Bize artık bir mucize gerek

bazı insanlar daha gamsız yaşar belki eşinde onlardandır sende bi süre onun sana davrandıgı gibi davran ona
benim ne evliliğimde nede hayatıma bi problem yok çok şükür ama ben bile bazen o kadar bunalıyorumki belki çalışman iyi olur kafan dağılır şu an çalışmıyorum evlilik şehir dışına çıkmak falan şimdi çocuk hayat hep aynı olunca küçük şeyler bile gözüme batar halde geldi belki sende bunladan sıkıldın aslında eşin izin veriyorsa tek tavsiyem çalışman eminim çok iyi gelecek sana

annemde ancak 1 gün kalabildim içim el vermedi bende böleyim işteee...akşam aradı özledim hadi gel nolur die.onun için eve gelmedim içim el vermediği için geldim ama işteee...eşimin artık üzerine yapışan öyle huyları varkiii.ne yapsam değişmiyor değişmiyor.gitsemde,kalsamda,konuşsamda,sussamda,anlatsamda bu adam böleee.o belki özellikle yapmıyor ama yaptıkçada ben üzülüp kırılıyorum.10 yıldır tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz.sanırım tanıyamadı yada cidden işine böylesi kolay geliyor.

annemde ancak 1 gün kalabildim içim el vermedi bende böleyim işteee...akşam aradı özledim hadi gel nolur die.onun için eve gelmedim içim el vermediği için geldim ama işteee...eşimin artık üzerine yapışan öyle huyları varkiii.ne yapsam değişmiyor değişmiyor.gitsemde,kalsamda,konuşsamda,sussamda,anlatsamda bu adam böleee.o belki özellikle yapmıyor ama yaptıkçada ben üzülüp kırılıyorum.10 yıldır tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz.sanırım tanıyamadı yada cidden işine böylesi kolay geliyor.

canım sana bısey soylıyeyım mı neden bukadar hayal kırıklıgı oluo bılıo musun sevgılık donemınde bız onları gormek ıstedıgımız gıbı goruoruz olmasını ıstedıgımız gıbı dAvranıoruz oyle kabullenıoruz.daha sonraysa aaa neden bole onceden bole degıldı fılan ama aslında adam hep aynı gormek ıstedıgımız gıbı gordugumuz ıcın asıl karakterını mızacını huylarını gormezden gelıp es gecıoruz.sonuc buyuk bı hayal kırıklıgı

arkadaşlar benimde burada yaptığım yorumlarda sorunlu bir evliliğimin olduğunu belki bilirsiniz.ama şu son 15 gündür iyicene ipler kotu kopacak.eşimle bu son olayda öle kavgamız falan yok ama sürekli gerginlik ve artık konuşmuyoruz.ikimizde gergin.artık pes ettim.eşim bana karşı her anlamda çok ama çok ilgisiz.çevremde çok sevilen sayılan beğenilen biriyim.ama eşimle bir tek onunla anlaşamıyorum.sorunlarımız şu 3 yılda o kadar büyüdü ki artık ikimizde çıkamıyoruz işin içinden.ne sorarsanız var aslında.3 yılda hertürlüsünü yaşadık kavganında küslüğünde.ben 1-2 kez gittim terapiste ama benim tek gitmem bir işe yaramadı illaki doktor onuda istiyor o da reddediyor gitmeyi.

boşanmaya yanaşmıyor,anlaşmaya hiç yanaşmıyor.artık deliricem yaaa..konuşuyoruz 2 gün sonra gene aynı.ne sevgi kaldı ne saygı ne ilgi ne merhamet.iki yabancı bile daha seviyeli yaşar bir evde.ev artık üstüme gelmeye başladı.yarın sabah annemlerde kalıcam 2-3 gün bunaldım iyice.kocamın ilgisizliği sevgisizliği beni tüketti artık.bu kadarını haketmemiştim.bişeylerin düzelmesi için sadece mucize gerekli ama sadece.konuşarak hallolmuyor.konuşmasak büyüyor.ne yapacağımı bilmiyorum kafam bomboşş
cnm dertlinin halinden yaşayan daha iyi anlar aynı dert bende ama bizde hakarette var artı 2 de çocuk senin çocugun varmı bilmiyorum ama çocuk olunca ayrılmakda zorlaşıyor

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum.Oldukça yoğun bir şekilde ama.Bizim altta yatan problemde bebek özlemi 11 yıldır çekiyoruz..ışin kötüsü asıl problem eşimde olmasına rağmen ne tüp bebeğe yanaşıyor nede adam gibi davranmaya..maalesef bende kararsızlıklar içinde çekiyorum..Ama benim iyi bir dayanağım var çalışıyorum.ınan bana evde otursaydım daha çok kafamda kurar ve belkide kafayı yerdim.Sana, yaşadığın sorunla ilgili bir tavsiyede bulunamasamda (kelin melhemi olsa başına sürer misali) kendini rahatlatman için naçizane tavsiyem kendine uğraş bul.düşünmeye fırsat bulama.Yani çalışabilsen çok rahatlarsın...Sana allah sabır versin diyorum canım...

Back
X