hayırlı olsun ve de hoşgeldinn![]()
berrak biraz geç oldu ama hoşbulduk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun ve de hoşgeldinn![]()
uzun zamandan beri takip ediyorum siteyi. Bilmediğim bir çok şey ögrendim sayenizde. hiçbirinizi tanımıyor olsamda iyi haberler okuduğumda sevndiğimi kötü haberler okuduğumda üzüldüğümü farkettim ve siteye üye olmaya karar verdim.bende sizler gibi anne olmayı, eşime bir evlat verebilmeyi çok istiyorum.10 aydırda çaba harcıyorum ama nasip olmayınca olmuyor. ilk defa bu ay klomen kullandım ve sogan suyu içiyorum.ben hep hayırlsını diliyorum mevladan. hepiniz içinde dileğim aynı olsun.hakkınızda ne hayırlı ise ne zaman hayırlı ise o zaman olsun. bakalım belki haziran ayı ve siteye üye olusum bana bir hediye verir.
selam kıslarrrr bugün benim evlilik yıldönümümnazar:
waaoowww hayırlı olsun hayaletimkespırımmm :))) uzzzuuuuun uzzuuuuun yıllar versin size Rabbim, bir yastıkta kocayın, torununuzun torununu görmek nasip olsun inşallah![]()
selam kıslarrrr bugün benim evlilik yıldönümümnazar:
kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalar diliyorum , kendi hastalığım kocişimin hastalığı derken epey bir uğrayamadım buralara çok şükür ki artık iyiyim , aranızdayım.....hayaletcaspercim uzun ve mutlu yıllar diliyorum eşinle ve inşallah bebeğinle....
tusenim hiç sıkma canını birsey olsaydı birinde görünür çıkardı hayatım , hakkında hayırlısı olsun seni ancak yaşayan anlarkızlar hepinizi çok özledimm uzun zamandır yazdıklarınızı takip edebildim ama yazamadım fırsatım olmuyo bi türlü çok karısıgım dedim sizinle paylasim bari aynen özgezeren nin durumundayım adet olmadım bu ay testler negatif doktor muayene etti bişey var orda dedi süphelendi ama testte negatif çıktı adet söktürücü verdi simdi de çok korkuyorumya bebiş varsa adet söktürücüyle düşerse diye ama bi yandan da bu kadar test negatif olmaz diyorum cok karısıgım ya özgezeren mesajı okursan beni bilgilendir lütfen ya çok karıstım ben yine
slm herkese ben yeniyim burda bugün hamile olduğumu öğrendim önce idrar testi sonra kan testi yaptırdım ama kan değerim düşükmüş 2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak dış gebelikten şüpheleniyor dr şimdi sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum umarım iyi sonuç alırım :)
slm herkese ben yeniyim burda bugün hamile olduğumu öğrendim önce idrar testi sonra kan testi yaptırdım ama kan değerim düşükmüş 2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak dış gebelikten şüpheleniyor dr şimdi sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum umarım iyi sonuç alırım :)
bende hamileyim ve sitede daha çok yeniyim:)
mrb kızlar adet günüme 4 -5 gün var ve ben kasık ağrısı şikayeti ile dr gittim bugün tabi korunmuyoduk ve kanda beta hcg 10 çıktı dr hamile olabilirsin ama öğleden sonra gel birde idrarda bakalım dedi dua edin lütfen ilk bebeğimi kaybettim bunu da kaybetmek istemiyorumacaba gerçekten hamilemiyim şuan
Beni de ekle, bana ne bana neBu hafta 12. hafta ohooo dahahaaa cookk yolumuz var
tebrik ederim bize belirtilerini yazarmısın? 4 gün kaldı adet tarihime ölüyorum meraktan :)
aynen benim de dört gün kaldı :)))
sevgili bacişlerim nasılsınızzz ben iyiyim çok şükür.haftaya pazartesiden itibaren full burdayım.kendinize çok iyi bakın çok öpüyorum hepinizigerçi herkesler beni unuttu sanırsamkiiiiiiiii
![]()
casperim, kimse unutmadı bebeğim seni, biliyorsun bu topiğin kızları genelde yoğun fazla giremiyor , onun için sessiz herkes kuzum:) Nice nice mutlu sağlıklı seneleriniz olsun inşallah..:)selam kıslarrrr bugün benim evlilik yıldönümümnazar:
Hoşgeldin arkadaşım.. İnşallah gönlüne göre olur haziran ayında hamile kalırsın..uzun zamandan beri takip ediyorum siteyi. Bilmediğim bir çok şey ögrendim sayenizde. hiçbirinizi tanımıyor olsamda iyi haberler okuduğumda sevndiğimi kötü haberler okuduğumda üzüldüğümü farkettim ve siteye üye olmaya karar verdim.bende sizler gibi anne olmayı, eşime bir evlat verebilmeyi çok istiyorum.10 aydırda çaba harcıyorum ama nasip olmayınca olmuyor. ilk defa bu ay klomen kullandım ve sogan suyu içiyorum.ben hep hayırlsını diliyorum mevladan. hepiniz içinde dileğim aynı olsun.hakkınızda ne hayırlı ise ne zaman hayırlı ise o zaman olsun. bakalım belki haziran ayı ve siteye üye olusum bana bir hediye verir.
mayıs da fosss çıktı( battan 1 gün önce geldi kırmızlar...
