Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

olsunn o bile çokk dermişimmmmmm delikafadulden

şaka bi yana insna yalnızlığa alışınca uzun süreli yatılı misafirler ağır geliyo yaa boshayallersmile
Öyle oluyor ama biz buraya geleli neredeyse 2 sene olacak,il kdefa geliyorlar.Yani evlendiğimden beri sık gelmezler zaten,birde fazla kalmazlar.E bu kadarda oğullarının evine gesinler artık.Birde bu kez ihtiyacımız var onlara,gelmeseler darılırdım,eşimin yardıma ihtiyacı olacak çünkü.Benimde tabi,özellikle biz çağırdık yani..

Son düzenleme:

evet canım tek başına hastalıkla uğraşmak manevi olarak yıpratıyo insanı
evde büyük birinin olmasıda güzel oluyo
bende kaynanama gel derim hep kafamız sarar ama işte kaynatam yollamaz pek geldimide 1 hafta zor tutuyoruz o kadar yolu gelipde azcık kalınca olmuyo. en iyisi siz gelin diyolar artık kaydirigubbakcemile3

neyse kızçeler ben kaçayım
pilavımla salatayı yapayım sofrayı kurayım gelir aşkitom 1 saate herhal

afiyet olsun kusumm bu arada komsumada vermiştin yaptıklarımdan bayılmışlar ellerine saglık kuzusummm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar forumu bir süredir takip ediyorum ama burayı şimdi farkettim.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim

selam hanımlar,
size bişey danışmak istiyorum. erkek arkadaşımın ailesi memleketinde yaşıyor. istanbulda çalışıyor o da. burda kuzenleri var. halası gelmiş. benimle tanışmak istiyorlar. 2 yıl oldu birlikteliğimize. ailesinden herkes biliyor beni. sizce gitmeli miyim, gidersem çok mutlu olur benimki. ben de düşüneyim dedim.
sizce tanışmam nasıl olur. kararsız kaldım.

bence git derim canım sonucta halasımış tanışmak istiyomus senle şimdi gitmesen sogukluk felan olmasın....yerimseniben

bence git derim canım sonucta halasımış tanışmak istiyomus senle şimdi gitmesen sogukluk felan olmasın....yerimseniben

sağol canım ya. olumunekankayizsmile
forumda herkes bişey söylüyor. samimi olmak iyi olmazmış falan diye. sempatiksalakcinni
ama emniyetten birine gelin giden ailelerimi görüyo ki. hep gurbet... hep gurbet. :gitme:

canları sağolsun da. gurbet de çekiliyor bi şekilde. turkbayragi

aynen bacım sen sevdicegin ne diyosa onu dinle herkesi boşver önemli olan ikinizin mutlulugu kuzucummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…