- Konu Sahibi Lebensfreude
-
Mesajınız 'ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme' bölümüne taşındı ve yeni bir konu olarak düzenlendi.. Bilginize..
Teşekkür ederim....
İnşallah sıcacık birer yuvaya kavuşurlar..
Çok güzeller
Şansları bol olsun..
yavrum yaaaaaa ne tatlı şeyler onlar... nerdeler ben istiyorum sahiplenmeyi..
Eki Görüntüle 702879 Eki Görüntüle 702880 Eki Görüntüle 702881 Eki Görüntüle 702882 Eki Görüntüle 702883 Eki Görüntüle 702884
Bu bıdıkları çaresiz bir şekilde su deposunda buldum anneleri yok,biberonla besleniyorlar şimdilik birbirlerini çok arıyorlar yapışık vaziyetteler.Fakat biraz büyüdükten sonra sizlerden onlara sıcak bir yuva verebilen olursa benden mutlusu olamaz,evde üç yetişkin kedim daha var ve baya zorlanarak seve seve ilgileniyorum.Lütfen arkadaşlar aklınızın bir köşesinde bulundurun almak isteyen olursa çok daha rahat bir yaşamları olur....
Oyy...Ben bunları yerim yerr...Ben küçükken bile kedi hastasıydım.Sokaktaki kirli,sümüklü kedileri bile kucagıma alıp severdim :)) Annem çıldırırdı tabi :9
Çocuklarımda çok seviyor kızım köpek istiyor oğlumda kedi..Ama ben hiç evde hayvan beslemedim balık ve kuş dışında yani yapabilirmiyim,nasıl olur hiç bilmiyorum.Aldığım zamanda sonuna kadar ilgilenmeliyim tabikide..
Aklımda olsun,eğer niyetlenirsem birini almak isterim canım..Şimdi ayırma ama onları yazık yaa.ben çok üzülüyorum böyle durumlara yavrularım nasılda birbirlerine destek olup yapışmışlar
cnm ben bir tanesini almak isterim ankaradayım ben bu bebekler nerede
Pek de güzeller , maşallah .
Maalesef şehir olarak bana uzaktasın canım.
Ben seve seve alırdım.
Bunlar çok pofuduk
Ya Megciğim bunlar koca göbüşli oldular evini içinde kaybediyorum bunları çok hızlılar, bir kaza olmadan bir kalıcı yuvaları olsa.......Sizinde evcil hayvanlarınız var mı?
çok tatlılar yaa bende yakın zaman kadar bir kedi sahiplenmek istiyordum gerçi hala düşünüyorum ama ne bileyim bakabilirmiyim bakamazmıyım sıkıntı olurmu karar veremedim bir türlü alacalı olana bayıldım ne yapsam dişimi erkekmi bu afacanlar...
cnm kediler kendilerine bakarlar su mama ve kumlarını temizlenen gerekiyor günlük 10dk bile sürmez bi de almak istiyorsan 2 sini ayırma baksana ne kadar birbirlerini seviyorlar
Maşallah onlara
Bizim de 6 buçuk yaşında bir pisimiz var Allah ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?