Günaydın teyzoşlar,
Bugün güne erken başladık.. hatta dünü hala bitiremedik bile denebilir, gece de uykusuz kaldık begümle...
2,5 yaşına geldi sayılır artık, hala bi 'kesintisiz gece uykusu' denen keyifi yaşamış değilim... sinir sistemim bozuk valla çok.
Böyle zamanlarda bi daha bi daha düşünüyorum ikinci bebek meselesini..
3 aylık hamileydim ben en son, kesintisiz bi gece uykusu uyuduğumda. 4 aylıktan sonra, uykusuzluklarım başlamıştı, kızım 2,5 yaşında, hala uykusuzluk var... valla daha bünyem dinlenemeden, yeniden bölük pörçük uykular dönemine hazır mıyım, emin olamıyorum :)
canım, 8 mayıs - 4 haziran... gayet düzenli görünüyor. 1-5 temmuz arasında regl olman lazım mantıksal olarak. demekki yumurtlaman düzenli, ki adetlerin düzenli.
''ovulation calendar'' diye bi program var internette, deneme sürümünü 45 gün kullanabiliyorsun. bi indirip hesaplat istersen yumurtlama gününü... ama sen de aşağı yukarı bilirsin aslında. akıntı kontrolü falan gibi yöntemlerle.. ateş ölçenler de var, ben bilmiyorum o yöntemi.
güldencim, dediğin gibi... dün çıktık babamla... kreşleri dolaştık. 5-6 tane gittim gördüm. aslında bir tanesi içime sindi diyebilirim ama kararsızım çok... daha 2,5 yaşında, tam gün vericem bi okula... haftada kaç gün istersen o kadar alıyorlar.. ama, bir tam gün ondan uzak kalıcam... içime de sinmiyor. bilemiyorum. tuhaf bi duygu... bütün gün çocuğum bi başkalarıyla birlikte olacak, benden uzak olacak....
off kafam çok karışık