Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genciz biz genç :) yaşlanmıyoruz, yaş alıyoruz.. üstüste koyuyoruz yaşlarımızı, hepsi bu bacım :))))
allah isteyen ve bekleyen herkese, tüm kadınlara yaşatsın inşallah... gebelik de çok güzel bişey, doğurmak da çok güzel bişey, lohusalık da çok özel bişey...
ne şekilde olursa olsun, allahım hiçbir kadını yavrusuz bırakmasın inşallah...
sen de zamanı geldiğinde yavrunu alacaksın kucağına.. emin ol, inan sadece hayalet. hepsi bu. rahat bırak kendini... çok kafanı takma. takvimleri, yumurtlama günlerini, vb.. herşeyi bırak kenara.
doktorlar, kürtajdan hemen sonra hamile kalmakta sakınca görmüyorlar, böyle de yönlendiriyorlar. şahsi tavsiyem, kürtajdan sonra, muhakkak ilk adet geçsin, ilk yumurtlama gerçekleşsin ve geçsin.. sonra, 2. adetten sonra hamile kalma çalışmalarına başlanmalı. vücut da psikoloji de azıcık kendine gelmeli. motor değiliz biz, kadınız. bizim de zamana ihtiyacımız var. acele etmekte fayda yok. azıcık sabırlı olmak ve tevekkül etmek lazım diye düşünüyorum.
bir de benim malum prensiplerim vardır, şiddetle hepinize tavsiye ederim. kendinizi sıcak tutun, özellikle malum muhtemel yumurtlama günlerinizde sıcak tutun elinizi ayağınızı kızlar.
çok sevindim canım, inşallah allah meleğini gönderir bu ay göbüşüne.
ayyy inşallah canım ya valla bugün herkesin agzında bal damlıyor inşallah rabbim banada bu mutluluğu yaşamayı nasib eder
inşallah canım inşallah...
kızlarrr kürtajdan 39 gün sonra gittim bhcg yaptırdım.2.06 çıktı hamile değilim yani.en azından bunu öğrenmiş oldum.1-2 hafta daha bekleyip doktora öyle gidicem.tecrübeli anneler kürtajda bir lohusalıktır demişti.bakalım inşallah en kısa zamanda adet olurumda bende tahlillerimi yaptırırımm.![]()
zaman çok hızlı geçiyor evet.... yaşım 30'u geçti.. 31 oldum artık.
zaten biyolojik yaşım da, bisürü operasyon,vb.. sebebi ile oldukça büyüdü heralde :)
dediğin gibi çok zaman kaybetmemek lazım.
begüm de çok alıştı, her ortamda tek kişi olmaya.
anneannede tek torun, babaannede en küçük torun, hep bir numara konumunda... her gittiği ortamda, el üstünde.. en küçük bireyimiz O olduğu için, iyice aldı ipleri eline son dönemde özellikle.
ablanın örneği iyi olmuş benim için. eniştenin dediği gibi, begüm de iyice ego sahibi olmaya, ''ben merkezci'' yaşamaya doğru ilerliyor gibi. bi kardeş şart heralde :))
Ayyyy inanmıyorum ya ....
ya bisürü mesajınızı okudum, hepsine cevaplar yazdım... nerden bakarsan bak yarım saattir burda ekran başındayım :)
ama bi baktımki... cevaplarım yok ortada...
deli oldum, yapacak bişey yok :))
Kısaca, hepinizi öpüyorum... :))))
ramrod iyiyiz hayatım, benim okul koşturmacam var onun dışında keyfim yerinde:) sen nasılsın hayatım?kizlar kizlar nasilsinizzzz ozledim valla sizleri:)![]()
kızlar test negatifyok bebişim
çok üzgünüm anlatamam
ama sevindiğim taraf kistlerim temizlenmiş.... ama bebiş yuk
![]()
merhabalar, ben 1.5 yıllık evliyim. 1 yıldır hap ile korunuyordum. nisandan beri kullanmıyorum. ergenliğimden beri düzensiz regl olduğum için yine mi düzensiz yoksa bu sefer tuttu mu onu da bilmiyorum. en son 28 nisanda regl oldum. hafta başı test yaptım negatif çıktı biraz daha bekleyip bi test daha yapıcam olmazsa yine doktor yolları göründü bana... Artık bi bebiş istiyoruz galiba artık eşim de hazır buna, hapı bırak diyen oydu çünkü bana kalsa daha kullanırdım :) inşallah en kısa zamanda mutlu haberi sizlere yazarım..
kızlarrr kürtajdan 39 gün sonra gittim bhcg yaptırdım.2.06 çıktı hamile değilim yani.en azından bunu öğrenmiş oldum.1-2 hafta daha bekleyip doktora öyle gidicem.tecrübeli anneler kürtajda bir lohusalıktır demişti.bakalım inşallah en kısa zamanda adet olurumda bende tahlillerimi yaptırırımm.![]()
kızlar merhaba hepinize mutlu günler diliyorum kötü baslayan günüm iyi çok iyi gidiyo doktara gittik bugün doktarda sasırdı duruma sağ yumurtalıgım tembeldi 2 ay içinde kendi kendine düzeldi ve çok güzel gelişmiş ikiside klomen verdi yarın baslicam kısmetse inşallah bu sefer tutar doktor inşallah artık ultrasona geliceksiniz artık diye valla agzından bal damlıyodu resmen yaaaa
tusenim, şimdi baktım, evet çok pahalı olanı da varmış.
ama benim baktığım da aynı şey... az önce bi hanıma sordum burda, kullananlardan biri yanılmıyorsam..
