• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hoşgeldin bebegemmma.s.
iyiyim canım cok şükür ama gece rahatsızdım şimdi iyiyim biraz daha öle bi sancım vardı ki kasıklarım sanki yırtılacak gibi oldu yaaa simdi dr aradımda yumurtan catlamış olabilir dedi ya bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

ay kuzum geçmiş olsun ya buarada yumurtalar rafadan mı tavada mı:1:evet canım ya bekle bakalım tatlım hakkımızda hayırlısı bende eve yeni geldim sayılır canım 2 saat bir evrak yüzünden malatya turu attık sorma her gittiğimiz yer uyuz etti bizi burdan kalktı şurda diye altı üstü bir imza birde kaşe tabiki benimki buarada patlayacak bomba şeklinde sormaaaaakafamçokkarıştıneyseki allahtan evrakları verdik çok şükür fiyat konusunuda tam konuşmadık ama ertuğrul beyide gördük canım iyi birisine benziyoropuyorumnanaktan

face de nasıl bulcam sizi

canım hoşgeldin bizde şuan şarktayız ama malatyadayız pek şark denemez çok şükür iyi burası ama dediğin gibi tam doğu olmadığı için maddi açıdan fazla almıyoruz tam doğuda daha fazla şark parası...canım buarada eşin hangi birimde?şu açıdan sordum hani doğu tehlikeli ya ondan cvp dadlumopuyorumnanaktan

yani demek istediğim canım eşin eğer masa başında filansa pekte problem olmaz hani çevik kuvvet vs o tarz birimde olanlar toplum olaylarına bakıyorlar ya onlar daha tehlikede doğuda ayrıca rabbim bütün polis ve askerlerimizi korusun:Saruboceq:börtü böceği takma canım ya kafana tek derdin o olsun sen asıl insanlardan kork bitanem böcekler onlar kadar zarar veremezler merak etme canımyerimsenibenturkbayragi

Son düzenleme:
ay kuzum geçmiş olsun ya buarada yumurtalar rafadan mı tavada mı:1:evet canım ya bekle bakalım tatlım hakkımızda hayırlısı bende eve yeni geldim sayılır canım 2 saat bir evrak yüzünden malatya turu attık sorma her gittiğimiz yer uyuz etti bizi burdan kalktı şurda diye altı üstü bir imza birde kaşe tabiki benimki buarada patlayacak bomba şeklinde sormaaaaakafamçokkarıştıneyseki allahtan evrakları verdik çok şükür fiyat konusunuda tam konuşmadık ama ertuğrul beyide gördük canım iyi birisine benziyoropuyorumnanaktan

evet canım iyidir komsum benim ögretmen zaten abi eşide hemşire karsı komsum dur bize gelince cagırım sende tanış eşide çok şekerdir kuzusumm ohh senin adına cok sevindim hadi al da ehliyeti bizi malatyada gezdir kusummmolumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan

yani demek istediğim canım eşin eğer masa başında filansa pekte problem olmaz hani çevik kuvvet vs o tarz birimde olanlar toplum olaylarına bakıyorlar ya onlar daha tehlikede doğuda ayrıca rabbim bütün polis ve askerlerimizi korusun:Saruboceq:börtü böceği takma canım ya kafana tek derdin o olsun sen asıl insanlardan kork bitanem böcekler onlar kadar zarar veremezler merak etme canımyerimsenibenturkbayragi

malesef masa başı değil canım ya:( normal toplum polisi deniyor sanırım. olaya gidyolar nöbet tutuyolar falan işte.ekiple geziyolar.sanırım tehlikeli dimi:(

