Bize gelince böyle

Oyunun size ne gibi bi zarari var ki kumar degil kari kiz degil icki degil uyusturucu degil kaynana gorumce gibi bi belada degil adam kendi halinde vakit geciriyor siz yokken ne var bunda
Otogarda hazir ol da mi beklesin siz gelene kadar

Siz aslında biz evde olsak birşey yapacak zaman yok biz olmayınca zaman çok diye kızıyorsunuz

Ama evde kimse olmayınca insan eve gelip oturmak istemiyor yani o arkadaşı siz evdeyken oynayalım dese eve gideceğim der belki de evde kimse yok geç saatte de olsa takılması normal

Lakin arkadaşın bekar olması neden sorun arkadaşlarımı evli bekar diye kategorize etmiyorum ama evli çocuklu bir kadın olarak bekarlar ile saatlerim uymuyor

Evde kimse olmasa akşam çıkalım diyen bekar arkadaşıma asla hayır demem zira başka zaman fırsat olmuyor zaten

Siz aslında biz evde olsak birşey yapacak zaman yok biz olmayınca zaman çok diye kızıyorsunuz

Ama evde kimse olmayınca insan eve gelip oturmak istemiyor yani o arkadaşı siz evdeyken oynayalım dese eve gideceğim der belki de evde kimse yok geç saatte de olsa takılması normal

Lakin arkadaşın bekar olması neden sorun arkadaşlarımı evli bekar diye kategorize etmiyorum ama evli çocuklu bir kadın olarak bekarlar ile saatlerim uymuyor

Evde kimse olmasa akşam çıkalım diyen bekar arkadaşıma asla hayır demem zira başka zaman fırsat olmuyor zaten
İlk satır ben.. tam olarak bu..
Bu arada bazı mesajlar hakikaten güldürdü :)))

İlk satır ben.. tam olarak bu..
Bu arada bazı mesajlar hakikaten güldürdü :)))

Anlıyorum ben sizi

Ama eşin akşam 8 de eve gelince çıkmak vs istemiyor ama kimse olmayınca da 8 de eve gelmek istemiyor

Eşim sıkılıyorum siz yokken diyor iki gece olmadığımızda bile bir atraksiyon peşinde

Biz varken bazen akşam 10 da yatakta

Biz oradayken işi gücü bitmez,Her akşam mesaiye kalır buraya gelmeme nedeni de işlerinin yoğunluğuydu güya..gider gitmez bir anda işlerini yola koyar oldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama durum bu.
Size vakit ayırmıyor sürekli çalışıyormuş gibi yapıyorsa haklısınız.

Oyun bagimlisiymis benim eşim evlendikten sonra anladim. Ilk zamanlar çok üzülüyordum ben ona yetemiyor muyum niye sürekli oyun oynuyor diye. Ama bana da ilgisini sevgisini hic eksik etmezdi ve çok mutluyduk. Simdi de oynuyor ama ondan bile keyif almiyor bana ilgi de gostermiyor depresyonda çünkü. Bırakın oynasın eger evliliginizde mutluysanız dert etmeyin..

Back
X