- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
Benim de son tarih 2 haziran ama doktor duruma bakilirsa hazirana gormeyecek gibi dedi. Eger gorurse ve gunu gecerse mecbur suni sanci ya da sezeryan olacak. Ben de bu kadar zaman dayanmisken sezeryan olmak istemiyorum sirf gunu gecti diye.aynen canim benim artik ii ce moralim bozuluyo nedensehalbuki doktor 25 inden 02 sine kadar sol beklemeler demisti ve bu gun itibariyle 39 olduk Allaha sukur ki bu haftaya kadar geldik bebegimiz daha dis ortama dayanikli olucak sicaklar da basladi haklisin huysuzluk yapicak bizim yaramazlar bende de alta kasilma sanci gibi bisiler var artik bilemiyoree
bazen bacaklarim yururuken tutukluyo ve belim agiriyor yanliz kizlar son milat 02 haziran doktor o zamana kadar olmasa 03 te gel dedi ne yani suni sanci sezeryan mi ne olucak ki o gun anlamadim :)
Aslinda kizlar aceleci olurmus senin kiz tembel cikti baksana sonuna kadar anneciginin karninda durmaya kararli
Hurma da yiyorum, is de yapiyorum, evde kicimi yere koymuyorum nerdeyse ama yokbeni görenler ooo sen bugün yarın doğurursun diyolar ama haftalardır aynı şey :) sancı olayı sanırım bizde genetik. ablam da hiç hissedemiyordu sancıyı hem de suni sancıyı bile hissetmedi, son yarım saatte hissedip doğurdu zaten :) bilmiyorum canım ne yapsak, kendimizi yollara mı vursak çılgınlar gibi gezsek mi, hurmayı kiloyla mı yesek napsak :)) bir de benim 34. haftada yaşadığım erken doğum riski yüzünden sabırsızlığım arttı, haftalardır 3-5 gün içinde doğurucam herhalde diyorum ama baksana boğa burcunu kaçırıyoruz bilep.tesi tekrar kontrol var, dr. son seferinde zorladı biraz farkettim, sanki zorla açmaya çalışıyor gibi geldi bana, zaten bundan sonra hep aç gel, uygun olursan hemen doğuma alırız, dedi. hayırlısı Rabbimden. bu arada şekerlerinde, odan da süper olmuş :) odan çok güzel hem sade hem şirin. mavinin dibine vurmamakla iyi etmişsin :)
Sen erken dogum riskini karsi nidilat kullanmistin degil mi. O ignenin bebegin dogumunu 40-41.haftaya geciktirdigini okudum birkac yerde. Kullananlar oyle diyordu. Sakin senin bebek de bunca sanciya ragmen bu yuzden gecikiyor olmasin?
Aslinda gecikme de yok gununu dolduruyor yavrucaklar ama biz sabirsiz anneler yerimizde duramiyoruz. Ne kadar cok icerde durursa onlar icin o kadar iyi. Ben bebegin irilesmesinden de korkuyorum. 3500 grami gecince sezeryan yapiyorlar. Benimki gecen hafta pazartesi 3080 gramdi ve haftada 250-300 gram almaya baslamis. Yani daha da gecikirse kilodan dolayi sikinti olur diye korkuyorum. Normal dogurmak istiyorum ben ya
Oglusumu bir ihtimal yarin genclik bayrminda bekliyorum