Bence herşey belli ne demek sıkıldım ayrılalım bu basit birşey değil ayrıca askerde olan bir insanın zaman geçirmek için size tekrar dönme olasılığı da yüksek bana bitmiş gibi geldi ve üniversite öğrencisisiniz, eğitim farkı önemli bence erkek te daha önemli zannımca
Bende onu anlamıyorum, bana eğer biterse geri dönemem dedi ilk önce giderim sonra burka diye sevgilim oldun düşündürürüm dedi. Hiç açıklama yapmadı bir andaBu kadar sevip sizden birden vazgecmesi garip geldi
19 yaşındayım ve bu kişiyi 10 yıldır seviyorum.1.5 yıl az değil tuhaf yani
O sadece boş bir sözdü onu atlattık, sonrasında hep yanında oldum.Yada bekleyemeyeceğinizi söylediğiniz için kırıldı ama siz niye beklemiyorsunuz bunu anlamadım ben
Blemedim ya hayatinda gercekten baskasi var yada sonu olmuycagini anladi seni bekletmek istemiyor olabilir.. bide askere gidince bazen dengeleri bozuluyor bu erkeklerinBende onu anlamıyorum, bana eğer biterse geri dönemem dedi ilk önce giderim sonra burka diye sevgilim oldun düşündürürüm dedi. Hiç açıklama yapmadı bir anda
Askerlikte büyük etki, birde fazla zor bir ilişki. 4 yıllık bir zamanBlemedim ya hayatinda gercekten baskasi var yada sonu olmuycagini anladi seni bekletmek istemiyor olabilir.. bide askere gidince bazen dengeleri bozuluyor bu erkeklerin
Hayat bu devam ederiz öyle böyle, biranda gelip bir anda gitmek, nasip kader diyorum..Gerçekten üzüldüm çok gençsin 10 yıldır ne temiz duygularla sevmişsindir ama geçiyor hayatta herşey sabret akışına bırak biraz baktın olmuyor yoluna devam et canım
Bnce bir sure ustune gitme derim zaten birbirinizi gercekten seviyosanz kopamazsinizAskerlikte büyük etki, birde fazla zor bir ilişki. 4 yıllık bir zaman
3 ay oldu, yazdım aradım sordum bir kez açmadı, bana anlamıyorum niye vazgeçmiyorsun dedi. Bana bir ilişkisinin olduğunu söylediğinde bende buna mutlu oldum söyledim,, çok sinirlendi bana gereksizce kızdı. İşte orda kafası dağınık diye burda ben boğuluyorum..Bnce bir sure ustune gitme derim zaten birbirinizi gercekten seviyosanz kopamazsiniz
Canim kendi haline birak hayatda hersey olcagina variyor daraltma kendini3 ay oldu, yazdım aradım sordum bir kez açmadı, bana anlamıyorum niye vazgeçmiyorsun dedi. Bana bir ilişkisinin olduğunu söylediğinde bende buna mutlu oldum söyledim,, çok sinirlendi bana gereksizce kızdı. İşte orda kafası dağınık diye burda ben boğuluyorum..
Az kaldı, bundan sonrası istemeyene gidilmez. Herşeyin hayırlısı teşekkürlerCanim kendi haline birak hayatda hersey olcagina variyor daraltma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?