çok memnunmuş, 2. ayında hamile kalmış. 2 yıldır denemelerdeymiş... kendi kendilerine 2 günde bir deniyorlarmış, herhangi bi yardımcı teknik kullanmamaışlar sanırım anladığım kadarıyla.
2 ay kulanmış, hamileymiş.
canım bişey söylicem sana, benim arkadaşım düşük yaptıktan sonra belirli aralıklara bhcg sine baktılar, sıfırlanana kadar takip ettiler, çapaya gitti. senin değerin sıfırlanmış mıydı?
cevabını kendin buldun işte, baksana pre seed i araştırır olmuşsun :) gönlünce olsun kuzum herşey... ben de 28 im bu arada... çikolata kisti olanlar için yaşa bakmayın yumurtalıklarınız sizden daha yaşlı diyorlar![]()
selam kızlr umarım herkes iyidir..
Deryacım açıkçası kürtajdan sonra hiç bhcg ye baktırmadım.daha doğrusu bakıldığınıda yeni duydum.o yüzden sıfırlandımı yoksa yenimiş sıfırlanmay adoğru gidiyor yoksa hamile olmayamı doğru gidiyor bilmiyorum bacım.şu an için beklemedeyim.önümüzdeki haftaya kadar bekliycem.eğer yine adet olmaz isem tekrar bhcg ye baktırıcam ona göre doktora gidicem canım.ama dün acayip şekilde sol kasığım ağrıdı.adet olucam galiba bilemiyorum.amannnnnnn boşverdim gitti..Allah ım ne zaman kısmet ederse o zaman olur.kafama takamıycam.çünkü dahada zorlaşır herşey.yaz geldi içim kıpır kıpır sağlıklıyım çok şükür.geriside gelir elbet Allah ın izniyle
bence sana bunu kim demişse halt etmiş.doktor olsa bile.sen içini ferah tut canım.benim abimin eşindede çikolata kisti var.kuzenimin eşindede vardı.aşılama ile hemen hamile kaldı ve çok şükür 2 yaşında bi danası var :))
ben de kendimi eşimin tabiriyle nadasa bıraktım :) 1 yumurta takibi yapıldı olmadı, arkasından hsg çekildi, çok şükür temiz çıktı, o nedenle geçen ay ve bu ay ekstra bişey yapmıyorum. Hayırlısı artık :) sen bir dr.a git de ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra yap kuzum bence. gerçtekten biraz oluruna bırakmak lazım.
bu kist muhabbetini tv de izlemiştim canım. moralimi bozmuştu. dediğin gibi aslında kendiliğinden hamile kalanda çok var da işte yaş unsuru sıkıntı![]()
amannn bebemm ya ne varmış yaşında yaa.kuzenimin eşide 30 yaşındaydı yani nolmuş.önemli olan psikolojik yaşımız.kendimizi daha dinç hissetmemize yol açarr.ben hiç 35 yaşındayım demem çünkü ruhum genç![]()
ama biz eşimle 2-3 tane çocuk istiyoduk bu gidişle anca rüyamızda görürüz, 1 taneyi bulursak ne ala :)))
ahh canım benimm.bende 2 çocuk hep dilemişimdir Allah tan.ama kısmet belli olmaz bu işler.benim en yakın kankamın yengesi normal yolla hamile kaldı ve ikiz doğurdu.ve sülalede de ikiz olan yok.o zaman ben sana bunda sonra sana ikizlere hamile kalasın deryaaaaaaaaaaaa diye dua edicemmmmmm![]()
keşke:) cuma bugün duaların kabulünün yüksek olduğu zamanlardan... Rabbim yardım etsin hepimize.
cevabını kendin buldun işte, baksana pre seed i araştırır olmuşsun :) gönlünce olsun kuzum herşey... ben de 28 im bu arada... çikolata kisti olanlar için yaşa bakmayın yumurtalıklarınız sizden daha yaşlı diyorlar![]()
dediğin gibi banucum, sanırım benim tatilim gelmiş :))yalel bende seni ve begümü öpüyorum.. yazdıklarını okudum bacım bence senin tatilin gelmiş, boşver şimdi bebişi falan siz şöyle ailecek tatil yapın bi at bütün stresini, sonra dönünce daha netleşir düşüncelerin, daha net karar verirsin bence.. yaz ayı tatil ayı:) ben de doktora gitme işini eylül ekime ertledim, yazı dil okuluyla keyfime göre geçireceğim. bişeye dikkate etmeden keyifle.. o zamana kadar bebiş olmazsa sonra doktora gidip artık ne gerekiyorsa yapacağım..
yaaaa yalel bende kullananların yazdıkları çok heyecanlandırdı ama asıama yaptırıcam ben bu ay acaba bende kullanabilirmiyim ki
iyiyiz yavrucum, sen nasılsın? meleğimiz nasıl acaba?selam kızlr umarım herkes iyidir..
ben de kendimi eşimin tabiriyle nadasa bıraktım :) 1 yumurta takibi yapıldı olmadı, arkasından hsg çekildi, çok şükür temiz çıktı, o nedenle geçen ay ve bu ay ekstra bişey yapmıyorum. Hayırlısı artık :) sen bir dr.a git de ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra yap kuzum bence. gerçtekten biraz oluruna bırakmak lazım.
bu kist muhabbetini tv de izlemiştim canım. moralimi bozmuştu. dediğin gibi aslında kendiliğinden hamile kalanda çok var da işte yaş unsuru sıkıntı![]()
ama biz eşimle 2-3 tane çocuk istiyoduk bu gidişle anca rüyamızda görürüz, 1 taneyi bulursak ne ala :)))