Bizden olmaz

Bbk03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
10
0
1
26
1.5 yıllık bir ilişkim vardı. 4 ay önceye kadar. Bir akrabımızı seviyordum küçükken sonrasında ona bunu liseye geçince açtım ve beni sevmediğini söyledi konu kapandı bundan yaklaşık 3 yıl sonra bir anda konuşmaya başladık ve bu sefer karşılıklı bir sevği. Ünüversiye kazandım müh ögrencisiyim sevgilim ise ünü okumayıp çalışmaya başladı. Arada tartışsakta sevgisini hissediyordum bu yıl mayısta askere gitti gitmedne önce onu bekleyemicemi söyledim Ama 1 gün sonra telefonda karşılıklı ağlayarak vedalaştık. Gittiği ilk hafta görüşemedik o pazar beni aradı öyle özlemiş ki beni öyle seviyor ki. Biz iyice bağlandık bu güzel şeyler 4 ay sürdü.zmanla aramızda bağ güçlendi bir anda Bi kaç gün sonra çok sıkıldım ayrılalım dedi. Bitti dedik sonrasında ben aradım açmadı sonra ısrar ettim aradı sevdiğini ama istemedimi söyledi. Bi kaç kez görüştük istemiyorum diyor. Olmaz bizden anla felan. Bu kişi benle bir gün konuşmayınca kafayı yerdi. En son beni heryerden engelledi sevgilim var yalanını söyledi sonra beklemr bizden olmaz dedi. Sizde çabalamak boş mu birde son konuşmada yüz yüze konuşalım artık. Gelince dedi. Ama bunaldım burda sıkma beni dedi.

Bence herşey belli ne demek sıkıldım ayrılalım bu basit birşey değil ayrıca askerde olan bir insanın zaman geçirmek için size tekrar dönme olasılığı da yüksek bana bitmiş gibi geldi ve üniversite öğrencisisiniz, eğitim farkı önemli bence erkek te daha önemli zannımca

Belkide, ben ona göre daha sakin birisiyim ailemin kabul etmiceni söyledi birde zaten hayallerimiz. Ama konuşmalarda hiç Bi zaman kesip atmadı hep böyle kesik cümleler arkadaşlarımla konuşmuş ilerde üzülücrk vazgeçsin diye. Ama eğitimde büyük etki.

Yada bekleyemeyeceğinizi söylediğiniz için kırıldı ama siz niye beklemiyorsunuz bunu anlamadım ben

Bende onu anlamıyorum, bana eğer biterse geri dönemem dedi ilk önce giderim sonra burka diye sevgilim oldun düşündürürüm dedi. Hiç açıklama yapmadı bir anda
Blemedim ya hayatinda gercekten baskasi var yada sonu olmuycagini anladi seni bekletmek istemiyor olabilir.. bide askere gidince bazen dengeleri bozuluyor bu erkeklerin

Gerçekten üzüldüm çok gençsin 10 yıldır ne temiz duygularla sevmişsindir ama geçiyor hayatta herşey sabret akışına bırak biraz baktın olmuyor yoluna devam et canım

Gerçekten üzüldüm çok gençsin 10 yıldır ne temiz duygularla sevmişsindir ama geçiyor hayatta herşey sabret akışına bırak biraz baktın olmuyor yoluna devam et canım
Hayat bu devam ederiz öyle böyle, biranda gelip bir anda gitmek, nasip kader diyorum..

Bnce bir sure ustune gitme derim zaten birbirinizi gercekten seviyosanz kopamazsiniz
3 ay oldu, yazdım aradım sordum bir kez açmadı, bana anlamıyorum niye vazgeçmiyorsun dedi. Bana bir ilişkisinin olduğunu söylediğinde bende buna mutlu oldum söyledim,, çok sinirlendi bana gereksizce kızdı. İşte orda kafası dağınık diye burda ben boğuluyorum..

Canim kendi haline birak hayatda hersey olcagina variyor daraltma kendini

10 senedir seviyorsunuz, 1,5 senedir birliktesiniz, askere gidiyor , seni beklemiycem diyorsunuz.garip.neyse zaten yaşınız küçük daha, akrabaymışsınız da.yoluna bak sen.

Beklemeyeceginizi soylemissiniz oda umudu kesip gitmis senden sogumaya odaklamis bence kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…