Bize artık bir mucize gerek

[/B][/FONT]
annemlere de pek bişey anlatmam aslında çook yüzeysel yani.şimdi dır dır dır sorup duracakalr.gene anlatmıcam kafa dinlemeye geldim dicem.hakkatende öle.evi terkettiğim falan yok az önce yatarken ben bi kaç gün kalıcam dedim önce hayır falan dedi ama ısrar ettim tamam dedi.ev resmen üstme üstüme gelio artık.hatta işi abartıp 1 hafta şehir dışında halamda mı kalsam die düşünüyorum.bgn tel.de gel bak gezelim die çağırdı halacım..
off canım yaa aslında iyide bi fikir değil annenlerde kalman...şöyle derdini dökebileceğin..konuşabileceğin kimse yokmu yatılı kal demiyorum varsa öyle biri onunla paylaş güzelim anneyede herşey anlatılmıyoo yaa anlatamıyosunda zaten amannn...allah yardımcın olsun güzelim inşallah bu nlar eskide kalır

pekii bu evlilikten beklentiniz nedir??
aslında çözülmeyen değil de adı belli olmayan
bir sorununuz var gibi geldi bana...
belki bende tekrarlamış olacağım ama
eşinizle kararlı bir şekilde konuşmanız ve
bir karara varmanız şart....
bu şekilde bir evlilik yürümez arkadaşım...
mucize ne olabilir ki,sizin evliliğiniz kurtaracak...!
sonunu göremediğiniz bu evlilik için
sakın çocuk düşünmeyin derim...
zor bir durum ama arada sevgi,saygı varsa
düzelir diye düşünüyorum...
biraz ayrı kalmak size de,eşinize de iyi gelecektir...
sevgiler...

canım yaa senin yerine kendimi koydum da düşünmek bile canımı acıttı inan. şu an hissettiklerini anlıyorum anlamaya çalışıyorum daha doğrusu.
aslında sana da kızmıyor değilim. bulunmadık hint kumaşı değil ya neden bu kadar poposunu kaldırmasına izin veriyorsun ki. boşanmak sevdiğinden ayrı kalmak inan çook zor bilirim ama heppp mücadele eden sen olduğun halde kocan koca bir hiç .söyler misin arkadaşım ne için yada kim için mücadele ediyorsun ki. maddi sıkıntı demişsin. üni okudum ama işsizlikten sekreterlik yapıyorum. zor olur ama bi şekilde bişiyler bulabilirsin. kendine saygın olsun biraz. sen onun gibi bi insandan çok değerlisin. lütfen silkelen ve kendine gel. ona kaybetme duygusu yaşat ya adam olur yada umursamazsa yol ver gitsin. dünyaya ikinci bi kere daha gelmek için ne yazıkki şansımız yok. hayat bi gün o da işte bu gün. kendine gel arkadaşım yaaaa. biz bu kadarını hakemiyoruz. şöle yap böle yap demeyeceğim görüyorum ki yapılması gereken herşeyi yapmışsın. artık çaba filanda gösterme bırak o senin için delirsin kafayı yesin . çok sinirlendim arkadaşım ama hep söylüyorum evlilik hayatı paylaşmak için yapılır sen ben değil biz olabilmek bi bedende iki kişi birleşmek (cinsellik anlamında değil)için yapılır ama malesek eşinden ne köy olur nede kasaba.
çok iyi düşün hemde çok.

çok sağol cornelia.evet dedim zaten bende hırçınlaşıyorum die ama artık kaldıramıyorum.heleki şu son 6 aydır iyicene can çekişir hale geldik.eşim çok geniş bir adam.çıkarım gezerim tozarım arayıp bi kere sormaz bile.akşam mesela bişey eksik almam lazım veya çok canım sıkıldı al arabayı sen al veya çıksanıza arkadaşlarınla falan.ama nie yaa.....aldattığını düşünmüyorum bile ama bu kadar umursamaz oluşu hiççç merak etmemesi,kıskanmaması,daha neler neler yaaa.....:1no2:

bunu genelde kadınlar kullanır ama bizde eşim kullanıyor yani cinselliği.bişey olsun çeker hemen kendini.ben çookkkk reddedilmişimdir!ama ben asla reddetmedim.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.bide beni bununla suçlamasın die hiç çekmedim kendimi bugüne kadar.o yüzden cinselliği kullanarak düzeltebileceğim bi durum yok artık.adam bu akşam bir süre böyle uzak kalalım hissetmiyorum dedi.daha ötesi yok yani.şu an yazzdıklarım o kadar yüzeysel ki tahmin ediyorsunuzdur...

bilemiyorummm..her yolu denedim çeşit şekillere girdim,değiştim ama eşim zerre değişmedi.kendini düzeltemedi...

Seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki canım :((( 8 senelik evliliğimde yaşadıklarımı anlattın sen bana. Aileme anlatmıyordum bende ama ne büyük hata yapmışım sonradan anladım. Ve ben eminimki bunlar binde biri bile değildir yaşadıklarının. Cidden çok zor bir durum. Nacizane bir kaç şey söylemek istiyorum sana.
Önce yaşadıkların için kendini üzmeyi bir tarafa bırakacaksın bitanem. Çünki sen üzülsende üzülmesende su akar yolunu bulur canım. Toparla bi kendini. Daha sonra KAFANI DıNLEMEK VE ÖNÜNÜ GÖRMEK ıÇıN SALıM KAFAYLA DÜŞÜNEBıLMEK ıÇıN ailenin yanına gidebilirsin mesela yada halana gidebilirsin. Ama bu arada eşinle mümkün olduğunca görüşmemeye çalış derim. Doğru düşünebilmen ve sorunlardan biraz olsun uzaklaşman için bu gerekli diye düşünüyorum. Kafanı dinlerken ise düşünmelisin. Evliliğin için eşin için yuvan için elinden geleni yaptın mı? Eşine gereken değeri verdin mi? Cidden ama cidden senden kaynaklanan birşeyden dolayı mı yoksa eşinden kaynaklanan birşeyden dolayımı eşin böyle davranıyor sana ? Eşinin sorunları varmı borcu harcı ? Çünki bazen erkekler birşeyler söyleyemez eşlerine kendi içlerinde halletmeye çalışırlar bu şekilde seni üzdüğünü bilmez anlamaz bile. Ve bu cinselliğine bile yansır. Düşün bitanem. Ve bir an önca iş sorununu hallet. Ekonomik özgürlüğünü eline almaktan ziyade benim düşündüğüm öncelikle senin ruhsal durumun. Eğer bir işte çalışırsan sorunlara bakış açın çok daha farklı olur, bazen aklına bile gelmez, tabi ekonomik özgürlükte bunun güzel ve kadında olması gereken bir unsuru. Bu şekilde sorunları hemen halletmeyi değilde zamana yayarak halletmeyi deneyebilirsin. Elinden gelen herşeyi yaptı isen ve hala daha düzelmiyorsada yapacak birşey yok derim. Benim şahsi düşüncem bu evlilik çok sürmez. Ama ilk öğrenmen gereken şey RUH SAĞLIĞINI korumak. Kendine dikkat etmelisin. Üzüntü stres her hastalığın başlangıcıdır unutma. Sende dua et bizlerde dua edeceğiz burdan arkadaşların olarak. Kendine iyi bak canım. ıyi haberlerini duymak sevindirir bizleride. Kal sağlıcakla...

Son düzenleme:
çok sağolun arkadaşlar..çok güzel ve iyi yazmışsınız.hayat işte böyle anlamsız geliyor.burada birbirlerine aşık çiftleri okudukça hayranlık duyuyorum.evet artık psikolojim berbat.herkese güçlü görünmekten artık yoruldum ve çökmek üzereyim.uyku denen bişey kalmadı.günde 3-4 saatten fazla uyuyamıyorum.doktora gitmek istiyorum eşim istemiyor asla kabul etmiyor yaaa.belkide yapılabilecek en son çare bu ama yanaşmıyor.bıraktım bende mücadeleyi.başka türlü yapıyorum.sigaraya sarıldım ne güzel azaltmıştım günde 1 paketi geçiyorum.burada daha fazla zaman harcıyorum.buraya girmemede çok kızıyor.aşağılıyor hatta.buralara kadarmı düştün dertlerini millete nasıl anlatıyorsun diyor.girmiş ve ne yazdıysam bulmuş okumuş.belkide üye bile olmuştur.bilemiyorum.umurumda değil açıkçası.bunca sorun varken onun buna takılması pekte beni ilgilendirmiyor.