merhaba arkadaşlar.
biz ankarada görevliyiz eşim ilk şarkını yapmış.evli değildik o zaman.şimdi tekrar 2.şarkı istemeyi düşünüyoruz.söylediği kadarıyla şırnak tunceli batman falan çıkabilirmişiz eğer kabul edilirse.orada görev yapanların düşüncelerini merak ediyorum.yaşam gerçekten çok zormu.ve beni öncelikle tek korkutan şey biraz saçma gelecek belki ama akrep yılan örümcek takıntısı ve eşim bunların mevcut olduğunu sölüyor:( daha önce orda bulunmuş bayan eşlerden de dinledim bunu birinin akrep hikayesi vardı mesela anlatımıyla bile ben günlerce uyumadım dı:( gerçi haşerattan daha fazla korkmam gereken şeyler olduğuna eminim.ama daha kötüsünü düşünmek istemiyorum.zaman nasıl geçiyor mesela ev dışında.merkezler bi derece daha yaşanılırmış.ama ilçeler zor diyor eşim.ben istanbulluyum fethiye ve istanbuldaydım daha önce.ve şimdi ankara kazan da.kazan da pek sosyal bi yer değil aslında.genelde ev insanıyım pek dışarla alakam yok.bi komşum kafadengi bi kahve sigara arkadaşım olsun yeter.1 saatlik muhabbetler yetiyor genelde.off ne bilim kararsızım ve kararı bana bırakmış durumda kime sölesek sizi delimi dürttü diyor:)doğuda şarkta görevde olan eşler özellikle yazdığım yerlerde olanlar ltfn bana yazarmısınız acil dilekçe verecekmiş bu aralar eşim çünkü.ben yaparım nerde olursa olsun sen ol yeter diyodum ama bu sürüngen hikayeleri kabus oldu.
cevaplayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
özellikle şarkta ilçelerde görev yapan arkadaşlar yazarsa memnun olurum lütfen bilgilendirin beni her konuda. bide maaşta fark ne ve değermi bu tehlikeye girmeye.geçim şartları eldekini götürüyorsa anlamsız kalır çünkü boş yere bunu istemek.
aslında oraya gitmenin anlamı çok keşke vatanı koruma adına.orda ki yaşayanlara yardım edebilme adına.bunu da biliyorum.ama korkuytuyo beni nedense.hep çıkar düşünğyoruz bunun için işte mmaşı daha iyi birikim yaparız da kendimize avuntu.insan egosu işte:( off saçmaladımmı ne neyse yasın ltfn kıslar kafayı yicem bu konuda.herşeyi yazın şarkla mahrumuyet bölgesi denen yerlerle ilgili iyi kötü.börtü böcek karşılaştığınız hayvani insani herşeyi.dostlukları geçim şartlarını herşeyi ltfn.iyi düşünmememe karar vermeme yardımcı olun.aile içi durumlarınıza yansıyan kötü değişiklik oldumu mesela.ordaki hayattan dolayı.eşinizle anlaşma konularınızda vs. vs.

kafamda bi sürü tilkiyle:)örgü örüyomm:hulya:
:)aynen böleyimm işte[/QUOTE]

aman canım fazla kafana takma ya bukadar hakkında hayırlısı olur dilerimki valla ben ilk tayinimiz çıkıcagı zaman eşim sevdigim yanımda olsun da saglıklı mutlu olalımda dünyanın diger ucuna kadar giderim demiştim canım sende rahat ol emiiii dua et rabbime olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrrrsempatiksalakcinninetimde problem vardı eh bide işim vardı malum yarın misafirlerim gelecekolumunekankayizsmilemelikem su perim bekliyorum canlar temem mı yavrileropuyorumnanaktan

malesef masa başı değil canım ya:( normal toplum polisi deniyor sanırım. olaya gidyolar nöbet tutuyolar falan işte.ekiple geziyolar.sanırım tehlikeli dimi:(

hımm anladım canım ama çevik vs daha zor ona göre genelde hepsi nöbet tutuyor takma ya kafana rabbim yardım eder ayrıca polis eşi olarak alışmak lazım canım herşeye napalım mesleğin cilvesi buda....tatlım bişey soracam sana peki eşinin ailesi ve senin ailen şuan kaldığınız yerdeler mi yakınlar mı sana?hakkınızda hangi şehir hayırlıysa orası olur inşallah bukadar kafana takma ya vallahi ben takmıyorum sonuçta il il gezeceğiz işte yada ilin birinde uzun zaman kalacağız bakalım artık kısmetkaydirigubbakcemile5a.sopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrrrsempatiksalakcinninetimde problem vardı eh bide işim vardı malum yarın misafirlerim gelecekolumunekankayizsmilemelikem su perim bekliyorum canlar temem mı yavrileropuyorumnanaktan

ivetttttt kuzuumm yarın sana gelicez bacımla inşallahhhhhhh mucksssolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