Geçmiş olsun hayatım.. Valla zor durum, olmadı azıcık daha bekle testi yinele yine negatif çıkarsa öyle kullanmaya başlarsın ilacını için de rahat eder böylece..kızlar hepinizi çok özledimm uzun zamandır yazdıklarınızı takip edebildim ama yazamadım fırsatım olmuyo bi türlü çok karısıgım dedim sizinle paylasim bari aynen özgezeren nin durumundayım adet olmadım bu ay testler negatif doktor muayene etti bişey var orda dedi süphelendi ama testte negatif çıktı adet söktürücü verdi simdi de çok korkuyorumya bebiş varsa adet söktürücüyle düşerse diye ama bi yandan da bu kadar test negatif olmaz diyorum cok karısıgım ya özgezeren mesajı okursan beni bilgilendir lütfen ya çok karıstım ben yine
Deryacım ya üzüldüm haytaımOlsun ama umutsuzluk yok , karamsarlık yok denemelere devam ama di mi
![]()
içim de bir rahatlık var hiç üzülmedim niyese bu ay. eşim bi kaç ay dr. u bırak dinlen, yıprandın, diyor. sanırım öyle yapacağım...
Ohh çok iyi o zaman.. ben de nisan mayıs ayında aynı şeyi hissetmiştim, insan alışıyor galiba.. Ama bencede güzel öneride bulunmuş eşin. hem yaz ayları başladı hazır gez toz keyfini çıkar kafanı ruhunu dinlendir sonra gerekirse yine gitmeye başlarsın doktora.. ya da belki hiç gerek kalmaz bebiş kontrollerine gidersinNeticede azıcık dr takip vs olaylarından uzaklaşmakta fayda var.. Ben de yazın gideyim diyordum doktora erteledim şimdilik. gezip tozucam yazın sonbahar gibi hala bişey yoksa giderim. nasılsa battı balık yan gider bari yazın sefasını süreyim:))
kızlar hepinizi çok özledimm uzun zamandır yazdıklarınızı takip edebildim ama yazamadım fırsatım olmuyo bi türlü çok karısıgım dedim sizinle paylasim bari aynen özgezeren nin durumundayım adet olmadım bu ay testler negatif doktor muayene etti bişey var orda dedi süphelendi ama testte negatif çıktı adet söktürücü verdi simdi de çok korkuyorumya bebiş varsa adet söktürücüyle düşerse diye ama bi yandan da bu kadar test negatif olmaz diyorum cok karısıgım ya özgezeren mesajı okursan beni bilgilendir lütfen ya çok karıstım ben yine
selam kızlar bende bu perşembe gidecem kana![]()
mayıs da fosss çıktı( battan 1 gün önce geldi kırmızlar...
kızlar hepinizi çok özledimm uzun zamandır yazdıklarınızı takip edebildim ama yazamadım fırsatım olmuyo bi türlü çok karısıgım dedim sizinle paylasim bari aynen özgezeren nin durumundayım adet olmadım bu ay testler negatif doktor muayene etti bişey var orda dedi süphelendi ama testte negatif çıktı adet söktürücü verdi simdi de çok korkuyorumya bebiş varsa adet söktürücüyle düşerse diye ama bi yandan da bu kadar test negatif olmaz diyorum cok karısıgım ya özgezeren mesajı okursan beni bilgilendir lütfen ya çok karıstım ben yine
Herkese slm.Ben yeni üyeyim.Nasıl mesaj yazacağımı bilemedim karıştırırken bunu buldum.Uzun süredir takip ediyordum.Üye olmak şimdiye kısmetmiş.Ben ve eşim 3 yıldır evliyiz. Ekim ayından beri çocuk düşünüyoruz.Kaç aydır regl olduğumda üzülüyorum sadece 1-2 saat sürüyor sonra hayırlısı deyip Allah uygun zamanı bekliyor bizim için diyorum.Hastalığım 24-25 mayıs da idi.26-yada27 gün sürüyor.Hala olmadım 22 mayısdan beri kasıkağrısı çekiyorum.Hele bacağımı bükerek oturayım dayanamıyorum.kasıklarıma bastırmam gerekiyor ağrıdan.Her an hasta olacak gibiyim ama hala yok.Normalde ağrım olurdu ve en geç bir gün sonra hasta olurdum .hiç gecikmezdi.Aşırı stres yaptığım yada üzüldüğüm zaman erken gelirdi ama 1yıldır böyle bir durumda olmadı.Meraklanıyorum ister istemez.Ama salı günü 22 mayısta annem ameliyat oldu aniden ben çok uzaktayım ve gidemedim yanına ona çok üzülmüştüm ondan gecikmişte olabilir mi.Şimdi annem iyi bende rahatım.Ama hala olmadım.Afedersiniz ama bir şey daha yazacağım sabah eşimle birlikte oldum sonra çok az kahverengimsi akıntı geldi.Yine olmadı mı acaba.Hala hasta olacak gibiyim.aşağısı ağrıyor.Dün test yaptım birşey yoktu.Ne zaman olacak bilmiyorum .Birileri birşeyler yazarsa sevinirim.Neler oluyor bana anamıyorum.