çocuk şu an için asla düşünmüyorum.zaten onun yüzünden martta düşük yaptım allak bullak oldum.zaten en son darbeyi o vurdu.tüm özel günlerimi alt üst etti ama bu seferki beni iyice tiksindirdi.

akşamüstü gidicem annemlere,noldu die sordu yok bişi anne ya sorma kafamı dinlicem dedim.peki dedi ama o da kahroluyo.yapabileceğim bişi yok.seheryıldızınında dediği gibi mesleğim var üniversite okudum ama kriz nedeniyle mesleğimi sevmeme rağmen yapamıyorum.sekreterlik yapıcam herhalde.istemicek karşı çıkacak dokunacak ona ama artık umrumda değillll

ya bu erkeklere ne oluyo.herşey bir tarafada bu cinsel isteksizlik neden:kızgın:
bilmiyorum ben evliliğimde eşimden böyle birşey görmediğim içinmi acaba bana anormal geliyo.benimde sorunlarım oluyo eşimle kavgalarımızda enson dün çok kötü tartıştık çok kırdı beni ama buna rağmen dün ben yanaşsam adam yok demiyecekti.benden yüz bulmadı yani ne olursa olsun en büyük kavgayıda etsek eşim asla cinsellikten vazgeçmez küs de kalmayız:1no2:
belis umarım herşey yoluna girer ama senden her anlamda böyle uzak durması içimden gelmiyor demesi hiç hoş değil.herşeyi iyi düşün derim bena.s

dalıp dalıp gidiyorum zaten.neredeyse başka hiçbişi düşünmüyorum.benim düşündüğümün yarsısı kadar o da düşünseydi zaten böle olmazdı.herşeye tamam ama bir kadını elinin tersiyle itmek o kadar ağır ki.o zaman zaten düzeleceği varsa da düzelmiyor.ne ruhen ne bedenen sevildiğini hisssetmiyorsun.bir kadın olarak ne büyük bir acı.kendi halime o kadar acıyorum kii

İnsanın bir mesleği olup da çalışamamak bunalıma sürükleyebilir. keşke bir işte çalışabilseydiniz. Bunları düşünüp üzülmeye zamanınız olmazdı, oyalanırdınız en azından.
Eşiniz aynı tavırları takınmaya devam ettiği sürece terapinin bir işe yarayacağını sanmıyorum.

evet haklısın işim varken daha bi rahattım ama gene oluyordu bu şekil şeyler.o zmanda işteki verimim kaçıyordu,hesaplarda şaşırıyordum,en unutulmayacak şeyleri unutuyordum,birilerine çatıyordum,uyuyamayınca geç kalıyordum,araba kullanırken kaza yapacak hatalar yapıyordum..çok zor çookkk.zaten tedaviye yanaşmıyor çok uğraştım kendide diyor bize 2-3 terapi yetmez 1 yıl uğraşabilir doktor bizle diyor.napacağımı şaşırdımm

Çok üzgünüm ... Bence de annenize gidin ve eşiniz terapiste gitmeyi kabul edene kadar da dönmeyin..

Evliliğinize bir şans daha vermeyi sadece SıZ değil , eşiniz de istediği müddetçe kurtulur..Tek taraflı terapistle olmaz bu iş.. Kaldı ki sorun sizde değilken...

Evlenince sevgi , saygı , ilgi bitmesi zaten en büyük sorun.. Evliliği ayakta tutan başka ne var ki...

yok o kadar uzatabileceğimi pek sanmıyorum ama bi kaç gün ii gelecek.öyle şart koşarsam evi terketmiş konumunda ben olacağım.terketmek değil benimki sadece bikaçgün görmek istemiyorum onu.öyle yaptırımlarlada uğraşacak halimde yok ayrıca.cidden kalmadı.içim tükendi artık kimseyle başedemicemm

hem evlilik hem sen tükenmişsin gerçekten.. sizin iş mucizeyle filan da olmaz pek.. adam değişmiyo yani, iki kere iki dört bu kadar.. peki sen bi karara varmak için neyi bekliyosun? veya böyle rölantide gitmek daha mi iyi şimdilik? sanırım kilit nokta ne istediğine karar vermen.. ondan sonra kendine bi yol haritası çizebilirsin ancak.. ne demişler, gideceği limanı bilmeyenlere,hiç bir rüzgar fayda etmez..

