• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba arkadaşlar.
biz ankarada görevliyiz eşim ilk şarkını yapmış.evli değildik o zaman.şimdi tekrar 2.şarkı istemeyi düşünüyoruz.söylediği kadarıyla şırnak tunceli batman falan çıkabilirmişiz eğer kabul edilirse.orada görev yapanların düşüncelerini merak ediyorum.yaşam gerçekten çok zormu.ve beni öncelikle tek korkutan şey biraz saçma gelecek belki ama akrep yılan örümcek takıntısı ve eşim bunların mevcut olduğunu sölüyor:( daha önce orda bulunmuş bayan eşlerden de dinledim bunu birinin akrep hikayesi vardı mesela anlatımıyla bile ben günlerce uyumadım dı:( gerçi haşerattan daha fazla korkmam gereken şeyler olduğuna eminim.ama daha kötüsünü düşünmek istemiyorum.zaman nasıl geçiyor mesela ev dışında.merkezler bi derece daha yaşanılırmış.ama ilçeler zor diyor eşim.ben istanbulluyum fethiye ve istanbuldaydım daha önce.ve şimdi ankara kazan da.kazan da pek sosyal bi yer değil aslında.genelde ev insanıyım pek dışarla alakam yok.bi komşum kafadengi bi kahve sigara arkadaşım olsun yeter.1 saatlik muhabbetler yetiyor genelde.off ne bilim kararsızım ve kararı bana bırakmış durumda kime sölesek sizi delimi dürttü diyor:)doğuda şarkta görevde olan eşler özellikle yazdığım yerlerde olanlar ltfn bana yazarmısınız acil dilekçe verecekmiş bu aralar eşim çünkü.ben yaparım nerde olursa olsun sen ol yeter diyodum ama bu sürüngen hikayeleri kabus oldu.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.biz ankarada görevliyiz eşim ilk şarkını yapmış.evli değildik o zaman.şimdi tekrar 2.şarkı istemeyi düşünüyoruz.söylediği kadarıyla şırnak tunceli batman falan çıkabilirmişiz eğer kabul edilirse.orada görev yapanların düşüncelerini merak ediyorum.yaşam gerçekten çok zormu.ve beni öncelikle tek korkutan şey biraz saçma gelecek belki ama akrep yılan örümcek takıntısı ve eşim bunların mevcut olduğunu sölüyor:( daha önce orda bulunmuş bayan eşlerden de dinledim bunu birinin akrep hikayesi vardı mesela anlatımıyla bile ben günlerce uyumadım dı:( gerçi haşerattan daha fazla korkmam gereken şeyler olduğuna eminim.ama daha kötüsünü düşünmek istemiyorum.zaman nasıl geçiyor mesela ev dışında.merkezler bi derece daha yaşanılırmış.ama ilçeler zor diyor eşim.ben istanbulluyum fethiye ve istanbuldaydım daha önce.ve şimdi ankara kazan da.kazan da pek sosyal bi yer değil aslında.genelde ev insanıyım pek dışarla alakam yok.bi komşum kafadengi bi kahve sigara arkadaşım olsun yeter.1 saatlik muhabbetler yetiyor genelde.off ne bilim kararsızım ve kararı bana bırakmış durumda kime sölesek sizi delimi dürttü diyor:)doğuda şarkta görevde olan eşler özellikle yazdığım yerlerde olanlar ltfn bana yazarmısınız acil dilekçe verecekmiş bu aralar eşim çünkü.ben yaparım nerde olursa olsun sen ol yeter diyodum ama bu sürüngen hikayeleri kabus oldu.

Canım biz şarkımızı henüz yapmadık ama hiç de gitmek istemiyorum aslında. Siz neden ikinci kez gitmek istiyorsunuz ki. Yatırım amaçlı falan mı. Ben de Ankaralıyım kazanı da orada çok arayacağından eminim. Orda herkesle görüşemezsin ne bileyim beni havası bile boğar gibi geliyor sanki..

