• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

hayırlı sağlıklı haberlerle gel canım iyice büyüdünüz kız siz de maşallah :) 21.haftaya gelmişsiniz bile :)
benim de bugün kontrolüm var ve ikili test sonucunu alcam Rabbim yardım etsin inşallah güzel, sağlıklı, hayırlı haberlerle geliriz(amin)
bebişimin ultrason fotosuna yorum yap bakıyım önceki sayfada foto. cinsiyet tahmini alayım senden :)

canım inş sonucun güzel çıkar bakalım doktorun cinsiyetini söylicekmi

olsun bir kızım canım dimi ya baştan aşağı süslerim artık :) zaten bizim taraf aşkla kız istiyor, kız torun yok, ablamın iki oğlu var diye :) teyzesi kokoş yapcak kızımı sanırım :) babası biraz bozulcak erkek istiyordu ama yapacak bir şey yok kendisi belirleyici nihayetinde değil mi ama :))

eğer kaçan laf atarsa sende öyle de cinsiyeti sen belirliyorsun demekki sağlam tohum atamamışsın de

umarım öyledir canım bazı hemşire arkadaşlar erken doğum yapabilirsin diyor.ve sürekli çişimi kaçırıyorum bebek aşşağıda olduğu için

sen herkesin dediğine kulak asma tatlım benim yengemde oğluna hamileyken bebeiş çok aşağıdaydı ama zamanında doğdu sen kendine dikkat et yeter bak benimki yukardada ne oldu erkenden gelmeye kalkıyo sıpa

sen sor ısrarcı ol ozaman söyler belki caım kimi doktor 16, haftadan önce söylemiyo benim doktorum söylememişti

bizim dr benden heyecanlı görürse eğer saklayacağını sanmıyorum :) ikili test için ultrasona başka yere yönlendirmişti ondan olan sonucu teslim ederken hemen sordu cinsiyet için ne dedi diye :)

kızlar napıyosunuz.
anamm benim migren krizim tuttu, 2 gün raporlu yattım evde. kapı pendcere kapalı karanklıkta vurdum kendimi ordan oraya.
valla allah düşmanımın başına vermesin, gözümü açamadım. bugün daha iyyim ama sarhoş gibiyim. el vücut koordinasyonum yok gibi. geldiğimden beri iş yerinde bir sürü sakarlık yaptım...
ve maalesef hala adet düzenim oturmadı. bugün 7. gün hala kanıyorum. bu güdişle doktor yolu gözükecek bana tekrar.

oy oy topik arkadaşlarım toplanmış hah şöle özledim valla. kaynaşın geneee..

deryafım maşallah sıpanaaa:)) valla bence erkek gibi. bayağı her yeri belli olmuş açık açık...

oğluşum iyi canım ilk defa evelsi gün akşamöa oğluşum babasına tekme vurdu.kocamın verdiği tepki hass_kt_r.ama gülmekten öldüm.çok güzeldi.bu arada söylücem selamınıxzı.haaa bide şey sorucam benim bebek hala göbeğimin altında duruyor yukarıya çıkmadı daha normalmi acaba
Tepki süper ya :)) Benim de bebiş hala aşağıda ama doktor herşey normal diyor. Hiç endişelenme her hamilelik farklı oluyor işte.

kızlar napıyosunuz.
anamm benim migren krizim tuttu, 2 gün raporlu yattım evde. kapı pendcere kapalı karanklıkta vurdum kendimi ordan oraya.
valla allah düşmanımın başına vermesin, gözümü açamadım. bugün daha iyyim ama sarhoş gibiyim. el vücut koordinasyonum yok gibi. geldiğimden beri iş yerinde bir sürü sakarlık yaptım...
ve maalesef hala adet düzenim oturmadı. bugün 7. gün hala kanıyorum. bu güdişle doktor yolu gözükecek bana tekrar.

oy oy topik arkadaşlarım toplanmış hah şöle özledim valla. kaynaşın geneee..

deryafım maşallah sıpanaaa:)) valla bence erkek gibi. bayağı her yeri belli olmuş açık açık...

çok geçmiş olsun canım benim.

Arkadaşlar ben geçen hafta doktora gittim, 6 aydır deniyoruz ama bebeğimiz olmuyor bi sorunmu var diye sordum. Doktorum muayene ederken rahim duvarın kalınlaşmış bu ay gebe kalma ihtimalin var, adet zamanının geçmesini bekleyelim dedi.
Normalde 23 kasım da olmam gerekirken 3 gündür kanamam var. Var ama sadece tuvalete gittiğimde ve şimdiye kadar hiç pıhtı gelmedi. sadece kırmızı kan ve her tuvalete gidişimde var.
Eğer üstüne görüyorsam diye ağır kaldırmıyorum, yukarı uzanmıyorum, maydanoz yemiyorum. Sağlıkocağındaki ebe söylemişti, adaçayı içmiyorum.
Sizin bana başka bir tavsiyeniz olur mu? Yatmam gerekir mi sizce?

Arkadaşlar ben geçen hafta doktora gittim, 6 aydır deniyoruz ama bebeğimiz olmuyor bi sorunmu var diye sordum. Doktorum muayene ederken rahim duvarın kalınlaşmış bu ay gebe kalma ihtimalin var, adet zamanının geçmesini bekleyelim dedi.
Normalde 23 kasım da olmam gerekirken 3 gündür kanamam var. Var ama sadece tuvalete gittiğimde ve şimdiye kadar hiç pıhtı gelmedi. sadece kırmızı kan ve her tuvalete gidişimde var.
Eğer üstüne görüyorsam diye ağır kaldırmıyorum, yukarı uzanmıyorum, maydanoz yemiyorum. Sağlıkocağındaki ebe söylemişti, adaçayı içmiyorum.
Sizin bana başka bir tavsiyeniz olur mu? Yatmam gerekir mi sizce?

sen her ihtimale karşı yat dinlen canım

Bazen hamile kalmayı beklemek beni yoruyor, keske bisey olsa diyorum, bebecigim boyle pit diye icime yerlesiverse, ben farkında olmadan. Hersey kolaycacik olsa...bir baksam hamile kalmış olsam..

Bazen hamile kalmayı beklemek beni yoruyor, keske bisey olsa diyorum, bebecigim boyle pit diye icime yerlesiverse, ben farkında olmadan. Hersey kolaycacik olsa...bir baksam hamile kalmış olsam..

merhaba arkadaşlar
aramıza yeni katılanlar olmuş. bakın bizim topikte çok hamiş var uğurlu bura yaniii :34: takılın bizee..

siyahkugu inşallah o günler de gelecek... geçmişe baktığımızda her şey yaşanmış bitmiş geçmiş olcak... sadece biraz sabır.

merhaba arkadaşlar
aramıza yeni katılanlar olmuş. bakın bizim topikte çok hamiş var uğurlu bura yaniii :34: takılın bizee..

siyahkugu inşallah o günler de gelecek... geçmişe baktığımızda her şey yaşanmış bitmiş geçmiş olcak... sadece biraz sabır.

merhaba arkadaşlar

Back
X