valla canım ev aıle huzursuzlugu cok zor.anlıorum.ınan kelın merhemı olsa kendı kafasına surecek.azcık burda dagıtıorum kafamı.ama sana tek bı soru sormak ıst.bızımkısı belkı sızın kadar kopmus degıl cok sukur. amasevgının saygının ılgının merhametın olmadıgı yerde senın ne ısın var be arkadasım

çok sağol cornelia.evet dedim zaten bende hırçınlaşıyorum die ama artık kaldıramıyorum.heleki şu son 6 aydır iyicene can çekişir hale geldik.eşim çok geniş bir adam.çıkarım gezerim tozarım arayıp bi kere sormaz bile.akşam mesela bişey eksik almam lazım veya çok canım sıkıldı al arabayı sen al veya çıksanıza arkadaşlarınla falan.ama nie yaa.....aldattığını düşünmüyorum bile ama bu kadar umursamaz oluşu hiççç merak etmemesi,kıskanmaması,daha neler neler yaaa.....:1no2:

bunu genelde kadınlar kullanır ama bizde eşim kullanıyor yani cinselliği.bişey olsun çeker hemen kendini.ben çookkkk reddedilmişimdir!ama ben asla reddetmedim.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.bide beni bununla suçlamasın die hiç çekmedim kendimi bugüne kadar.o yüzden cinselliği kullanarak düzeltebileceğim bi durum yok artık.adam bu akşam bir süre böyle uzak kalalım hissetmiyorum dedi.daha ötesi yok yani.şu an yazzdıklarım o kadar yüzeysel ki tahmin ediyorsunuzdur...

bilemiyorummm..her yolu denedim çeşit şekillere girdim,değiştim ama eşim zerre değişmedi.kendini düzeltemedi...

saskınım tıpkı benim yasadiklarim... eksigi yok fazlasi var...
diyecek cok fazla birsey bulamiyorum. bende de aynisindan var,ayni cikmazlara biz de girdik ve hala zaman zaman giriyoruz...
degismez,degismeyecek de canim...benim esim son zamanlarda biraz daha duzeldi ama bencilligi egoistligi genisligi hep ayni..sadece ben sabrediyorum. ya bu deveyi gudecegiz ya bu diyardan gidecegiz...
Allah yardimcin olsun

of ya çok zor bi durum hakketten sende kendini çok üzme birazcık geniş ol eminim eşinde üzülüyodur ama senin gibi her dakka düşünmüyor bundan eminim
canım halana gitmen daha uygun olur biraz açılırsın
ama eşin değişecek gibi değil yanibu ne umursamazlık bu ne özgüven anlamadım yaa
erkekler çok akıllı biliyoki türkiye koşullarında bir kadın sırf bu nedenlerle boşanmaya kalkarsa suçlu görülür o yüzden bu ilgisizlik sevgizilik
halbuki illa fiziki şiddet yada aldatma şart değil mutsuz evlilik için ilgşizlik sevgisizlik en kötü şey

dalıp dalıp gidiyorum zaten.neredeyse başka hiçbişi düşünmüyorum.benim düşündüğümün yarsısı kadar o da düşünseydi zaten böle olmazdı.herşeye tamam ama bir kadını elinin tersiyle itmek o kadar ağır ki.o zaman zaten düzeleceği varsa da düzelmiyor.ne ruhen ne bedenen sevildiğini hisssetmiyorsun.bir kadın olarak ne büyük bir acı.kendi halime o kadar acıyorum kii

bende bunu anlatmak istedim canım.ben 7 yıllık evliyim.benimde eşimle sorunlarım oldu.beni çok kırdığı zamanlar oldu şimdide oluyor ama hiçbir zaman bana karşı cinsel anlamda soğukluğu olmadı:1no2:ben hep eşimin beni sevdiğini hissettim.belkide bunun için ona çok kırılsam bile vazgeçemiyorum ondan
birde şundan emin ol canım bedenen eşini seven erkek ruhende seviyordur.a.s
kendini yıpratma canım umarım herşey yoluna girer

Rabbim en kısa zamanda seni doğru yola iletsin..doğru mutlu olacağın kararlar verirsin inş..inş o dediğin mucize olur ve mutlu olursun canım..:Saruboceq:

seni çok iyi anlıyorum canım b, gercek varki değiştiremiyoruz işte eşlerimizin huylarını sabit fikirlilik olunca

Back
X