Evett polis eşiyim aslında atanamayan bir öğretmenin ve mecburen polis olan...Veee çok kötüyüm her şey ağır geliyor bana,her şey üstüme geliyor,sürekli çıkan bir iş,yine mi çağıracaklar korkusu yıllarca beklediğim adamla evlendim iyi mi ettim diye sürekli sorguluyorum kendimi.
Hiç tanımadığım bilmediğim bir yerdeyim yapayalnız ve her şey üzerime geliyor,ölsemmi kalsammı diye düşünür oldum.Kötüyüm evet bir polis eşiyim ama ne yapmam gerektiğini bilmeyen bir öğretmenim...
canım ya yazını şimdi gördüm neden bukadar karamsarsınki?yapacak bişey yok gülüm mesleğin cilvesi napalım...boshayallersmileben çalışırken ozaman nişanlıydım bir müşterim vardı polis birgün bana dediki zehra hanım yanlış anlama ama evlenirsin evlenip evlenmediğini anlamazsın eşini nerdeyse göremezsin dedi.bende farkındayım mehmet bey ama yapacak bişey yok dedim işte böyle tatlım rabbim eşlerimize kolaylık bizlerede sabır versin:Saruboceq:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
biz ankarada görevliyiz eşim ilk şarkını yapmış.evli değildik o zaman.şimdi tekrar 2.şarkı istemeyi düşünüyoruz.söylediği kadarıyla şırnak tunceli batman falan çıkabilirmişiz eğer kabul edilirse.orada görev yapanların düşüncelerini merak ediyorum.yaşam gerçekten çok zormu.ve beni öncelikle tek korkutan şey biraz saçma gelecek belki ama akrep yılan örümcek takıntısı ve eşim bunların mevcut olduğunu sölüyor:( daha önce orda bulunmuş bayan eşlerden de dinledim bunu birinin akrep hikayesi vardı mesela anlatımıyla bile ben günlerce uyumadım dı:( gerçi haşerattan daha fazla korkmam gereken şeyler olduğuna eminim.ama daha kötüsünü düşünmek istemiyorum.zaman nasıl geçiyor mesela ev dışında.merkezler bi derece daha yaşanılırmış.ama ilçeler zor diyor eşim.ben istanbulluyum fethiye ve istanbuldaydım daha önce.ve şimdi ankara kazan da.kazan da pek sosyal bi yer değil aslında.genelde ev insanıyım pek dışarla alakam yok.bi komşum kafadengi bi kahve sigara arkadaşım olsun yeter.1 saatlik muhabbetler yetiyor genelde.off ne bilim kararsızım ve kararı bana bırakmış durumda kime sölesek sizi delimi dürttü diyor:)doğuda şarkta görevde olan eşler özellikle yazdığım yerlerde olanlar ltfn bana yazarmısınız acil dilekçe verecekmiş bu aralar eşim çünkü.ben yaparım nerde olursa olsun sen ol yeter diyodum ama bu sürüngen hikayeleri kabus oldu.
cevaplayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
özellikle şarkta ilçelerde görev yapan arkadaşlar yazarsa memnun olurum lütfen bilgilendirin beni her konuda. bide maaşta fark ne ve değermi bu tehlikeye girmeye.geçim şartları eldekini götürüyorsa anlamsız kalır çünkü boş yere bunu istemek.
aslında oraya gitmenin anlamı çok keşke vatanı koruma adına.orda ki yaşayanlara yardım edebilme adına.bunu da biliyorum.ama korkuytuyo beni nedense.hep çıkar düşünğyoruz bunun için işte mmaşı daha iyi birikim yaparız da kendimize avuntu.insan egosu işte:( off saçmaladımmı ne neyse yasın ltfn kıslar kafayı yicem bu konuda.herşeyi yazın şarkla mahrumuyet bölgesi denen yerlerle ilgili iyi kötü.börtü böcek karşılaştığınız hayvani insani herşeyi.dostlukları geçim şartlarını herşeyi ltfn.iyi düşünmememe karar vermeme yardımcı olun.aile içi durumlarınıza yansıyan kötü değişiklik oldumu mesela.ordaki hayattan dolayı.eşinizle anlaşma konularınızda vs. vs.

MERHABA biz de bu yıl şarka geldik Sivas ın bir ilçesindeyiz.Bizde hiç istemedik ama tayinimiz çıktı ama Allah'a şükür iyi güvenlik problemi yok maddi birikim yapılacak bir yer bekara bile lojman var.Tabii gelişmiş bir yer değil ama istediğini bulabileceğin bir yer pazarı kuruluyor 3 tanede market var.
Ayrıca ben öğretmenim ve İstanbul dan geldik ordaki okulumdan eğitim olarak çok daha iyi burda termik santral var okul lojmanların içinde ve sadece memur çocukları var yani öneririm.

Back
X