Son düzenleme:
Canım biz şarkımızı henüz yapmadık ama hiç de gitmek istemiyorum aslında. Siz neden ikinci kez gitmek istiyorsunuz ki. Yatırım amaçlı falan mı. Ben de Ankaralıyım kazanı da orada çok arayacağından eminim. Orda herkesle görüşemezsin ne bileyim beni havası bile boğar gibi geliyor sanki..

cevapladığın için çok tşkler canım biraz yatırım birazda özel sebeplerden dolayı istiyoruz.ama çok endişelerim var ya öncelikle ya eşime bişi olursa yada bize.bizim ikinci evliliğimiz yanımızda çocuk yok yalnızız.çocuk yönünden sorun yaşamam orda ama işte can korkusu börtü böcek korkusu yapanlar nasıl yapıyor ama onlarınki can değilmi diyorum bi yandan da.

merhaba arkadaşlar.biz ankarada görevliyiz eşim ilk şarkını yapmış.evli değildik o zaman.şimdi tekrar 2.şarkı istemeyi düşünüyoruz.söylediği kadarıyla şırnak tunceli batman falan çıkabilirmişiz eğer kabul edilirse.orada görev yapanların düşüncelerini merak ediyorum.yaşam gerçekten çok zormu.ve beni öncelikle tek korkutan şey biraz saçma gelecek belki ama akrep yılan örümcek takıntısı ve eşim bunların mevcut olduğunu sölüyor:( daha önce orda bulunmuş bayan eşlerden de dinledim bunu birinin akrep hikayesi vardı mesela anlatımıyla bile ben günlerce uyumadım dı:( gerçi haşerattan daha fazla korkmam gereken şeyler olduğuna eminim.ama daha kötüsünü düşünmek istemiyorum.zaman nasıl geçiyor mesela ev dışında.merkezler bi derece daha yaşanılırmış.ama ilçeler zor diyor eşim.ben istanbulluyum fethiye ve istanbuldaydım daha önce.ve şimdi ankara kazan da.kazan da pek sosyal bi yer değil aslında.genelde ev insanıyım pek dışarla alakam yok.bi komşum kafadengi bi kahve sigara arkadaşım olsun yeter.1 saatlik muhabbetler yetiyor genelde.off ne bilim kararsızım ve kararı bana bırakmış durumda kime sölesek sizi delimi dürttü diyor:)doğuda şarkta görevde olan eşler özellikle yazdığım yerlerde olanlar ltfn bana yazarmısınız acil dilekçe verecekmiş bu aralar eşim çünkü.ben yaparım nerde olursa olsun sen ol yeter diyodum ama bu sürüngen hikayeleri kabus oldu.

lütfennn cevaapp görün beniiii:)

selamlar canlar nasılsınız
meloşum ohh hade afiyet olsun bacım :)

ar ya bizde henüz şarka gitmedik börtü böcek olayını hiç düşünmemiştim :)
yalnızlık terör ve insanları beni düşündürüyor sadece
böceği felan takıntı yapma bence haşere ilaçları mevcut bir sürü piyasada alır yerleştirri ilaçlarsın sorun kalmaz bence...
rabim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sizede

sanada dadlummmmmopuyorumnanaktannapın gııııııııı:lepi:

aklinialirimsmile

yavriiiiiii huhuuuuuuuu ahanda ben kaçar canım öpüldünüzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile4

hoşgeldin bebegemmma.s.
iyiyim canım cok şükür ama gece rahatsızdım şimdi iyiyim biraz daha öle bi sancım vardı ki kasıklarım sanki yırtılacak gibi oldu yaaa simdi dr aradımda yumurtan catlamış olabilir dedi ya bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

öncelikle hoşgeldin canıma.s.
bizde dedigin yerleri yazmıştık tercihlerimize ama çıkmadı ilk tercihimiz malatyaydı burası oldu geldik eşim batmanda askerlik yaptı ve öve öve bitiremedi bende gittim gördüm zaten urfada okdum üniv.yi mardin d.bakır çok güzel sırnaktada ablam komser o görev yapmıştı şimdide erkek kardeşim orda askeriyede komutan görevli dogu yapısı tibariyle zaten dısarıya rahat cıkamazsın özelliklede eşsiz sonra lojman hayatın olur genelde tunceli sırnak gibi yerlerde dedigin gibi kafa dengi iyi biri olsun yeterrr ben güzel bi sitede oturyorum burda komşualrımda çok iyi saolsunlar geneli amir memur zarar gelicek insan yok canım çok şükür börtü böcege gelince illaki oluyodur ama canım inanki ben hiç duymadım o yüzden sende rahat ol valla burası hiç dogu gibi deil burayı çok sevdim ben inşallah sizinde hakkınızda hayırlısı nereyse orası olur...olumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım sende hoşgeldina.s.
inşallah sizinde hakkınızda neresi hayırlıysa orası olur olumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

selamlar canlar nasılsınız
meloşum ohh hade afiyet olsun bacım :)

