Eşinin huyu zaten boyleimis sen yillarca idare edip gormezlikten gelmissin. Artik onu idare etmekten yoruldugun icin gozune batiyorhuzurlu hayat icin ya yine boyle gormezden gelip idare edeceksin veya en ufak hatasinda tartismada hakkini savunup pes etmeyip ikinci ucuncu umursamazliklarini engelleyeceksin .ozaman senin bir umursamazsa bir dahaki sefere tartismalardan bikip pes edip sorumlulugunu yaparGünaydınlar kk..
Uzatmadan direkt anlatıyorum. Oğlum sömestr tatiline girince biz de oğlumla birlikte memlekete geldik eşim çok işim var diye izin almadı.
Dün akşam konuştuk bekar bir iş arkadaşıyla (ismini bilmediğim ki arkedaşlarını çok bilmem) ps oynayacaklarmış.! Bir şey demedim,sadece bu oyunlardan hoşlanmadığımı söyledim,telefonla cıvıl cıvıl konuştu benle,ortamlara girmiş ergen çocuğun annesiyle konuşması gibi. aramadım o da aramadı zaten erken uyumuşum
Biz oradayken işi gücü bitmez,Her akşam mesaiye kalır buraya gelmeme nedeni de işlerinin yoğunluğuydu güya..gider gitmez bir anda işlerini yola koyar oldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama durum bu.
Bir şey söylesem kıskançlık eden,boğan olurum, demogojide üstüne yoktur haklı çıkma ustası..
Evet.. oyunların bir sürü olumsuz etkisi var şimdi burda açıklamak istemediğimgelmek istememiştir belki yani eşin seni zorla kendi ailesinin yanına götürse iyi mi?
yapışık değilsiniz sonuçta, napsın yani gelemedim diye oturup dertlensin her gün işten ayrı vakit geçirmesin mi?
ps play station mu? neyinden hoşlanmıyosun ?
Açıklayın neymis cidden merak ettim ben.Evet.. oyunların bir sürü olumsuz etkisi var şimdi burda açıklamak istemediğim
eşiniz 13 yaşında mı?Evet.. oyunların bir sürü olumsuz etkisi var şimdi burda açıklamak istemediğim
Nerden bildinizeşiniz 13 yaşında mı?
Ps de ne var sanki adam kötü yola gittim bağımlılık olmadığı sürece gayet keyifli. Eşimle arada bir biz de kafeye gidip oynuyoruz inanın bi oynarsanız siz de keyif alırsınız. Tabi saymak istemediğiniz zararları arasında dövüş oyunlarındaki seksi kadınlar ise bilemem
Kocaman insanlarsınız nihayetinde nerede kaç dakika olacağını bilmeli.
Anladığım kadarıyla siz varken işe kapanıyor yokken eğleniyor diye kızıyorsunuz. Bence iş çıkışı beraber onun sevdiği şekilde eğlenmeyi deneyin severseniz devam sevmeseniz yeni şeyler keşfedersiniz.
İyi tatiller diliyorum kafanıza takmayın hiç
Oyundaki hatunları cidden sexy yapıyorlar ama ya
Fenaaa ellerinde kırbaçlar...fantazi kıyafetler onlardan sorulur
Bende mi yasaklasamkıskandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?