merhaba arkadaşlar.
biz ankarada görevliyiz eşim ilk şarkını yapmış.evli değildik o zaman.şimdi tekrar 2.şarkı istemeyi düşünüyoruz.söylediği kadarıyla şırnak tunceli batman falan çıkabilirmişiz eğer kabul edilirse.orada görev yapanların düşüncelerini merak ediyorum.yaşam gerçekten çok zormu.ve beni öncelikle tek korkutan şey biraz saçma gelecek belki ama akrep yılan örümcek takıntısı ve eşim bunların mevcut olduğunu sölüyor

daha önce orda bulunmuş bayan eşlerden de dinledim bunu birinin akrep hikayesi vardı mesela anlatımıyla bile ben günlerce uyumadım dı

gerçi haşerattan daha fazla korkmam gereken şeyler olduğuna eminim.ama daha kötüsünü düşünmek istemiyorum.zaman nasıl geçiyor mesela ev dışında.merkezler bi derece daha yaşanılırmış.ama ilçeler zor diyor eşim.ben istanbulluyum fethiye ve istanbuldaydım daha önce.ve şimdi ankara kazan da.kazan da pek sosyal bi yer değil aslında.genelde ev insanıyım pek dışarla alakam yok.bi komşum kafadengi bi kahve sigara arkadaşım olsun yeter.1 saatlik muhabbetler yetiyor genelde.off ne bilim kararsızım ve kararı bana bırakmış durumda kime sölesek sizi delimi dürttü diyor:)doğuda şarkta görevde olan eşler özellikle yazdığım yerlerde olanlar ltfn bana yazarmısınız acil dilekçe verecekmiş bu aralar eşim çünkü.ben yaparım nerde olursa olsun sen ol yeter diyodum ama bu sürüngen hikayeleri kabus oldu.
cevaplayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
özellikle şarkta ilçelerde görev yapan arkadaşlar yazarsa memnun olurum lütfen bilgilendirin beni her konuda. bide maaşta fark ne ve değermi bu tehlikeye girmeye.geçim şartları eldekini götürüyorsa anlamsız kalır çünkü boş yere bunu istemek.
aslında oraya gitmenin anlamı çok keşke vatanı koruma adına.orda ki yaşayanlara yardım edebilme adına.bunu da biliyorum.ama korkuytuyo beni nedense.hep çıkar düşünğyoruz bunun için işte mmaşı daha iyi birikim yaparız da kendimize avuntu.insan egosu işte

off saçmaladımmı ne neyse yasın ltfn kıslar kafayı yicem bu konuda.herşeyi yazın şarkla mahrumuyet bölgesi denen yerlerle ilgili iyi kötü.börtü böcek karşılaştığınız hayvani insani herşeyi.dostlukları geçim şartlarını herşeyi ltfn.iyi düşünmememe karar vermeme yardımcı olun.aile içi durumlarınıza yansıyan kötü değişiklik oldumu mesela.ordaki hayattan dolayı.eşinizle anlaşma konularınızda vs. vs.