tatlımm ben bekarken diana 35 doğum kontol hapı yan etki yaptı damar tıkanıklığı geçirdim....benim doktorumda eğer genetik olarak yatkınlık varsa kan pıhtılaşması nedeni ile yan etki yapmıştır dedi.bende bu nedenden dolayı araştırmak istiyorum bakalım canım.27 haziranda bi gideyimde doktora beni yönlendirir inşallah hemotolojiye..2 günde 1 bebe aspirini içiyorum.ayrıca hergün folbiol ve b12 vitamini içiyorum.Allah yardımcımız olsun canım çok öpüyorum sevgilerimle :)
hmm anladım hayaletçim, dediğin gibi bi gidip baktırman lazım demekki, içinde soru işareti kalmasın canım.
şimdiden kolaylıklar, güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.
cnm benim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum, evet cnm çok stresli geçti allah kimseye yaşatmasın, bide etrafıma da çaktırmamaya çalışmak daha da zordu ama tünelin ucundaki ışığı görünce hepsi bitti çok şükür :) rabbim isteyen herkese versin inşallah.
amiinnn.... çok büyük stres hakkatten..
daha önce defalarca böyle stresler yaşadığım için, biliyorum ve anlıyorum seni. ama bak sonunda güzel günler başladı senin ve bebeğin için... allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucaklaşın kuzunla inşallah...
arkadaşlar bu ay 8.deneme olcak.geçen ay prolaktin yüksekti ilaç kullandım ve doktora gititm.bu ay baya düşmüş,doktor ilaç kulanma artık,değerlerin iyi dedi.fakat rahim filmi ve yumurta takibi yapcakmş.rahim filmi çektiren var mı?
çektirmedim hiç ama, çok zor bi eylem olmadığını biliyorum elommm, korkma.
yumurta takibi iyi bişey bence, aslınd aben de düşünüyorum. tam net ilişki saati veriyor doktor, süper de oluyor.
özellikle erkek bebek çalışmaları için, yumurta takibi süper. ben de kararsızım.
ama yazlıktayız şimdi, burdan doktora gidip gelmek meselesi beni caydırıyor... bakalım bilemiyorum.
Yalelcim öncelikle iyi tatilller hayatım, tadını çıkarın yazlık günlerinin, keyifli gerçekten:) Diğer konuya gelince, testlerini vs almışsın zaten yanına, bu konuda da deneyimlisin sen artık sana güveniyorum ben yakalarsın o tek atışı bence

Bol şans hayatım, inşallah tatil dönüşü, erkek bebiş göbüşünde dönersin, herşey gönlünce olur:)
banucum, valla bi denedim bakalım.
2 gün evvel, birkaç günlük cinsel perhiz sonunda tek atışlık bi deneme yaptık.
ama tutturamamış olma ihtimalim çok yüksek. çünkü yumurtlama testi meselesini beceremedim mi naptım bilemiyorum, bi türlü pozitfi göremedim. hep silik çizgi gördüm. sonunda, dayanamadım, artık 18. günümde ''bu test pozitifi göremicek, ben bi deniyim bari'' dedim :))) noldu bilemiyorum...
kendimi dinleyip anlayacak durumda da değilim, benim prensipler de uygulanamadı... öyle bi körü körüne deneme yani.. bakalım nolacak neticesi..
teee şubattan beri 'ha şimdi deniyim, ha öbür ay deniyim..'' diye diye haziran bitiyor. bi baktım bisürü zaman geçirmişim boş boş...
bi deniyim bakıyım dedim, tutarsa tutar.. cinsiyeti de hayırlısı neyse öyle olsun ama, inşallah tutarsa erkek olur demekten de alıkoyamıyorum kendimi. bilemiyorum banucum...
erkek bebek için uygulanan diyet kürleri falan var, hiçbirini yapmadım. hep akıntı kontrolüyle anlardım yumurtladığımı, bu ay hiç anlayamadım. şu aptal testlere güvendim, onlar da beni çok yanılttı.. muhtemelen yumurtamı kaçırmışımdır ama, nasip kısmet bakalım... :)))
sen nasılsın, iyi misin tatlım? keyifler nasıl... her şey yolundadır umarım.
hadi sen de ben de temmuzda bi gayret yapalım şu bebeleri.... (benim haziran denemesi tutmaz büyük ihtimalle temmuza kaldım)... ikimiz de şişirelim göbüşleri.. :)))