ar ya bizde henüz şarka gitmedik börtü böcek olayını hiç düşünmemiştim :)
yalnızlık terör ve insanları beni düşündürüyor sadece
böceği felan takıntı yapma bence haşere ilaçları mevcut bir sürü piyasada alır yerleştirri ilaçlarsın sorun kalmaz bence...
rabim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sizede

saol kuşum sayende vallaaaa olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

cevaplayan arkadaşlarım ilginize çok tşkler.bide oralarda interner var demi.yani sizlerle bağlantım kopmas demi:)başka arkadaşlarımdan da yanıt bekliyorum özellikle şu an orda olanlar bana oraları anlatsınlar biraz televizyonda gördülerimi tahmin ediyorum zaten:(allah herkesin yardımcısı olsun göremediğim iyi ve kötü herşeyi yazın ltfn.ki,gidersem şok olmim:( vatanın heryeri bi başka güzel tabiki tahminim ordada güzellikler var.benim tek derdim yuvam mutlu olsun başka bişi istemiyorum herkes gibi ama zaten evimize yansınyan özel ailevi problemlerden dolayı birazda biz bize kalmak için ve emekliliğimze yaklaşık 6 yıl var en azından madden de emekliliğe rahat girme açısından(birikim) tercih edeceğiz doğuyu doğru seçim mi olur allah bilir tabiki:(
emeklliği düşünürken o günü görememekte var ya gerçi:( kafam çorba resmen gözümde büyüdü bu konu çok.korkuyorum işte yanlış karar vermekten yoksa bize rahatlıkmı batıyo bilmemki:kedi:

öncelikle hoşgeldin canıma.s.
bizde dedigin yerleri yazmıştık tercihlerimize ama çıkmadı ilk tercihimiz malatyaydı burası oldu geldik eşim batmanda askerlik yaptı ve öve öve bitiremedi bende gittim gördüm zaten urfada okdum üniv.yi mardin d.bakır çok güzel sırnaktada ablam komser o görev yapmıştı şimdide erkek kardeşim orda askeriyede komutan görevli dogu yapısı tibariyle zaten dısarıya rahat cıkamazsın özelliklede eşsiz sonra lojman hayatın olur genelde tunceli sırnak gibi yerlerde dedigin gibi kafa dengi iyi biri olsun yeterrr ben güzel bi sitede oturyorum burda komşualrımda çok iyi saolsunlar geneli amir memur zarar gelicek insan yok canım çok şükür börtü böcege gelince illaki oluyodur ama canım inanki ben hiç duymadım o yüzden sende rahat ol valla burası hiç dogu gibi deil burayı çok sevdim ben inşallah sizinde hakkınızda hayırlısı nereyse orası olur...olumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan
detaylı yardımın için çok tşkler melike az da olsa gerçekten içimi rahatlattın çok saol

canım sende hoşgeldina.s.
inşallah sizinde hakkınızda neresi hayırlıysa orası olur olumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım. Bakalım biz daha 1-2 sene daha şark düşünmüyoruz. Kızımın ameliyat durumları falan var. İstanbuldayken hastane işlerimiz hallolsun istiyorum. Sonrasında da çocuklar okul çağına gelmeden biran önce yapıp dönmek tabi isteğimiz. Hayırlısı bakalım.

detaylı yardımın için çok tşkler melike az da olsa gerçekten içimi rahatlattın çok saol

sende saol canım napalım daha kötü yerlerde görev yapan arkadaslar var en cokta terör korkusu varrr rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun ve onlara güc versin inşallahhhh olumunekankayizsmile :Saruboceq: turkbayragi

hoşbulduk canım. Bakalım biz daha 1-2 sene daha şark düşünmüyoruz. Kızımın ameliyat durumları falan var. İstanbuldayken hastane işlerimiz hallolsun istiyorum. Sonrasında da çocuklar okul çağına gelmeden biran önce yapıp dönmek tabi isteğimiz. Hayırlısı bakalım.

çok gecmiş olsun bitanema.s.
evet bide cocuklar tam büyümeden gidip gelmek en iyisi çünkü dogudaki egitim batıdaki gibi olmuyo zaten dogunun bi bölümü hep ücretli ögretmenlikle yerleşme oda önlisanslılar hatta kimisinde hiç ögretmen olmuyo ben urfada okudum onun ilçelerine gelen ögretmenler istifa edip gidiolardı o yüzden fazlada gec kalmayın derim canım kendine çok ii bak herzaman gelin sohbet edelimmm olurmu olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X