurtlama ne zaman gerçekleşecek.Hep yaptığmız gibi dua edip sabredicez.ama umudumu yitirmeden :)))tatlım ben çıkıyorum eşim almaya gelicek gesmeye gitcesssss :)))kendine çok iyi bak çok öpüyorum.eğer konuşmak istersen özelden mesaj atabilirsin.bakıyorum sürekli mesajlarıma :))

aminnn canimmm insllhh....
canimm orasi belli olmazz vucudun kendini cabukk toparlamistir belkiii gelirr insallh bebisinn..tamam canimm hadiii iyi gezmeler sizeee sende iyi bak kendineee:))konusuruz canimmm yaaa koparmayalim irtibatii gorusuruzzzz:79:

Back
X