• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Günaydın kızlar bende iştahsızlk başladı istifra etmiyorum ama boş yemek kabı görmeye bile dayanamıyorum öğle yemeklerini es geçiyorum yiyemiyorum akşamıda zorla sırf bebeği düşündüğümden ..sulu yemeğe bi tiksinti başladı :50::50: bir de nisa hastahanesine giden var mı memnun musunuz ?

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var :(
ben mayıs 9 da adet oldum 19 da bitti bende pko var :( bitelide işte 17 gün felan oldu 2 gündür kahverengi lekelenmem var ama ağrım çok az oda sağ tarafta sadece... dun dr. gittim ilk defa gittim o doktora durumu anlattım ultrasyona girdim. bana herşey normal dedi kan ver yarın dedi hiçbişi anladım çok moralim bozuldu ne diyeceğimi bilemedim. kan vermeyede gitmedim adetime 3 güün var napcam ben yhaa :(:(

günaydın canım hiç moralin bozulmasın kantesti yaptır demiş sana emin olmak için zaten ultrasonda şuanda bişey göremezdiki.
oyüzden sen git bugün kanda gebelik yani beta hcg yaptır hem için rahatlasın hemde emin ol..
eğer hamileysen bu lekelenmler ondan ola bilir..

Günaydın kızlar bende iştahsızlk başladı istifra etmiyorum ama boş yemek kabı görmeye bile dayanamıyorum öğle yemeklerini es geçiyorum yiyemiyorum akşamıda zorla sırf bebeği düşündüğümden ..sulu yemeğe bi tiksinti başladı :50::50: bir de nisa hastahanesine giden var mı memnun musunuz ?[/QUOTEmerak etme olur böyle şeyler normaldir kendini zorlama çok fazla..
yiyebildiğin şeyleriye inşallah 3 ayın sonunda geecektir bu zaten ilk 3 ay bebeğin senin yediklerinle pek alakası yok oyüzden sorundayok
sadece ceviz badem ve fındık daha çok tüketmeye çalış..

sagol gulden içim alsa tuketcm evde bı ton kuruyemıs var yıyelım dıye aldık ama kaldı oyle :S neyse geçer inş bu ayın sonunda sağol

slm canım nasılsın.sana bişey sorcam ben 18 nisanda kürtaj olmuştum.kürtaj kanamamın ardından 8 mayıs gibi adet oldum şimdi 4 haziranda adet oldum yani dün.kısmetse bu ay ben bebişistiyorum.sen adet oldunmu şimdi bende adet dönemlerikarıştığı için ne zaman yumurtlama günü olur.

merhaba canım iyiyim çok şükür..tatlım ben 30 nisanda kürtaj oldum ama hala adet olmadım:50:bende 15 hazirana kadar bekliycem doktora gidicem.dr.nevranın sitesinden yumurtlama hesapladım senin için.gebe kalabileceğin tarihler 8 haiziran ile 13 haziran arası diyo.sen adet bittikten sonra gün aşırı ilişkide bulun en sağlıklısı o.13 haziran tahmini yumurtlama günü olarak verilmiş.inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız canım.dualarım seninle :))

günaydın canım hiç moralin bozulmasın kantesti yaptır demiş sana emin olmak için zaten ultrasonda şuanda bişey göremezdiki.
oyüzden sen git bugün kanda gebelik yani beta hcg yaptır hem için rahatlasın hemde emin ol..
eğer hamileysen bu lekelenmler ondan ola bilir..

teşekkür ederim içim içimi yiyo valla kanda çıkarmıki daha adetim geçmedi_? bide çıkmaz die korkuyorum. ay kafam karmakarışık ühühühü ağlıycam şimdi :(

teşekkür ederim içim içimi yiyo valla kanda çıkarmıki daha adetim geçmedi_? bide çıkmaz die korkuyorum. ay kafam karmakarışık ühühühü ağlıycam şimdi :(

tatlım merhaba.benim adetten önce lekelenmelerim olmuştu ve 1 hafta öncesinde bhcg ile hamile olduğumu öğrenmiştim.bence bir an önce bhcg yaptırmalısın.inşallah sonucundada hamile haberini alırız.sevgiler

yok geçmesi gerekmez zaten varsa ve çok yeni kalmadıysan mutlaka çıkar sen hemen o testi yaptır bence..

günaydın şekerler inşallah herkes iyidir.

iyiyiyiz hayaletim casperim sen nasılsın bakalım?

tatlım merhaba.benim adetten önce lekelenmelerim olmuştu ve 1 hafta öncesinde bhcg ile hamile olduğumu öğrenmiştim.bence bir an önce bhcg yaptırmalısın.inşallah sonucundada hamile haberini alırız.sevgiler

kızlar akşam beta yaptırmaya gideceğim.. dua edin :( allahım her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :(

günaydın
canım ee yarımgün olarak başlangıç yapa bilirsin burdaki kıreşler sen nekadar istersen okadar bakıyolar
bence sende alışma döneminde yani hem senin hem begümüm yarımgünle başlat sonra duruma göre bakarsın..

