Merhaba arkadaşlar...
En son evde yaptığım testimin pozitif çıktığını sölemiştim kan testinde de 233 çıkmıştı 4 gun sonra alttan muayene yani ultrason için kendi doktorumda randevuya gidecektim bu pazartesiydi
bende doktorumda heyecanlıydık kist ameliyatı birde tsh yüksekliğinden sonra güzel haberdi çünkiyalnız doktorum ultrasona baktıkca yuz şekli değişmeye başladı bende de panik başladı tabi derken kese die bişey rahimde yok sağ yumurtalıkta bişey gördü büyük ihtimal kese orda olabilirmiş
yani bu demek oluyor ki dış gebelik bozuk gebelik
tabi ben şoklardayım
doktorumda öle
o günki kantestim ise 888 çıkmıştıhemen renkli dopler çekildim ondada yumurtalıktaydı
elim ayağım titriyordu ben başladım ağlamaya ama nasıl ağlama eşim susturamıyordu
hemen benim yatışımı verdi hastaneye durumum gözetim altında olacaktı çünki dış gebelik olup her an kanama geçiririm die önlem almış oldu doktorumüstümle başımla yatış verildi üzüntüm bine katlanmıştı
her gun ultrasonla muayene yapılıyor en az 4 doktor inceliyordu aslında o yuzden çok rahattı içim ama insan yine de üzülüyor..
Neyse kiiiiii dun sabah yine muayene oldum bu sefer inanın 7 doktor vardı başımdaay birde erkek kadın karışıktı çok utanıyordum
Şefleri olan doktor keseyi rahimde gördüüüüüüüüü ve birden bağırdı ''bu kız gebe işte kesesi tamam tamam hemen taburcu edioruz dedi bana döndü kanaman ağrın varmı bende yok deyince taburcu oldummzangır zangır titriyordum gunlerdir çok acı çektim
herkes en başında böle bişey olsun bebek buyuyunce düşmesi daha kötü olurdu die teselli ediolardı bende durumumu kabullenmeye başlamıştım nerdeyse kanama olsun die bekliyordum ya:26:
Allah ım mucize gösterdi ve kese rahimde görünmüştühavalarda uçuyordum resmen
ki o gunki kan değerim 1440 idi
nerdeyse ilaçla düşüreceklerdi kese görünmeseydi
yavaş yavaş o hale gelmişti durumum
ama anladığım kadarıyla doktorları mudahale için kan değerlerimin yükselişi durduruyordu
katlanarak artıyordu çünki...
Kısacası kızlar bunları yaşadım şu 3 gundeinsan ne oldum değil ne olacağım demeli Allahıma binlerce şükür olsun herşey şimdilik yolunda bundan sonra kontrollerim varmış...
çok uzun mu oldu ne yazımyaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim....
Banuuuu benide listeye ekle artıkkkkkkkkkkkkk hamişimmmmmmmmmmm![]()
Ah canım çook geçmiş olsun, neyse atlatmışsınız, bebişin seninle artık :)