yavrular ben geldım uzuuun zaman oldu ama guzel haberlerle geldım evveet canlarım 1 mart saat 10 45 te oglumu sezaryenle kucagıma aldım ama cok zor bır dogum gecırdım ölüyordum uzunca yazmak ısterdım ama komsudan gırdım 2 dakka ayıp olmasın kısaca yazayım bebegımı hemen aldılar ama benım mınyon olusum bebegın kılolu olusu bende rahım agzı varısler olusturmus uklutrosonla gorulmuyorlarmıs ve dogum sırasına patlama yaptılar 4 tane parmak buyuklugunde varıs ben ılk duydum sız duydunuzmu bılmem bırden dogumhane kan ıcınde kaldı herkeste bır kosusturma benım belden asası uyusuk bısıler dönuyor ama anlamıyorum anestesı uzmanına sordum hayırdır bu ne kosusturma dıye önemlı bısı yok dedı sadece kan lazım dedı kan merkezlerı arandı pozıtıf olama sebebıyle eşimden ve görümcemden sıcak kan alındı yanı bu dunyada yıyecek lokmam varmıs yoksa dr senı kurtaramıyabılırdık dedı veb sonrada depresyona gırdım ılac alıyorum aglamaktan geberıyorum ölseydim bebegım ne olacaktı yok öyle yok böyle sonra dıyorumkı kendıme be gerızekalı aha işte ölmedın sagsın bebegın ynında falan fılan işte böyle 3 gun kaldık hastanede sonra cıktık bebegım 4 200 kg boy 55 sntım sonra eve cıktık sarılık gecırdık 1 gun hastnee kaldık ama dr gerek yok dedı bebek buyuk oldugu ıcın atlatır dedı ama ben evham yapınca tamam 1 gece kal dedı neyse sonra yok gazı yok kabızlıgı ALLAHa şikayet olmasın ama dertlerı daha cok bugunde 2.aşısını yaptırdık kılosu 5 kılo olmus boyusa 58 MAŞALLAH resmını koyarım ama komsudan gırıdgım ıcın olmuyor benım hala netım yok

aslında yazmak ıstedıgım ne cok sey var ama dedım ya inşallah zamanım olunca yzarım sızı meraktan kurtarayım dedım RABBIM herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın dualar cok önemlı arkadaslar ben hatımlerle dualarla gırdım doguma allah kımseye yasatmasın yanı canlar devlet hastanelerı hala normal dogum dıye ısrar edıyor bana eger ben normal dogum yapsaydım varya yıne allah bılır ama ölürdüm özel hastanelerde yamakta bır guzel oluyor 972 lıra ya cıktım hastaneden saglık olsun evett hadı ben kacar sızlerı cok özledım kendınıze ıyıce bakın