kreşler, 2,3-3 yaş ve altındakiler için yarım günü tavsiye ediyorlar güldencim.
görüştüklerimin hepsi ve bir pedagog, göndermeyi düşünüyorsak, muhakkak tam gün önerdiler. daha faydalı olacakmış. orda tüm gün aktivitelerle gelişimi daha iyi olacakmış.
zaten yarım gün aktivitesinde de pek bi nevale yok. çocuk gidiyor, kahvaltı faslı, iki oyun.. pat öğlen oluyor eve dönüyor.
tam günde, öğlen uykusu ve devamındaki akşama kadar aktiviteleri var.
valla bilemiyorum, kafam allak bullak...

kızlar akşam beta yaptırmaya gideceğim.. dua edin :( allahım her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :(

dualarımız seninle arkadaşım...

kreşler, 2,3-3 yaş ve altındakiler için yarım günü tavsiye ediyorlar güldencim.
görüştüklerimin hepsi ve bir pedagog, göndermeyi düşünüyorsak, muhakkak tam gün önerdiler. daha faydalı olacakmış. orda tüm gün aktivitelerle gelişimi daha iyi olacakmış.
zaten yarım gün aktivitesinde de pek bi nevale yok. çocuk gidiyor, kahvaltı faslı, iki oyun.. pat öğlen oluyor eve dönüyor.
tam günde, öğlen uykusu ve devamındaki akşama kadar aktiviteleri var.
valla bilemiyorum, kafam allak bullak...

Yalelcim merhaba canım, nasılsın? güzel kızın için hayırlısı olsun inşallah. nedir şimdi durumun gebelik isteğin devam ediyor mu? senden öğreneceğimiz çok şey var malum :) mesela dün sıcaktan patladım ama gene de çoraplarımı çıkarmadım :)

merhaba canım iyiyim çok şükür..tatlım ben 30 nisanda kürtaj oldum ama hala adet olmadım:50:bende 15 hazirana kadar bekliycem doktora gidicem.dr.nevranın sitesinden yumurtlama hesapladım senin için.gebe kalabileceğin tarihler 8 haiziran ile 13 haziran arası diyo.sen adet bittikten sonra gün aşırı ilişkide bulun en sağlıklısı o.13 haziran tahmini yumurtlama günü olarak verilmiş.inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız canım.dualarım seninle :))

sağol canım Allah razı olsun.peki senin kürtaj kanaman ne kadar sürmüştü canım

Yalelcim merhaba canım, nasılsın? güzel kızın için hayırlısı olsun inşallah. nedir şimdi durumun gebelik isteğin devam ediyor mu? senden öğreneceğimiz çok şey var malum :) mesela dün sıcaktan patladım ama gene de çoraplarımı çıkarmadım :)

:)) aferin benim güzel arkadaşımaaaa...
çıkartma. sıcak tut kendini daima. sar sarmala oranı buranı :)

dün akşam muhabbeti oldu bizde de bu konunun.
eşim dedi ki, ''ne o, sen bıraktın valla bebek işini.. istiyorum ben hala bi bebek daha... sarıp sarmalamıyorsun oranı buranı? hayırdır? bi bildiğin mi var, benim bi bilmediğim mi var?;'' :))))

adam takipteymiş meğer benim sıcak tutma çabalarımı.... :))))))))

valla deryaf'çım, ben kararsızlık dönemime girdim yine arkadaşım.
istiyorum ama istemiyorum da aslında.
istiyorum ama cesaretim yok gibi sanki... ama neye cesaretim ok, onu da anlayamıyorum. yeniden aynı olaylarla karşılaşıp, düşük müşük yaşayıp, yeniden üzülmeye mi (tabi eşimi de üzmeye) cesaretim yok... yoksa 2. çocuğa mı cesaretim yok.... yoksa neye cesaretim yok.... valla bilemiyorum bu ara kendimi :)

şu haziranı da geçiricem. eşime çaktırmadan gizlice korunucam :)) az daha düşünücem meseleyi.
ben 2 kere daha hamile kalabilicem çünkü. sonrasına, daha fazla gebeliğe izin vermiyor doktorlar. annenin sağlığını tehlikeye düşürüyormuş fazlası. o son 2 şansımı iyi değerlendirmem lazım. hem bünyem hem psikolojim, tam tekmil hazır olmam lazım.

çok dertliyim, anlayanım yok :))) amma dökülmüşüm deryaf :)) birinin dürtmesi lazımmış bacım :)))

Back
X