Yalelcim merhaba canım, nasılsın? güzel kızın için hayırlısı olsun inşallah. nedir şimdi durumun gebelik isteğin devam ediyor mu? senden öğreneceğimiz çok şey var malum :) mesela dün sıcaktan patladım ama gene de çoraplarımı çıkarmadım :)
:)) aferin benim güzel arkadaşımaaaa...
çıkartma. sıcak tut kendini daima. sar sarmala oranı buranı :)
dün akşam muhabbeti oldu bizde de bu konunun.
eşim dedi ki, ''ne o, sen bıraktın valla bebek işini.. istiyorum ben hala bi bebek daha... sarıp sarmalamıyorsun oranı buranı? hayırdır? bi bildiğin mi var, benim bi bilmediğim mi var?;'' :))))
adam takipteymiş meğer benim sıcak tutma çabalarımı.... :))))))))
valla deryaf'çım, ben kararsızlık dönemime girdim yine arkadaşım.
istiyorum ama istemiyorum da aslında.
istiyorum ama cesaretim yok gibi sanki... ama neye cesaretim ok, onu da anlayamıyorum. yeniden aynı olaylarla karşılaşıp, düşük müşük yaşayıp, yeniden üzülmeye mi (tabi eşimi de üzmeye) cesaretim yok... yoksa 2. çocuğa mı cesaretim yok.... yoksa neye cesaretim yok.... valla bilemiyorum bu ara kendimi :)
şu haziranı da geçiricem. eşime çaktırmadan gizlice korunucam :)) az daha düşünücem meseleyi.
ben 2 kere daha hamile kalabilicem çünkü. sonrasına, daha fazla gebeliğe izin vermiyor doktorlar. annenin sağlığını tehlikeye düşürüyormuş fazlası. o son 2 şansımı iyi değerlendirmem lazım. hem bünyem hem psikolojim, tam tekmil hazır olmam lazım.
çok dertliyim, anlayanım yok :))) amma dökülmüşüm deryaf :)) birinin dürtmesi lazımmış bacım :)))